henüz 17 yaşındasın.
4 yıllık bir ilişkinin olduğunu yazmışsın.
ayrıca okulu bırakmaya karar verdim diyorsun.
okulu bırakmana annen karşı geliyor.
çünkü erkek arkadaşın yüzünden bıraktığını düşünüyor.
işe başlıycam demişsin.
mesleğin ne dendiğinde bulucam bi şeyler diyorsun.
kısacası, anneni zıvanadan çıkarmışsın gibi geldi bana.
umarım ilerde pişman olmaz, anneni aramazsın.
annemi zivanadan cikarmisim öylemi... cok sagolun
buraya derdimi söylemek icin actim bu konuyu, suclamalarda bulunun diye degil
ayrica okulu birakmamla iliskimin bi alakasi yok, zaten annemde sevgilimi ögrenmeden önce basladi bu küfürlere ama son 2 senedir bu küfürler iyice artti
evlilik gibi bi düsüncem yok yazdim okudunuzmu bilmiyorum ama üstüne basa basa evlilik düsünmüyorum dedim!!!
sevgilimin okulu birakmamla kesinlikle alakasi yok bu konudaki suclamalari kesinlikle kabul etmem
babannene git dediler ona bile gidemem dedim, ben bu evden bi sekilde kurtulmak isteseydim ohoooo ama ailemin adina leke getirmek istemedim, getirmemde... o kadar aklim var
burasi türkiye degil cok farkli dersler konular var
okul bu neresi farkli diceksiniz ama farkli iste, yabanci düsmanligi var haksizlik var, hadi canim sende kendini hakli cikarmak icin yaziyosun diyebilirsiniz, inanirsiniz inanmazsiniz orasina bilemem beni ilgilendirmezde ama lütfen empati kurun...
sinifta kaldim sinifi tekrarladim kaldigim dersleri düzelttim
notlarimin iyi oldugu derslerde ise kötü ögretmenlere denk geldim bu seferde gecen sene iyi olan derslerden kaldim
bu durumda okulu birakmaktan baska carem yok
baska bi okula gitsem yine bu sinifi tekrarlamam gerekiyo ama 3.kez tekrarlamak istemiyorum
bu sirf bende degil cogu kiside böyle annemde bunu cok iyi biliyo babamda biliyo
eger bidaha sinifta kalirsam bu seferde staj yapamam cünkü yasim geciyo
ha bu arada burda stajlarda okula gidiliyo zaten, meslek ögreniliyo, 3 sene sonra elimde diplomali meslegim olucak staj yapinca
klasik is degil yani 2 gün is 3 gün okul....
hem elimde suan meslek yok ne diyebilirdim???
kafadan bi meslek atamazdimya, staj arastiriyorum dedim
elimde kesin bisey yokken atiyorum ben doktor asistani olucam diyememki
olmam merak etmeyin, tskler yorumunuz icin....