• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küfreden annem, yoksa düşmanım mı desem?....

17 yasindayim, henüz bilmiyorum is ariyorum bakicam daha ins bulabilirim
yok cnm ne sefkati, sinirli olmadigi bi zamandada sinirlencek küfretcek bisey bulur kendisi simdiye kadar hic pisman oldugunu hissetmedim, pisman olsa tekrarlamaz zaten hergün ayni seyi
yok cnm zor degil normal bi hayatimiz var sıkıntı yapicak biseyimizde yok cok sükür, kendisinin sinir ve küfürleri haric

tatlım bir gün nasıl olsa işin gücün olucak ya evlenerek yada ayrı ev tutarak ayrılcaksın ordan.. madem böyle bir annen var canım artık onun söylediklerini duymamazlıktan gel. hiç üzülme. kendi hayatına odaklan. hayatın boyunca onla yaşamıcaksın nede olsa. kendini geliştir güzel bir çevren olsun. söz konusu kişi annen olduğu için fazla bir şey yazamıyorum.. ama ilerde her şey güzel olucak hayatında buna eminim...
umarım tüm hayırlı dileklerin kabul olur canım. sevgiler..

Canım üvey falan olsa hadi neyse diyecem de öz annenmiş.. cidden çok kötü Bi durum inşallah en kısa zamanda ayaklarının üzerinde durur kurtulursun. seni çoooook iyi anlıyorum Benim annem Bir melek, çook seviyorum onu ama BaBam aynı anlattiğin giBi.. Balkona çıkar Bize küfreder.. ağzına ne gelirse.. aBlama anneme Bana.. yani konu komşu Bizi tanımasa Bizim için ne der düşünemiyorum Bile.. herkes kınar BaBamı.. ayıp insan kızına namusuna küfreder mi diye.. daha 12 yaşındayken telefon faturası çok geldiği için telefonu kırdı misafirlerin yanında ve aBlamla Bana o.. dedi.. ne küfürler etti.. inan dayaktan daha Beter.. dövse etse Bundan iyi.. şimdi yüzüne Bakmıyorum BaBamın ve Bana aşkım Bitanem diye hitap ediyor ! Zamanında o diline sahip çıkacaktı sildim Ben BaBamı yok Benim için.. en son nişanlımın yanında Benim Allahıma kitaBıma küfretti.. 23 yaşındaydım dayanamadım Bana artık küfretme diye çığlık attım ardından sinir krizi geçirdim. hemen çantamı aldım evi terkettim nişanlım arkamdan koştu.. BaBam Balkondan hala küfrediyordu döndüm deli giBi Bağirdim allah senin Belanı versin senin GiBi BaBam olduğu için utanıyorum diye.. ama deliler giBi ağlıyorum.. o oldu.. sildim onu.. özür diledi.. ama 50 yaşındasın, kendine yakıstırıyo musun kızına namusuna küfretmeyi hem de nişanlısının yanında dedim.. dediğim giBi, artık var ama yok Benim için.. Bi cinnet herşeyi çözer, Bi daha Bana anneme aBlama küfrettiğini görürsem çoook kötü olur çoooooooook... sinirlendim gene

inanamiyorum cnm ya resmen annemle baban ayni
senin baban daha betermis ama en azindan annem misafir fln varken küfretmiyo
iyi yönündende bakmak lazim hatasinin farkina varip özür dilemis
kurtulmussun ama sen 23 yasindasin nisanlisin ben daha kac sene cekicem kim bilir
chess .!.:
valla canım ne diyeceğimi bilemedim, ne bileyim en azından kafanı yaslayacağın başka bi akraban falan yok mu,
annen bi de tiroitlerine baktırsın,
erkek arkadaşın falan var mı, evlilik düşündüğün biri varsa nişanlansan belki bu kız benim evimde misafir moduna girer biraz değişir.
yada annenle aranız iyiyken konuşsan dicem ama zaten iletişim diye bişeyiniz yok
herhalde tek çaren çalışıp en azından kapı vurup gidebilcek konumda olman

chess .!.:
burada yaşın 17 miş yeni okudum, o zaman benim nişanlılık önerim olmaz tabii ki

evet canim 4 senedir sevgilim var, tabikide ciddi düsünüyoruz evlilikte düsünüyoruz ama ne söz ne nisan nede evlilik icin cok gencim
annem iliskimi biliyo zaten, evlilik düsünmüyorum ama annem benim "koca derdinde" oldugumu düsünüyo böyle telafuz ettigim icin kusura bakmayin annemin lafi bu
halbuki alakasi bile yok evlilik icin nerden baksam en az bi 5 yilim var önümde

Sana bağırması çağırmasını bir kenara koy da, küfür de neyin nesi?

