• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ev emiz dolu versem mi vermesm mi bi ara aldı ama bidaha vermedim ama zorlanıyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kocayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
194
1
96
48
Ankara
bu emzık meselesi kafamı çok bulandırdı zor zamanlarda alsın istiyorum şimdide ama artık almıyo hem istiyorum hem istemiyorum zaten almmıyo

almıyorsa boşver zorlama canım beniki de hiç almadı zaten diş çürüğü ve yalancı tokluk hissi yaratıyormuş doktorlar hiç tavsiye etmiyorlar

kızlar ben de bu hususta topic açmıştım emzik almıyo napıcam diye değişen bişey olmadı almamaya devam ediyo ben de upraşmıyorum artık bi arkadaşım da bir türlü alıştıramamış ben gibi dr demişki ona almak istemiyorsa zorlama çok zeki olan bebekler beni emzikle kandıramazsın diye almak istemezlermiş demiş.bana biraz uydurma gibi geldi ama kendimi avutuyorum bununla

bu dogru bizim doktorda öyle demişti zeki bebekler almaz emzik diye almasın zaten özgürlükleri kalmıyo

almıyorsa zorlama canım.ben 10 günlükken uğraşmaya başladım alıştı ama emziksiz duramıyor değil.tokluk hissi veriyormu bilmem 2 saatde bir emiyor.açsa almıyor

benimki de verirsem alıyor, vermezsem aramıyor. ama bu diş çıkarma döneminde parmak emmeye alışmasını istemiyorum. ben de veriyorum..

Back