Kazandığım her davada kenara en az 1 altın yapıp atarım. Yastık altı hem de, gitse gider
yurtdışına gideceğimiz için evi arabayı her şeyi sattık. Aylık gelirimiz 10 bin civarı. Eşim kendisine gelen teklifi kabul ederse 3 buçuk katına falan çıkacak.
Markete halk günlerinde giderim. Kasaba gitmem. 6 ayda bir kesim yaptırır onu kullanırım. Eşim sefer tasında yemek götürür. Ben pişiriyorsam makarna çorba salata hop tamamdır.
bir ayakkabı aldıysam onu da canı çıkana kadar giyerim.
Birikiyor şükür.
Bizim evin en buyuk sorunu yemek günlük yapılır. Bu yüzden pilav ölçüsü bizde1 su bardağından iki parmak eksik yapılır. Ozaman ertesi güne kalmıyor. Tencere yemeğinde bir kuru fasulye yenir ikinci kere ama bugün kuru yenir yarın başka yemek ertesi gün yine kuruyu yeriz. Valla eşime kızamıyorum sayesinde bende bu duruma alıştım. BizdTencere yemeği yap ısıtın yiyin
Pilavı taze yap o ısıtınca güzel olmaz
Yoğurdunu evde mayala hem daha sağlıklı
Domates ucuzken al sos yap her yemeğe yakışıyo domates sosu
Giderlerin en çok ne onu yazsan aslında
Ben çok mu pis boğazım hemen aklıma mutfak kısmı geldi
Eğer ay sonunu ucu ucuna bile getiriyorsa bir aile büyük başarı bu ekonomi ile. Kimse kendine haksızlık etmesin derim bu yüzden.Hahahaha ay bende yaşarken olsam öyle. .zombi gibiysem demek..para geliyor film şeridi gibi gözümün önünden geçip gidiyor. Ben öyle ağzı açık bakarken harcanıyor. .bak farkındaysan harcanıyor diyorum hala..hani suçu üstüme almak bile yok..
Ben senin yorumunu her sabah okusam iyi olacak
Gelir 0~40 bin miEşim henüz firma aşamasında değil. Bireysel çalışıyor. Vergi levhasını aldığında yapılacak iş olarak görüyor.
Hesap kitap işleri benim üzerimde. O konuda da belirttim. Banka hesapları benim adıma.
Vize işine şimdilik gerek kalmadı. Yani olmazsa olmazımız değildi zaten.
Hala tam neyi merak ettiğinizi anlamasam da :)
Ah o migros nasıl bi marketse birinin yanında girsem bile 100 lira bırakıp çıkıyorum ne almışım hiç ıvır zıvır.Migrosa değil Bim'e git
Sebze için de pazara uğra
Belki konu dışı ama peyniri hazır satılan eczanedeki mayalarlami yapiyosun merak ettim bide nasıl yapiyosun bende çok meraklıyız böyle şeylere ama cesaret edemedim peynire
Gelir 0~40 bin mi
Bildigimiz 40.000 yani
Masallah ....
Ne isi bu derhal o sektore gircem
Cok samimi yazmissin
Umarim en kisa zamanda is bulur esin ve rahatlarsiniz
EviniNizi ayirmissiniz ne güzel,huzurunuz olduktan sonra evde ekonomi yapmayı öğrenirsiniz zamanla ins.gerçi ülkemiz şartlarında kit kanaat geçinmek zorunda kalıyor birçok aile ama yapacak bisey yok herşey güzel olacak diye ümit ediyoruz.Merhaba arkadaşlar beni eski konularımdan tanıyan olur belki daha önce kayınvaldemgilin yanında oturuyoduk şimdi ise ayrı eve taşındık buyuk bi gayret sonrası ..
Başlıkda da belirttiğim gibi ev geçindirmek zor malum bu pahalılıkla ama sizlerin de önerisini almak istiyorum bir evi nasıl idare ediyorsunuz eşiniz ne kadar maaş alıyor ne kadarı giderlerinize gidiyor ne kadar birikim yapabiliyorsunuz fikirlerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum şimdiden yorumlarınız için tşk ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?