• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küfreden annem, yoksa düşmanım mı desem?....

hem hadi okul ve sevgili yüzünden böyle davraniyo desem
peki ya iftiralar nolcak??
anahtari kendisi kapinin üstünde biraktigi halde bana suc atmasi nolcak?
eline anahtari vee karti verdigim, cantasina koydugu halde aradan 2-3 saat gecince bana bagirip cagirmasi küfretmesi, daha sonrada cantasinin icinde bulunca susmak yerine küfürlerine devam etmesi nolucak?
babam annemin telini almis daha sonra anneme vermis, annem cantasina koymus ama arabada babama bagirdi cagirdi telim nerde diye, babam sana verdim dedi, annem sinirli sinirli cantasini kurcaladi bagirarak sonrada buldu cantasindan
beni gectim bakin babamada aynisini yapiyo
buralardadami ben zivanadan cikarmisim annemi cok merak ettim dogrusu???????

üzüldüm gerçekten senin için cnm diğer ark. dedigine katılıyorum oku ayaklarının üstünde dur sakın ama sakın evlilikte bulma çareyi !
kız kardeşimin eşinin babasıda böyle insan içinde evli barklı adama küfür ediyo resmen kanımız donuyo böyle gördükçe işin garibide damat olan bi şey miş gibi davranıyo tepki vermiyo susuyo adam aza alınmıcak aşalamalarda bulunuyo yuvalarına karışıyo üstelik çocukları olmak üzere çokk üzgünüm çokk içimi açsan yara çıkacak resmen evliliklerinin sonu yok böyle giderse adam mikser gibi yuvalarını karıştırıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun
huzur çok önemli çokk gör ve çocuklarına asla böyle davranma örnek anne ol ilerde

üzüldüm gerçekten senin için cnm diğer ark. dedigine katılıyorum oku ayaklarının üstünde dur sakın ama sakın evlilikte bulma çareyi !
kız kardeşimin eşinin babasıda böyle insan içinde evli barklı adama küfür ediyo resmen kanımız donuyo böyle gördükçe işin garibide damat olan bi şey miş gibi davranıyo tepki vermiyo susuyo adam aza alınmıcak aşalamalarda bulunuyo yuvalarına karışıyo üstelik çocukları olmak üzere çokk üzgünüm çokk içimi açsan yara çıkacak resmen evliliklerinin sonu yok böyle giderse adam mikser gibi yuvalarını karıştırıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun
huzur çok önemli çokk gör ve çocuklarına asla böyle davranma örnek anne ol ilerde

cnm cogu kez yazdim tekrar yaziyorum ben cözümü evlilikte aramiyorumki
bu konuyu ilk actigimdada aynisini yazdim, halada aynisini yaziyorum
sagol cnm insallah ben cocuklarima annem gibi bi anne olmicam, ins iyi bi anne olucam :Saruboceq:tek dilegim bu

benim babam senin annenle aynı neyseki artık pek görüsmüyorm onunla evlendim artık onu hic görmek istemiyorm

valla arkadaşım allah sabır versin ama yurtdışındaysan tr dediknden daha şanslısındır niye şikayet etmiyorsun

canım hiç uzulme benım annemde aynen öle kufur cok ediyor ve cok utanıyorum nıe böle annem war diyip duruorm cok cıkarcıda istedgını yapma dedigini bırakmaz bnde bıktım ondan ve cok bunaldm

benim babam senin annenle aynı neyseki artık pek görüsmüyorm onunla evlendim artık onu hic görmek istemiyorm
sevindim senin adina...

