How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Karma karışığım fikirlerinize ihtiyacım var

Hepinize twşwkkürler arkadaşlar biraz içimi rahatlattınız kubb erkeklerin egosuna göre hareket etmek lazım tebrik ederim doğru bir yöntem aslından ü.annenin uyguladığı bunu dikkate alacağım

Yardım edebildiğim için çok mutlu oldum. =) Erkekleri yola getirmek aslında hiç zor bişey değil bunu herkes bilsin. Her ne kadar farklı farklı huyları olsa da hepsi erkek sonuçta. Kadın dediğin şımarık olacak, bırakın da erkekler düşünsün kara kara. =)

yalnız burda herkesin gözünden kaçan ve kimsenin önemsemediği, aynı yolun yolcusu olduğumdan direk benim gözüme çarpan ve aynı durumda olsaydım (erkek tarafı yani) benim de anlayışsızlıkla suçlayacağım bir durum var:

DOKTORA ÇALIŞMASIIIII :)) doğal olarak bu kadar husuzsuzluk olacak, sorun olacak hatta kapris ve huysuzluk olacak ve zor gün olduğundan anlayış bekleyecek :) boru mu yahu :)) niye kimse önem vermez bilmem ki... kesinlikle saç döken ve kafayı yedirten bir süreç..

bu kadar sizin bile gözünüzden kaçtığından belli ki eşiniz tam bir kuzu ki hissettirmemiş :) çünkü başından sonuna sancılı yani..

normal bir durummuş, durup dururkenmiş gibi değerlendirmemek lazım...

edit: o kadar da gözden kaçmadığı benim gözümden kaçmış :) ama bu aşamalarda ültimatom vermemek lazım.. kendi haline bırakmak lazım zor ama karı kocalık budur iyi günde kötü günde

Benim en büyük kırgınlığımda zaten aslında bundan arkadaşım.Yani ben bu konuda onun durumunun zorluğunu anlamaya çalışırken destek vermeye çalışırken onun bunu yapmadığımı söylemesi.Ama esas bir şey söyleyeyim mi bende o dönemde bebeğimi kaybettim bu kolay bir durummuydu ki benim sesim çıkmadı benim yaptığım en büyük fedakarlık benim böyle bir dönemimde bana destek olmamasını anlamaya çalışırken bana aksini söylemesi...doktara bundan daha önemli diyeniniz varsa da benim bunu kabul etmem mümkün edğil......

değil tabiii ama erkeklerin annelik içgüdüleri vs duyguları olmadığından malesef bunu o kadar da anlayamıyorlar.. onlara göre hamilelik bile çok abartılan bir durum gibi.. tabii bunu haklı çıkarmak için söylemiyorum ama onlar kendilerini bu sebeplerle haklı çıkarıyor olabilirler..

benim de şu an sınavlarım vs var ve yapmadığım kapris kalmıyor ama elimde değil. huysuz yaşlı kadın oldum çıktım... herşeyden şikayet ediyorum. işin daha kötüsü bunları herşey bitip oturup düşündüğüm zaman anlayabiliyorum ama herşey için çok geç oluyor :) kalpler çoktaannn kırılmış oluyor...

demem o ki o da belki şu an bir algı kargaşası yaşıyor olabilir :) ama benim gördüğüm sizin bu zamana kadar hep bir şeyler paylaşarak buralara geldiğiniz. arada zor süreçler muhakkak olacak.. şu an o da bu zor süreçlerden birinin içinde ve mantıklı düşünemiyor ve aşırı hassas olabilir. malum erkeklerin büyümesi bizden bayağı bir geç gerçekleşiyor... ne diyeyim sadece sabır dileyebiliyorum.. tabi konuşmak lazım ama zamanlama konusunda ben şüpheliyim :)

Eşiniz bir çok konuda anlayışlı ve yardımsevermiş, buna karşılık sizden de aynı beklentilere girmiş, herşey tam olsun istiyor olabilir. Mesela 10 gömleği ütülü varken, orada duran 2 tane ütüsüz gömlek fazla gelebiliyor olabilir. Yapıyla alakalı birşey olabilir. Bunun da doktorayla alakası yok heralde. Ben bir erkeğin ,her daim kadının işine karışmasını sıkıcı bulurum açıkçası. Eşimdende hiç görmediğim için böyle birşey tuhaf geliyor bana, zaman zaman canım istemez yemek bile yapmam, niye yapmadın diye sormaz eşim, bu senin görevin değil, istememişsin yapmamışsın der geçer. Tabi ben de bu ve buna benzer şeyleri devamlı hale getirmem, ama erkeğin herşeye karışması tuhaf geliyor bana.

Herkeste bu tarz farklılıklar olabilir, mesela sizin denizi sevmeniz ama eşinizin denizi sevmemesi, sadace ortak yaşama ve paylaşmayı azaltabilir ama ilişkiyi koparacak farklılıklar değil sonuçta. Mesela yemek yapıyormuş, bu vakti beraber yemek yapmakta kullanabilirsiniz. Aşılabilecek, es geçilebilecek farklılıklar bence.

