Eşiniz bir çok konuda anlayışlı ve yardımsevermiş, buna karşılık sizden de aynı beklentilere girmiş, herşey tam olsun istiyor olabilir. Mesela 10 gömleği ütülü varken, orada duran 2 tane ütüsüz gömlek fazla gelebiliyor olabilir. Yapıyla alakalı birşey olabilir. Bunun da doktorayla alakası yok heralde. Ben bir erkeğin ,her daim kadının işine karışmasını sıkıcı bulurum açıkçası. Eşimdende hiç görmediğim için böyle birşey tuhaf geliyor bana, zaman zaman canım istemez yemek bile yapmam, niye yapmadın diye sormaz eşim, bu senin görevin değil, istememişsin yapmamışsın der geçer. Tabi ben de bu ve buna benzer şeyleri devamlı hale getirmem, ama erkeğin herşeye karışması tuhaf geliyor bana.
Herkeste bu tarz farklılıklar olabilir, mesela sizin denizi sevmeniz ama eşinizin denizi sevmemesi, sadace ortak yaşama ve paylaşmayı azaltabilir ama ilişkiyi koparacak farklılıklar değil sonuçta. Mesela yemek yapıyormuş, bu vakti beraber yemek yapmakta kullanabilirsiniz. Aşılabilecek, es geçilebilecek farklılıklar bence.
ılgi de sürekli bir durum olmayabilir, zaman zaman azabilir, tekdüze kalmıyor hiçbirşey.
Karşılıklı idare ile çözülebilecek şeyler bence bunlar.