valla arkadaşım allah sabır versin ama yurtdışındaysan tr dediknden daha şanslısındır niye şikayet etmiyorsun
kimi kime sikayet edicemki.. annemimi sikayet ediym:)

canım hiç uzulme benım annemde aynen öle kufur cok ediyor ve cok utanıyorum nıe böle annem war diyip duruorm cok cıkarcıda istedgını yapma dedigini bırakmaz bnde bıktım ondan ve cok bunaldm
aynen cnm bende:/ elimden biseyde gelmiyoki.. o kadar bunaldimki anlatamam

demek yanliz degilmisim:çok üzgünüm:
bende ne ararsan var cnm küfür, beddua, hakaret, iftira
evet iftira, yapmadigim biseyi, hatta kendi yaptii biseyi bile benim üstüme yikmakda ve kendisi iftira attigi halde bi ton küfür saymakta üstüne yok
anahtar olayini zaten biliyosunuz onu anlatmistim
bide gecen yine alisveristeydik karti eline verdim cantasina koymus, arabada yaygara cikardi nereye koydun diye, sana verdim dedim yok hakaretler küfürler basladi, kendimi tutamadim agladim arabada
sonrada anahtari verdim cantasina koydu, aradan 2 saat gecti anahtar nerde diye bi yaygarada ona koptu:1shok:
yok artik ya ne yapicam ne edicem bilemez hale geldim:çok üzgünüm:
bunaldim, daraldim, biktim artik tek kelimeyle biktim...

seni okurken kendmi görüyorum...
ama sabret ben etmedim herşeyi yüzüme göüme bulaştırdım, şu an ondan çok kendime kızıyorum, sende sakın bi yanlış yapma sus zor olsada sus cevap verme, oku işe gir ve emin olduğun biriyle evlen inşallah herşey gönlünce olur..

Benimki de böyleydi yaa ufff :(((.. O küfretmez ama hakaretler eder. dayaklar atardı..Ağzım var dilim yoktu benim yaa onu memnun etmek için kırk takla atardım,evin her işini yapardım ama yok bir türlü yaranamazdım, Hep küçümserdi beni, senin yıkadığın bulaşıklardan tiksiniyorum mu demedi, seni doğurduğuma pişmanım mı demedi.. mafoldumbenBenim suçum neydi susmak, ona saygı duymaktı.. :sinifsinif:Bir müddet annemdir susayım dedim hani öff bile denmezmiş ya pehh..

Sonra dayanılacak gibi değil başka bir konuda anam olacak kadının(artık anne bile demek gelmiyor içimden inanın :(( ) yaptıklarının bir kısmını anlatmıştım..Birçok arkadaş inanmamıştır ama aynen orda yazdıklarımı yaptı bu kadın lanet gelsin ona....alsanaalsanasmile

ılk bir kaç kez konuştum senin şu şu hareketlerin,sözlerin beni çok üzüyor, yaralıyor falan diye ama resmen gülüp geçiyordu karşımdan. Sonra artık tak etti ve "senden nefret ediyorum. Şu an ölsen dönüp bakmam ve eğer böyle yapmaya devam edersen şart olsun benim yüzümü tabutun bile göremeyecek" dedim..

Bazı anne babalar gerçekten saygıyı hak etmiyor.. Saygı duydukça, sustukça bunlar daha bir azıyor, daha çok eziyor sizi.

Bne ne yaptım okudum sonra çok çalıştım iş sahibi oldum başka bir şehirde... Bunu ne aradım ne sordum...Kardeşimle babamı arıyordum ama babam hadi annenle konuş dediğinde telefonu kapatıyordum.Babacım yapma biliyorsun durumu, o kendi etti diyordum... Şimdi yaşlanmaya da başladı ya yaşlandığımda bakmam korkusuyla( pişman olduğundan değil yada üzüldüğünden) bana karşı bir iyi bir iyi. Etrafımda pervane adeta ama benim için hiç değeri yok çünkü o beni çok kırdı, çok ağlattı, gecelerce ağladım annem neden böyle, neden beni hiç sevmiyor diye :(( ınan tatlım seni çok iyi anlıyorum çok...

Sen böyle yap demiyorum kimseye kötü örnek olmak istemem tatlım senin yapman okumak, okulunu çok iyi dereceyle bitirip mümkünse başka şehirde iş bulmak.Ama tatlım babanla aran iyise sakın onla irtibatı kesme tatlım baban hep arkanda olsun.Baba başkadır seni sahipsiz sanmasın kimse... Anne de rahatsız olduğunu güzelce annene söyle böyle yaparsan beni kendinden uzaklaştırırsın de.. Seni aramak bile istemiyorum de hatta arama bir süre..Seni özleyecektir ve hatasını mutlaka anlayacaktır... Benimki gibi benim kimseye ihtiyacım yok diyen ve kalp yerine taş taşıyan birsi değilse hatasını anlayacaktır ve seni üzmeyecektir...