ılgi de sürekli bir durum olmayabilir, zaman zaman azabilir, tekdüze kalmıyor hiçbirşey.

Karşılıklı idare ile çözülebilecek şeyler bence bunlar.

Bencede sen eşinin çenesinden yorulmuşsun.Ona senin herşeyini eleştirmemesini bi şekilde anlat.
Melela evin temizliği konusunda elinden bu kadar geldiğini söyle...
Canım sert bi tavır takın bence bunu için.
bazen abartı derecesinde karşı tarafa yapılan eleştiri,şidetten daha vahim olabiliyor.

al karşına eşini güzelce konuş canım
bu sebepten boşanmak mantılı değil.birde ikinizde sancılı bir süreçten geçmişsiniz eşinin doktorası senin bebek kaybetmen derken iyice bunalmışsınız
bence biraz daha anlayışlı olun birbirinize karşı.ondan anlayış görmüyorsan tatlılıkla konuş canım sıkıntılarını kırgınlıklarını anlat

bence ayrılmak için bi sebep yok sabah kahvaltı hazırlayan sizi düşünen bi eş bulmuşşunuz bence kıymetini bilin ne eşler var eşleri yemeği tuzsuz yaptı die bile döven.. sizin isteklerinizde çok doğal tabi kim olsa ister ancak ısrarcı olarak yapabilirsiniz bunu da bence denzi sevmiyorsa başka yerlere gitmeye ıkna edin sizde

Cevaplarınız için hepinize teşkkürler arkadaşlar aslında hepinizin yazdığı şeylerin altında ortak bir yön var o da kadının fedakarlığı yani 10 gömlek ütülüyken madem sevmiyor diye diğer 2 gömleğide ütülemek denizi sevmiyorsa onun sevdiği bir şeyi yapmak gibi..... kesinlikle sizlere hak veriyorum benim çevremde böyle yani kadınlar alttan alacak ve hiç bir sorun kalmayacak ...peki onlar biz mutluluğumuz huzurumuz için fedakarlık yaparken onlar ne yapacaklar.....Ne yazık ki bende dahil birçoğumuzun içindeki durum bu ve çıkar bir yol göremiyorum bunları yaptığımda samimiyetden uzaklaşacakmışım gibi geliyor ama yapmasamda olmuyor yani hayatımızı onların egosunu tatmin ederek geçirmek zorundayız galiba :)

evet fedakarlığı biz yapıcaz ve sabır edicez.ama kendimizi eşimize anlatmaktan bıkmıcaz.güzellikle.Eğer eşimizde buzu seviyorsa işe yarcak ben kendimden biliyorum.önceleri bağırdım çağırdım ağlama krizlerine girdim ama sanki duvara konuştum hep üzüldüğünü söyledi ama o kadar bişeylerin değişmesi için çaba harcamadı.biz kadınlar bir şey iyiyse daha iyisini güzelini istiyoruz ama erkekler öyle değil onlar için bi sorun yokya sıkıntıda yok.neyse önce eşime sevgimi ilgimi sürekli dile getirdim, elimden geldiğince ona güleryüzlü ve şefkatli oldum ve ondan isteklerimi ara ara çok sık olmayacak şekilde dile getirdim.her kezin kocasının bir dili vardır ve bende kocamın dilini 5 yıl sonra öğrendim.ona onun dilinden konuştum sonuçmu evet şuan istediğim gibi değil ama çaba harcıyor uğraşıyor bu bile beni çok mutlu ediyor.sana nacizane tavsiyem kocanın dilini öğren ve ona anladığı dilden konuş.

boşanmak degil ama sizde sessiz kalmayın..
sorunların hallolması icin bir aile psikologuna gidin..
hem siz güven sorununuzu halledersiniz hemde eşiniz titiz ve kılı kırk yarma huyundan biraz olsun sıyrılır..

canım aynı eşimi anlatmışsın tıpa tıp eşimde çok titizdir ben aşırı titiz değilim ama tabiki evim temiz derli toplu olacak 3 yıldır evliyiz 3 yıldır aynı değişeceğini sanmıyorum da ama çalışmaya başladım şuan azaldı konuşmuyor diyebilirim birde benim kızım var evim de küçük durmadan dağıtılır durmadan toplanır yani çalımıyoken sanki beni suçlar gibiydi evde yatıyosun hiç bir iş yapmıyosun gibi bunu dile getirmezdi ama buna benzer şeyler söylerdi stresten iş hayatından dolayı bana çatardı seninkininde aynı problem olduğunu düşünüyorum ayrıca boşanmayı hiç düşünmedim kavgamızdan sonra gelir özür dilerdi bende beklerdim özür dilemesini sonra tatlıya bağlanırdı

anlayamıyorum ne çabuk tükeniyor sabırlar... boşanmak her kırgınlıkta kızgınlıkta akla gelmemeli diye düşünüyorum.. Bu kadar kolay olmamalı yani bir yuvayı yıkmak.. eşinizin durumu müsait değilse siz çalışıyor dahi olsanız daha az harcamanızı isteyebilir sizden.. Bence biraz daha hoşgörü ve sabır...

Back