Ev gecindiriyorsun bence gayet iyi bir rakam biz tek cocukla yettiremeyiz o parayla ve fazla luksumuzde yok ama ucuz alicam diyede sagliksiz urunlere sakin yonelme ucuz yerler var ama yinede bilindik markalari ve bilindik yerlerden alisveris yapmani tavsiye ederimHanımlar ayda sadece gıda olarak normal standartlarda ne kadar gider 2kucuk cocukta var mesela her ay eşim gıda temizlik icin800tl veriyor ama daha ay sonu gelmeden bitiyor ne yapmam lazım yetirmek icin
Evet yaşadığınız sehir çok önemliYaşadığıniz şehir önemli pahali mi ucuz mu pazar alışverişini marketten mi yapıyorsun yoksa pazardan mi eğer marketten alıyorsanız fiyatlar pahali olur.
Deterjan bakliyat gibi gıdaları büyük boy al deterjanı 9 kg falan al mesela uzun bir süre gider pirinç bulgur un vs bunları büyük paket al 5 kg falan hem daha uygun olur hem uzun gider.
Tuvalet kağıdı havlu kağıdı bunların büyük boyunu al.
32 li hatta 64 lu tuvalet kağıdı oluyor hem uzun süre gider hem de uzun süre almaz sin.
Ben dediginiz gibi kalem kalem yazarımKızlar kalem kalem yazıyormusunuz? Kadınlar kulübünde mutfak alışverişine şu kadar veriyorum gibi yazılar okuyunca şaşırıyorum,benim hiç aklımda kalmıyor,hesap yapamıyorum markete ne kadar verdiğimi. Ama her hafta pazara giderim 60 tl tutuyor genelde.Ayda ortalama 250 diyebiliriz. Diğerlerine bir şey diyemiyorum,siz toplu mu alıyorsunuz?
Bimin sıvı yağ, makarna,bakliyat, çamaşır tozu gibi ürünlerini kullanıyor musunuz acaba? Alacağım ama cesaret edemiyorum bir türlüBende bir çok şeyini kullanıyorum canım tuvalet kağıdım kağıt havlu falan hep Bim sonuçta diğeri de işimi görüyor Bimdeki deEt dediğin gibi önemli o da bizim Bimden değil zaten çok sık et falan tüketmeyiz senin listeni gördüm önceli sayfa da helal vallahi 3 kalıp peynir yiyebiliyorsanız biz Pazardan pazara 1 kalıbı bitiremedik poğaça falan yaptım geri kalanı bozuldu sıcak havadan maalesef kıyma kullanırım bir de genelde o da ayda 1 kilo bile gitmez ondan sanırım daha uyguna kaçıyor alışveriş bizde ben az hamur işi tatlıcıyım pilav makarna tatlı işindeyim Salamı çakma geliyor Bimin bir gerçek ama Irmaklardan eşim geçen 3 katı para verip fıstıklı almış aradaki farkı gördüm fiyatı 3 katıydı tabi Biz çok uygun hareket etmeliyiz o yüzden sıkıyoruz kredimiz var o yüzden ben alışveriş yapmaya çalışıyorum genelde bir de temizlik ürünlerinde çalıştığım firmadan alıyorum onun kolaylığı var ucuza geliyor bana makine ürünleri yok bir tek
Bimin sıvı yağ, makarna,bakliyat, çamaşır tozu gibi ürünlerini kullanıyor musunuz acaba? Alacağım ama cesaret edemiyorum bir türlü
Evet memnunuz biz.annem alıyor. Yağ. Çay. Memnun. Tabi herkes memnun olacak diye birşey yok.Deterjanlarinida alıyor artık. Toz.vernel vs vernelde de mor olanı alıyor genelde.mor ve beyazı güzel.Bimin sıvı yağ, makarna,bakliyat, çamaşır tozu gibi ürünlerini kullanıyor musunuz acaba? Alacağım ama cesaret edemiyorum bir türlü
zaten şarküteri kahvaltılık fiyatları almış başını gidiyorDünden beri okuyorum düşünüyorum da bizde en çok kahvaltılığa para gidiyor sanırım.
Kaldı ki her iki aileden de her yiyecekten çok destek görüyoruz.
Ama biz karı koca çok iştahlıyız sanırım.
Bir de haftaiçi de her sabah evimizde kahvaltı yapılır,erkenden uyanılır,öyle geçiştirilmeli de olmuyor,özene bezene hazırlayıp yiyoruz.
Hafta bitmeden peynir,domates,zeytin,tereyağ,yumurta bitiveriyor yav. Biz kendimiz alıyoruz bu defa.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Sıvıyağını kullandım makarna ve pirincini de alıyorum sürekli çamaşır tozu almadım Omo aldım oradan mı bilmiyorum henüz 3 aylık evliyim annem kullanmıştır ama büyük ihtimal sıvı deterjanını çok övüyordu BiminBimin sıvı yağ, makarna,bakliyat, çamaşır tozu gibi ürünlerini kullanıyor musunuz acaba? Alacağım ama cesaret edemiyorum bir türlü
Aynen İzmir'deyiz biz de.zaten şarküteri kahvaltılık fiyatları almış başını gidiyor
Herkesin evine girebiliyormu çeşit çeşit kahvaltılıklar mümkün değil
Tabi kesinlikle yaşadığınız şehir çok etkili bu konuda
ben egedeyim ailem karadenizde mesela buralarda pazarlar organik zeytinle dolu
en güzel zeytini 5-8 lira arasında alabiliyorsun ama ailem mümkün değil diyor karadenizde,
Allahım asgari ücretle geçinene yardım etsin
Aynen İzmir'deyiz biz de.
Hem doğalını hem de diğer yerlere göre uygun fiyatlısını buluyoruz çok şükür.
Bizim en büyük avantajımız,çikolata ve dondurma dışında eve asla abur cubur girmez.
Yıllar var ki ben de kocam da cipsin,kolanın tadını unutmuşuz.
He bir de elektirik,su faturası çok geliyor.
Kışın da doğalgaz yüklü oluyor,çok üşürüm ben.
Digiturk de var.
Telefon hattımız yok ama internetimiz sınırsız.
Ooooo amma masraflıymışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?