Son düzenleme:
seni okurken kendmi görüyorum...
ama sabret ben etmedim herşeyi yüzüme göüme bulaştırdım, şu an ondan çok kendime kızıyorum, sende sakın bi yanlış yapma sus zor olsada sus cevap verme, oku işe gir ve emin olduğun biriyle evlen inşallah herşey gönlünce olur..
Benimki de böyleydi yaa ufff :(((.. O küfretmez ama hakaretler eder. dayaklar atardı..Ağzım var dilim yoktu benim yaa onu memnun etmek için kırk takla atardım,evin her işini yapardım ama yok bir türlü yaranamazdım, Hep küçümserdi beni, senin yıkadığın bulaşıklardan tiksiniyorum mu demedi, seni doğurduğuma pişmanım mı demedi.. mafoldumbenBenim suçum neydi susmak, ona saygı duymaktı.. :sinifsinif:Bir müddet annemdir susayım dedim hani öff bile denmezmiş ya pehh..

Sonra dayanılacak gibi değil başka bir konuda anam olacak kadının(artık anne bile demek gelmiyor içimden inanın :(( ) yaptıklarının bir kısmını anlatmıştım..Birçok arkadaş inanmamıştır ama aynen orda yazdıklarımı yaptı bu kadın lanet gelsin ona....alsanaalsanasmile

İlk bir kaç kez konuştum senin şu şu hareketlerin,sözlerin beni çok üzüyor, yaralıyor falan diye ama resmen gülüp geçiyordu karşımdan. Sonra artık tak etti ve "senden nefret ediyorum. Şu an ölsen dönüp bakmam ve eğer böyle yapmaya devam edersen şart olsun benim yüzümü tabutun bile göremeyecek" dedim..

Bazı anne babalar gerçekten saygıyı hak etmiyor.. Saygı duydukça, sustukça bunlar daha bir azıyor, daha çok eziyor sizi.

Bne ne yaptım okudum sonra çok çalıştım iş sahibi oldum başka bir şehirde... Bunu ne aradım ne sordum...Kardeşimle babamı arıyordum ama babam hadi annenle konuş dediğinde telefonu kapatıyordum.Babacım yapma biliyorsun durumu, o kendi etti diyordum... Şimdi yaşlanmaya da başladı ya yaşlandığımda bakmam korkusuyla( pişman olduğundan değil yada üzüldüğünden) bana karşı bir iyi bir iyi. Etrafımda pervane adeta ama benim için hiç değeri yok çünkü o beni çok kırdı, çok ağlattı, gecelerce ağladım annem neden böyle, neden beni hiç sevmiyor diye :(( İnan tatlım seni çok iyi anlıyorum çok...

Sen böyle yap demiyorum kimseye kötü örnek olmak istemem tatlım senin yapman okumak, okulunu çok iyi dereceyle bitirip mümkünse başka şehirde iş bulmak.Ama tatlım babanla aran iyise sakın onla irtibatı kesme tatlım baban hep arkanda olsun.Baba başkadır seni sahipsiz sanmasın kimse... Anne de rahatsız olduğunu güzelce annene söyle böyle yaparsan beni kendinden uzaklaştırırsın de.. Seni aramak bile istemiyorum de hatta arama bir süre..Seni özleyecektir ve hatasını mutlaka anlayacaktır... Benimki gibi benim kimseye ihtiyacım yok diyen ve kalp yerine taş taşıyan birsi değilse hatasını anlayacaktır ve seni üzmeyecektir...
her ikinizede cok tesekkür ederim kizlar
gercekten bazi aileler ne yaparsan yap deger bilmiyolar
hicbisey fayda etmez ona
senden nefret ediyorum artik fln dedim ama umrunda degilki
eskiden susuyodum bi lafinda altinda kal diyodu
simdi susmuyorum o bana ne diyosa aynisini bende ona diyorum, tabi küfür degil beddua ediyo bende ins senin basina gelir diyorum
oda bi lafinda altinda kal diyo
sussamda ayni susmasamda ayni
ama susmicam artik, ne saygi sevgi gördümki ona saygi gösteriyim...

