- 12 Temmuz 2006
- 55.495
- 212.759
- 52
- Konu Sahibi Ilaybilgi12
Ailenizin yaptığı haksızlık ve kusura bakmayın ama terbiyesizlik lakin eşinizin ve ailesinin de yaptığı haksızlık ve terbiyesizlik.İnanın en başından beri durumun farkındayım ailemle zaten bi mesafe var aramda eşim bunun bilincinde ben sadece eşimin ailesine güvenemiyorum yarının garantisi yok tamam boşanmayız ama eşime bir şey olursa diye endişeleniyorum çübkü anlatabildim mi bilemiyorum ama Allah korusun böyle bir durumda gidebilecek bir ailem yok benim ki ben de gitmek istemem mesleğim var çalışıyorum kendime zaten bakarım ama yarını bilemeyiz bu korkutuyor beni
Kimse ailesini seçemiyor, kimse ailesinin yaptıkları yüzünden de ailesi bile vuruyor bizde vuralım deme hakkına ve haddine sahip olmamalı.
Ailesi altınları yedi, bizde kendi taktıklarımızı kendi adımıza alacağımız eve gömelim bu kadının elinde avucunda bir şey olmasın demek bu resmen.
Ailenizin yaptıkları yüzünden boynunuz eğilmesin, kendinizi mahçup da hissetmeyin zira size takılan altınları kaçıran kendi adına bir yatırıma dönüştüren siz değilsiniz aileniz hakkınız olanı yemiş bundan da zerre utanmamış.
Şimdi de eşiniz hakkınızı yemeye çalışıyor, karısını seven adam bu tip hesaplara girmez, ailesi ezmek için evin yarısını biz ödeyeceğimize göre ev bizim üzerimize olsun gibi tekliflerle geldiğinde, ev bizim tapu da bizim üzerimize olacak, bu şartlarda yardım etmeyi kabul etmiyorsanız kredi çekerim der ailesine de ezdirmez, aile arasında bunu konuşmuşlar ki eşiniz size ev annemlerin üzerine olsun demiş.
Siz siz olun ne ailenizin yaptıkları yüzünden boynunuzu eğin ne hakkınızı yedirin, dik durun ve ev ikimizin üzerine olsun ailenin değil deyin.