Baban nasıl birşey demiyor annene düzgün konuş kızla diye?

Sanırım hem annen hem de baban için küfür etmek gayet normal bir durum?????????

Valla be olsam sık sık uyarırım annemi küfür etme, bir kadına hiç yakışmıyor diye..
Babamı da tabii, nasıl oluyor da annemin bu kadar küfür etmesine hiç sesini çıkarmıyorsun diye..

Bu kadarını yapmalısın..
Annen de kusurabakmasın kendisine çeki düzen vermeli, anne de olsa sana küfür etmeye hakkı yok....

Gerçi annenin psikolojisinden şüpheliyim ama bu konuda da yapacak birşey yok gibi..

Allah yardımcın olsun..

canım sen akıllı bi kıza benziyosun, umarım başka şehirde üni, kazanır doğru düzgün bi iş bulursun, o zaman annen seni arasında bulsun
gerçi şimdi kadınıda yargılmak istemiyorum gerçken bi rahatsızlığı falan vardır belki, bu arada trioit kontrolunde ciddiyim, insanı çok sinirli yapabildiğini duyuyorum

Keşke annende bu siteye üye olsa..Keşke bizlerle konuşsa,yazsa yazışsa..
Eminim bilse ki seni kaybedecek,senin sevgini kaybedecek pamuk gibi yumuşayacak ama;
bilmiyor göremiyor şuan hayata öfkesi galip geliyor.
Sanırım küfür olayıda bazı insanlar vardır o küfürler dillerine yapışmış,konuşma tarzı olmuştur.Hani öyle anlamına göre can acıtmak için filan değil...Motor gibi otomatiğe almış sararlar.Annende sanırım bu durumda.
Yapmak zorunda olmasanda onunla sakin zamanlarda dertleşmeyi dene.Sohbet konuları bul mesela.
Aslında bu annenin görevi ama bi defayı mahsus rolleri ters çevirelim sen anne ol o kız,bak bakalım neymiş derdi sorunu.

aynen dedigin gibi motor gibi bi küfürü bitmeden diger küfürünü sayiyo
ondan o kadar bikmis bi durumdayimki birak konusmayi onla ayni yerde oturmaya bile tahammülüm yok
hep odamdayim kendiside farkinda, ben gelince kiz hep odasina kaciyo diyo, bunun farkinda oldugu gibi odama kacis sebebiminde farkina varsa keske...
onu sevemediğim için kendimden nefret ediyorum.. Bunun tek seBeBi o.. şimdi Bana dünyaları verse ne çıkar ? önüme kırmızı halılar serse kızım aşkım dese ne çıkar ? affedemiyorum silemiyorum yaşananları.. çocukluğumunda gençliğimin de katili o.. çocukluğum küfür duymakla geçti.. her yerde deli giBi Bağirdin küfrettin.. şimdi sildim artık yoksun Benim için.. yıllar var ki öpmem, BaBa diye hitap etmem.. Benden neden nefret ediyorsun dediğinde vereceğim cevaptan utanmaktan da mı korkmuyorsun.. aBim onun yüzünden evi terketti.. aBlam onun yüzünden yanlış Bi evlilik yaptı sırf çenesinden kurtulmak için. Ben yanlış Bi insanla evlenmeye kalktım nişanlandım sırf Bu evden gitmek için.. şimdi duruldun yapayalnız kaldın.. ama sana BaBa diye koşan BeBeklerini sen hep ittin kendinden tiksindirdin.. sadece acıyorum sana sadece.. ve seni sevmediğim için kendimden nefret ediyorum.. oooooooffffffffff.. Bu konuyla yaramı deştin Be canım.. çook üzdün Beni.. seni en iyi Ben anlarım en iyi..
mafoldumben galiba bende ilerde evlenirsem fln geriye dönüp baktigimda sadece küfürleri hatirlicam
gercekten ikimizin durumuda ayniymis cnm ya
sucumuz olsa bari, sebepsiz yere onda laf duyuyoruz
bilemiyorum ya ne olcak bizim halimiz

