- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Bizim de bu ara sıkmamız lazım aslında ama daha ucuzlarını da denedim hayattan sevk almadım. Yanlış tercih yaptım galiba. Ucuz deterjan aldım tshirtler soldu, ucuz peynir aldım yenmedi durdu en son böreklere koyarım diye buzluğa attım, salam ve kaşar ben yemiyorum zaten eşim yiyor öyle şeyleri. Hamur işi, tatlı neredeyse hiç yemiyoruz. Evlendiğimden beri 3 kere makarna yemişizdir yani (1 sene). Ben de bu aydan itibaren kısmaya başlıyorum valla daha eşya alınacak
Canım sen yanlış şeylerden kısmışsın ben deterjan ne iyiyse onu alırım ucuz deterjan mahvedebilir sonuçta peynir olarak Bimdekiler lor gibi genelde poğaçaya böreğe kullanırım Alionbaşı mı ne vardı Irmaklarda yenmelik ondan alıyorum tam yağlı yarım yağlı seçenekleri oluyor falan zeytinleri falan da aynı şekilde lezzetli yani keşke şu Irmaklar her yerde olsa ya çok iyi kaliteleri fiyatları Siz hamur işi yemiyorsunuz en ucuz işte onlar işte makarna falan ucuz eşim çok sevmese de hafta da bir kere pişiririm ben hastasıyımİnşallah alırsınız hayırlısıyla eşyalarınızı boğazdan kısılmıyor yemeden kısmam vallahi yerim biraz daha uygunlarına kaçarakta olsa et 1 Kg yerine yarım kilo koyarım misal yemeye öyle de tüketirim bir ay yağı deterjanı alıyorsam diğer ay et ayı yaparım dengelemek açısından böyle böyle görülüyor işimiz bir şekilde işte maalesef ülkemizin durumu belli kısmadan zorluk çekmeden bir şey elde edemiyoruz