- 27 Ağustos 2015
- 157
- 81
- 18
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah.Dünden beri okuyorum düşünüyorum da bizde en çok kahvaltılığa para gidiyor sanırım.
Kaldı ki her iki aileden de her yiyecekten çok destek görüyoruz.
Ama biz karı koca çok iştahlıyız sanırım.
Bir de haftaiçi de her sabah evimizde kahvaltı yapılır,erkenden uyanılır,öyle geçiştirilmeli de olmuyor,özene bezene hazırlayıp yiyoruz.
Hafta bitmeden peynir,domates,zeytin,tereyağ,yumurta bitiveriyor yav. Biz kendimiz alıyoruz bu defa.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
bizim abur cuburumuzda çok olmaz
oğlum var kontrol altında tutmaya çalışıyorum çubuk kraker hastası
kışın çerez çok tüketiriz yazında meyva dondurma
d.gaz faturası bizimde maşallah kışıngeceleri sert olur burada
eşimin fuzuli harcamaları yoktur sigarası dışında
h.sonları dışarı çıkarsak belki yemek belki bi çay kahve içeriz
ikimizde çalışıyoruz en büyük artımız ev aldık onun kredisini ödüyoruz
yoksa birikecek para yok malesef şu şartlarda
Biz büyüklerimizi çok gezdiriyoruz,söylemesi ayıp.
Yoksa bizim karı koca tam ev kuşuyuz aslında.
Benim evimde peynirler ekmek ziyan oluyordu paraya kıydım tupper aldım şimdi eskisinden daha az ziyan oluyor sebzeliği falan da varmış ben sebzeyi meyveyi az az alırım ama yeşillikler mecbur bağ olarak alınıyor marul yine öyle ne yöntemler denedim kağıt havluya sardım gazeteye sardım yok yani yine de çöpe attığım oldu şimdi sebzeligini alacağım ama çok pahalı ya elim gitmiyor :) ya en güzel tasarruf israf etmemek bence çöpe birsey atmamak misafir gelecek diye tonla ikram hazırlamamak illa 6 7 çeşit hazırlanacak diye bir şart yok evde ne varsa o bizim en çok ona gidiyordu öyle hazirlanirdim ki cogu kalırdı biraz dondurucuya koyardım ama çoğu atılırdı şimdi abartmiyorum ya bir tatlı bir tuzlu yeter diyorum.
Hımm o zaman almayayım son çare onu alacaktım.Tupperlardan ben de cok memnunum ama sebzeliginden degil. Hemen bozuluyor. Ha posetle koymussun ha sebzelikle. Hicbir fark yok.
biz ayda 300 tl ye zor bela alışveriş yapıyoruz herşeyden mahrum kalıyoruz ama oglumuzu magdur etmiyoruz ben bi kaç konuyu gördükten sonra yasamıyormuşum anladım1-indirmleri takip edin
2-aç karnına alışverişe gitmeyin
3-ihtiyaçlarınızı liste yapın (gereksiz harcamalardan kaçınmak için)
beden size tavsiye
800 lira az bi rakam değil bence
biz ayda 300 tl ye zor bela alışveriş yapıyoruz herşeyden mahrum kalıyoruz ama oglumuzu magdur etmiyoruz ben bi kaç konuyu gördükten sonra yasamıyormuşum anladım
evet ev kira ve tek maaşAllah yardımcınız olsun
yaşadığınız şehir şartları buna çok etken
300 tl ye neler sığdırabilirki insan
tek maaşlımısınız inşallah eviniz kira değildir
ASlında önemli bir konuya girmek istiyorum. Ben bimden bir tek WC kağıdı ve havlu peçete alıyorum.
Mesela Mr Green dediniz temizlik ürünleri maliyeti ucuzlatmak için hangi kimyasal yerine hangisini koyuyorlar acaba?
Gıda desen aynı şekilde. Özellikle bilmediğim markaları almıyorum ben. Gıdada çok büyük oyunlar var. Bir çoğu deşifre edildi zaten hileleri. Merdiven altı üretimler kansere davetiye çıkarıyor.
evet ev kira ve tek maaş
sagol canımAllah yardımcınız olsun zor gerçekten...
Dünden beri okuyorum düşünüyorum da bizde en çok kahvaltılığa para gidiyor sanırım.
Kaldı ki her iki aileden de her yiyecekten çok destek görüyoruz.
Ama biz karı koca çok iştahlıyız sanırım.
Bir de haftaiçi de her sabah evimizde kahvaltı yapılır,erkenden uyanılır,öyle geçiştirilmeli de olmuyor,özene bezene hazırlayıp yiyoruz.
Hafta bitmeden peynir,domates,zeytin,tereyağ,yumurta bitiveriyor yav. Biz kendimiz alıyoruz bu defa.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
bim i bulsam koşarak gidecem ama en yakın ı 45 dk uzaklıkta çocukla çok zor gidemiyorum kiBimin sütlü tatlıları madonun yan üretimi yaşar gıda tarafından yapıldığını biliyorum
Bu arada bimden alışveriş yapmayanlari duyunca şaşırdım baya:)
Çayını denedin mi hiç çayı güzel bence sarı pakette olan berk.Bimin sütlü tatlıları madonun yan üretimi yaşar gıda tarafından yapıldığını biliyorum
Bu arada bimden alışveriş yapmayanlari duyunca şaşırdım baya:)
Kocam sağolsun.ne kadar güzel sabahları erken uyansam bile üşengeçlikten kahvaltı yapamadan işe geliyorum. nasıl bu alışkanlığı edindiniz kolay bir yolu yok mu