böyle anneler kızları resmen ya evden kaçmaya yada erken yaşta evliliğe itiyolar sonra da kız huzursuzluğunu anlatınca kendin gittin gitmeseydin oh olsun derler
allah sabır versin geçimsiz anne babayla uğraşmak zor..
ama sabret sakın sırf evden uzaklaşayım diye saçma sapan bi evlilik yapma

canım ya üvey diye düşündüm ilk okudumda yazını bir tek üvey olsa bu kadar yapar dedim herhalde annnesi farklı ama sen bilmiyorsun diye düşündüm araştır dicektim ki diğer arkadaşlar var senin durumunla aynı olan çok şaşırdım ya Allah yardımcın olsun çok zor bir durum yabancı yapsa koymaz ama kelimeler yetmiyor şaşkınlığı ve üzüldüğü mü anlatmaya

canım bütün sayfaları okumadaım ama benim de aklıma ilk üvey oldugun geldi.yani babanın annenden önceki ilişkisinden falan. tabi bu sadece bnm fikrim belki hiç alakası yoktur lüften yanlış anlama da.bizim cevremizde de vardı böyle ordan geldi aklıma. kız bilmiyodu öz annesi olmadıgını. ama bariz bi şekilde baba tarafına benziyodu fiziksel olarak da.

kizlar sizlere teker teker cevap vermistim ama silinmisssss:( akannehir
3ünüzede yorumlariniz icin cok tesekkür ederim
üvey degilim, üvey olsaydim bu kadar koymazdi zaten...

Canım üvey falan olsa hadi neyse diyecem de öz annenmiş.. cidden çok kötü Bi durum inşallah en kısa zamanda ayaklarının üzerinde durur kurtulursun. seni çoooook iyi anlıyorum Benim annem Bir melek, çook seviyorum onu ama BaBam aynı anlattiğin giBi.. Balkona çıkar Bize küfreder.. ağzına ne gelirse.. aBlama anneme Bana.. yani konu komşu Bizi tanımasa Bizim için ne der düşünemiyorum Bile.. herkes kınar BaBamı.. ayıp insan kızına namusuna küfreder mi diye.. daha 12 yaşındayken telefon faturası çok geldiği için telefonu kırdı misafirlerin yanında ve aBlamla Bana o.. dedi.. ne küfürler etti.. inan dayaktan daha Beter.. dövse etse Bundan iyi.. şimdi yüzüne Bakmıyorum BaBamın ve Bana aşkım Bitanem diye hitap ediyor ! Zamanında o diline sahip çıkacaktı sildim Ben BaBamı yok Benim için.. en son nişanlımın yanında Benim Allahıma kitaBıma küfretti.. 23 yaşındaydım dayanamadım Bana artık küfretme diye çığlık attım ardından sinir krizi geçirdim. hemen çantamı aldım evi terkettim nişanlım arkamdan koştu.. BaBam Balkondan hala küfrediyordu döndüm deli giBi Bağirdim allah senin Belanı versin senin GiBi BaBam olduğu için utanıyorum diye.. ama deliler giBi ağlıyorum.. o oldu.. sildim onu.. özür diledi.. ama 50 yaşındasın, kendine yakıstırıyo musun kızına namusuna küfretmeyi hem de nişanlısının yanında dedim.. dediğim giBi, artık var ama yok Benim için.. Bi cinnet herşeyi çözer, Bi daha Bana anneme aBlama küfrettiğini görürsem çoook kötü olur çoooooooook... sinirlendim gene

bende çok kötü oldum çok zor şeyler yaşamışsın :gitme: bende küfürü sevmem çok zoruma gider benim babamda eder ama bana etmez çok nadir kızdımı eder benimde ağlayasım gelir :gitme:

Back
X