- 18 Temmuz 2016
- 4.572
- 12.644
- 208
- Konu Sahibi Ilaybilgi12
-
Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri içinden çıkamadığım bir düşüncem var konu şöyle ki ev almayı planlıyoruz yalnız evin parasının yüzde 50 sini eşimin ailesi kalan yüzde 50 si ise düğün takıları ve bilezikleri ile biz karşılayacağız ama eşim ev annemin ya da babamın üzerine olsun dedi ben de tamam dedim onu da anlıyorum bir boşanmada falan belki hak talep ederim diye kendince korkuyor olabilir ama ben de onun ailesine güvenmiyorum şu an çocuğumuz yok fakat ileride olur da Allah korusun eşimin başına bir şey geldiğinde onların beni evimden çıkaramayacağını bilemem ki sürekli böyle düşünüyorum acaba çok mu ince ve fena düşünüyorum gerçekten endişe ediyorum.
O altınları satıp arabalarının modelini yükselttiler inanın bunu öz ailem yaptı çünkü bana zaten bilezik takıp çeyizimi alıp bi de üstüne okutmuşlar onların görüşü bu şimdi anne tarafım beni böyle yakmışken ben eşimin tarafına ne diyebilirim elimde tek bi şey yok İnanın sadece nasıl diyebileceğim ile ilgili endişelerim var sağlıklı ilerleyen bir ilişkimiz varken bu konu için yara almayı istemiyorum
neden? takılan takılar kadının neden alamadınız ispatlayamadınız mıHisseli tapu yaptirin madem altinlarinizi verecekseniz altinlari bozdurup kendi hesabıniza yatırın kuyumcu fisini saklayin ödemeyi kendi hesabınızda ev odemesi diye yapin ama ortak olun sakin vermeyin ben gram mahkemelerde bisy alamadim kendi ailemin takdigini istedim onu bile vermediler düşünün bosaninca sizden kotusu olmuyor .uyanık olun
Kanunen de böyle. Gayet de adil. Tüm kadınlar çalışan, kendi kendine yeten bireyler mi? Boşanma ya da ölüm halinde dımdızlak kalan kadınlar var. En azından altınlar ile kendilerine gelecek kurabilirlerbu da adil değil ama diyim. herkesin emeği var sonuçta erkekleri bu konuma sokmakta hoş değil
boşanma durumunda evet. kanundaki amaçta kadını korumak boşanmak halinde kadının yeniden evlenmesi de hayata tutunması da daha zor fakat evlilikte takılan takılar ortaktır bir mal mı alınacak çiftlerin ortak malı olurKanunen de böyle. Gayet de adil. Tüm kadınlar çalışan, kendi kendine yeten bireyler mi? Boşanma ya da ölüm halinde dımdızlak kalan kadınlar var. En azından altınlar ile kendilerine gelecek kurabilirler
Dugun fotoları videolar kiralik kasa dokumlerine rağmen yalanci sahitler yuzunden alamadim arti whtp konuşmalari vardi altinlarla ilgili alamadim enteresan seyler yasadimneden? takılan takılar kadının neden alamadınız ispatlayamadınız mı
+++
Ne igrenc insanlar yahu, daha evlenmeden konu sahibesinden bosanirken para kacirmayi dusunuyorlar. Ben olsam igrenirim, asla evlenmem. Evlerinid e alip bilmem nerelerine soksunlar varyemezler.
Onu anlamak yerine kendinizi anlayın sizde düğün takılarıni veriyorsunuz kadının hakkı o kesinlikle kabul etmeyin sizin üzerinize olsunMerhaba sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri içinden çıkamadığım bir düşüncem var konu şöyle ki ev almayı planlıyoruz yalnız evin parasının yüzde 50 sini eşimin ailesi kalan yüzde 50 si ise düğün takıları ve bilezikleri ile biz karşılayacağız ama eşim ev annemin ya da babamın üzerine olsun dedi ben de tamam dedim onu da anlıyorum bir boşanmada falan belki hak talep ederim diye kendince korkuyor olabilir ama ben de onun ailesine güvenmiyorum şu an çocuğumuz yok fakat ileride olur da Allah korusun eşimin başına bir şey geldiğinde onların beni evimden çıkaramayacağını bilemem ki sürekli böyle düşünüyorum acaba çok mu ince ve fena düşünüyorum gerçekten endişe ediyorum.
O zaman yarı yarıya yapın tapuyu,hisseli olur yüzde elli sizin yuzde elli ailenin..Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri içinden çıkamadığım bir düşüncem var konu şöyle ki ev almayı planlıyoruz yalnız evin parasının yüzde 50 sini eşimin ailesi kalan yüzde 50 si ise düğün takıları ve bilezikleri ile biz karşılayacağız ama eşim ev annemin ya da babamın üzerine olsun dedi ben de tamam dedim onu da anlıyorum bir boşanmada falan belki hak talep ederim diye kendince korkuyor olabilir ama ben de onun ailesine güvenmiyorum şu an çocuğumuz yok fakat ileride olur da Allah korusun eşimin başına bir şey geldiğinde onların beni evimden çıkaramayacağını bilemem ki sürekli böyle düşünüyorum acaba çok mu ince ve fena düşünüyorum gerçekten endişe ediyorum.
işte konunun başı ve sonu aynı değil başta kendi altınları gibi ama konu sahibi kendine takılanları ailesine kaptırdığı için işler değişmişBenim anlamadığım kız tarafı altını alınca normal ama erkek tarafı o altınlarla birde o kadar daha katarak kendi üstüne ev alıp oturmaları için ev verince neden kötü niyetli olsun. Kız kendi ailesinden o altınların bedelini alıp gelmeden bu konuda ahkam kesmesi sadece kendini düşürür. Siz benden mal kaçırıyorsunuz dese kocasına kocasıda sen daha evliliğin ilk günü takıları benden kaçırıp ailene verdin, kişi demek ki kendinden biliyor işi dese ne olacak.
Aile gerçekten de öyle durumları zaten her çocuğuna ayrı ev mirası bırakacak kadar yerinde benim bunu sormamdaki amaç hayatın her türlü halinin olabileceğini düşündüğüm içindi hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?