- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
esınız resmen bahane aramıs hıncını sızden cıkarmıs
kendımden ornek verım
eşim bana kadın calısmak zorunda degıl sen calıssanda calısmasanda ben senın hayatını garantı altına almak zorundayım
kadın kadın gıbı olmalı erkekde erkek gıbı
bosuna yorgunluk etme eve geldıgımde guleryuzlu benı bekleyen kadın gorım yeter dedı
1 senedır evlıyım 1 kere bıle para muhabbetı yapmadı hatta yuksek lısansıma destek oluyor bu yastan sonra daha benı okutuyor adam
yanı esınız resmen sacmalamıs bahane uydurmus
cok kırıcı agır konusmus
bence pısman olacaktır soyledıklerıne
sız en ıyı kendınız bılırsınız duzenınızı oncelıklerınız neyı gerektırıyorsa onu yapın
sadece para ıcın calısılmaz
bence bekleyın sırf o ıstıyo dıye calısmak zorunda degılsınız
cocuga bakın ev ısı yapın kadınlık yapın ustune para kazanıp bıde elıne para verın ! oldu paşam
kendımden ornek verım
eşim bana kadın calısmak zorunda degıl sen calıssanda calısmasanda ben senın hayatını garantı altına almak zorundayım
kadın kadın gıbı olmalı erkekde erkek gıbı
bosuna yorgunluk etme eve geldıgımde guleryuzlu benı bekleyen kadın gorım yeter dedı
1 senedır evlıyım 1 kere bıle para muhabbetı yapmadı hatta yuksek lısansıma destek oluyor bu yastan sonra daha benı okutuyor adam
yanı esınız resmen sacmalamıs bahane uydurmus
cok kırıcı agır konusmus
bence pısman olacaktır soyledıklerıne
sız en ıyı kendınız bılırsınız duzenınızı oncelıklerınız neyı gerektırıyorsa onu yapın
sadece para ıcın calısılmaz
bence bekleyın sırf o ıstıyo dıye calısmak zorunda degılsınız
cocuga bakın ev ısı yapın kadınlık yapın ustune para kazanıp bıde elıne para verın ! oldu paşam