Yanına pilav ,bı tabak fazla koy,bende geliyorum,bende fasulyemı koydum,tavuğumuda haşlıyırum,yarın işe götürcem,yanına salata2 patlican 1 patates 2 domates 2 kirmizi biberden turlu yapiverdim pişiyor simdik
birde her ay yaptığınız harcamayı bir defter tutup oraya yazabilirsiniz muhasebe deftteri gibi yada aldığınız şeylerin fişlerini atmayın bir yerde tutun ay sonunda en çok nereye para gitmiş en çok neye harcıyorsunuz iyi biliyorsunuzHanımlar ayda sadece gıda olarak normal standartlarda ne kadar gider 2kucuk cocukta var mesela her ay eşim gıda temizlik icin800tl veriyor ama daha ay sonu gelmeden bitiyor ne yapmam lazım yetirmek icin
ankara da gross marketler büyük avantaj ama gene de hayat pahalı 1000 tl harca ayda gene de yetmiyor hele misafir de gelecekse hiç yetmiyor800 yeter gibi geldi canım ya. Bende karı koca birde kızım var ama boğaza düşkünüz. Et almayız kurban eti uzunca süre yetiyor. Tavuk çok alırım. Aylık mutfak ve temizlik malzemeleri 600 lira tutar baya da ıvır zıvır alırız ara ara marketlere uğrayıp bir iki sey aldığımızı varsa 200 de ona koy 800 lira.bulunduğun sehirde toptancılar varsa ordan alın. Mesela ben ankaradayım realden kipadan alışveriş yaparsam 750 lira veriyorsam rizegross dan alırsam 600/580 falan veriyorum
Sucuk ve sosis hiç almadım. Sucugu kasaptan alıyoruz.Ama diğer ürünlerini begendim peynir tereyağ bakliyat hatta Deterjanları ni bile süt urunleride güzel. Meyve suyu falan.Yanlis anlamayin bilgilendirmek icin soyluyorum saglik bakanliginin desifre ettigi urunler arasinda bim in sucuk ve sosis markasi uludag var. Ben o yuzden bimden et ve et urunu almiyorum ama sut urunu aliyorum cunku esim benim muhendis stajini sakarya icim fabrikasinda yapti ve dost sutu icimin urettigini ayni sutu sadece farkli ambalajlara koydugunu soyledi. O yuzden sut urunlerini kullaniyorum birde sattigi marka urunlerini. kendi urunlerini pek kullanmiyorum.
Bulaşık makinesine zaten kabasini alıp öyle koymaniz gerek direk öyle konulmaz. Kayinvalideniz yanlış yapıyor.Kizlar yumusatici koymayinca serlesmiyor mu camasirlar?
Ben gunde 2 makine aciyorum, iki kucuk cocugum var, kizim geceleri hep altina
yapiyordeterjan olayi fena bizde. Hani bu koslanin kapaklarinda.olculer oluyo ya, onla koyuyorum ben, cokmua demek ki, az koyarsam yikamaz gibi geliyo, bi de çişli ya cay bardagi yeter mi bu durumda?
Bir de kucuk cocuk olunca.temizlik malzemeleri de.cok gidiyor, evin fayanslari berbat ve ne dusa kabin var ne kuvet, piril piril yapiyorum, sabah duş al, her yer mahvoluyor, camasir suyuna ciflere verdigim paranin haddi hesabi yok.
Bizde alisverisi esim yapar, ben fiyatlari bile bilmem
Bulasik makinesine koymadan baya.calkaliyorum bulasiklari, eger.boyle.yapmazsam yikamiyo ve makine cok kirleniyo, kayinvalidem geldi, o cok pis.koyar, gittiginde makine vicik vicikti. Siz nasil yapiyorsunuz bu calkalama isini?
Internetim usb seklinde, adaptorle prize.taktigimiz zaman her yerden cekmiyor, o yuzden bilgisayara takiyorum, o zaman da.bilgisayar hep acik kaliyor.
Of, icim sisti.
Öyle tabi eve ne kadar girerse o kadar gidiyor maalesef insan kendimden kıssa evladından kısamıyorankara da gross marketler büyük avantaj ama gene de hayat pahalı 1000 tl harca ayda gene de yetmiyor hele misafir de gelecekse hiç yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?