maeves .!.:
tatlım bir gün nasıl olsa işin gücün olucak ya evlenerek yada ayrı ev tutarak ayrılcaksın ordan.. madem böyle bir annen var canım artık onun söylediklerini duymamazlıktan gel. hiç üzülme. kendi hayatına odaklan. hayatın boyunca onla yaşamıcaksın nede olsa. kendini geliştir güzel bir çevren olsun. söz konusu kişi annen olduğu için fazla bir şey yazamıyorum.. ama ilerde her şey güzel olucak hayatında buna eminim...
umarım tüm hayırlı dileklerin kabul olur canım. sevgiler..
duymamazliktan geliyorum ama yinede cildiriyorum ister istemez
sürekli aklima ben ona naptim sorusu geliyo
kizi degil miyim annem degilmi, baskalarinin yaninda bile daha huzurluyum annemin yaninda huzurlu olmam gerekirken
sagol cnm ins ilerde sevdigime kavusurum bu cileden kurtulurum
insallah kendi cocuklarim oldugunda annem gibi olmam

Sana bağırması çağırmasını bir kenara koy da, küfür de neyin nesi?

Baban nasıl birşey demiyor annene düzgün konuş kızla diye?

Sanırım hem annen hem de baban için küfür etmek gayet normal bir durum?????????

Valla be olsam sık sık uyarırım annemi küfür etme, bir kadına hiç yakışmıyor diye..
Babamı da tabii, nasıl oluyor da annemin bu kadar küfür etmesine hiç sesini çıkarmıyorsun diye..

Bu kadarını yapmalısın..
Annen de kusurabakmasın kendisine çeki düzen vermeli, anne de olsa sana küfür etmeye hakkı yok....

Gerçi annenin psikolojisinden şüpheliyim ama bu konuda da yapacak birşey yok gibi..

Allah yardımcın olsun..
babamin agzindan simdiye kadar tek bi kötü kelime bile duymadim
bilmiyorum ya karsilarinda hickira hickira aglayarak benim ne sucum var diye sitem ettim hala aynimafoldumben
ne annem küfretmeyi kesti nede babam kapa ceneni diyebildi karisina
benim bu dünyada hickimsem yok gercekten
insanin ailesi yaninda yoksa baska kimi olur??
chess .!.:
canım sen akıllı bi kıza benziyosun, umarım başka şehirde üni, kazanır doğru düzgün bi iş bulursun, o zaman annen seni arasında bulsun
gerçi şimdi kadınıda yargılmak istemiyorum gerçken bi rahatsızlığı falan vardır belki, bu arada trioit kontrolunde ciddiyim, insanı çok sinirli yapabildiğini duyuyorum
okulu birakiyorum cnm, is aramaya baslicam iki ay sonra okul bitince
is bulsam bile yine ayni evde olcam evlenene kadar
annem okulu birakmamin sucunu hep sevgilime atti oysaki onun hicbi sucu yok
sucu baskalarinda ariyacagina kendine dönüp bakmadi hic
bilmiyorum bende doktora gitmesi gerektigini söylicem kendisine

Son düzenleme:
bir süre ikisiylede konuşma hatta ben olsam büyükbabanlara giderdim. ve yaptığını anlayana kadarda orada kalırdım. onabir ültimatıom çekmenin zamanı gelmiş..

sen çok akıllı Bi kızsın canım. yaşına göre çok da olgunsun.. Bence derslerine odaklan ve çook sıkı Bi şekilde çalış. Git şehir dışında güzel Bir Bölümde oku. 4 sene sonra da ayaklarının üzerine Basarsın.. Tak kulağına kulakliği dinleme duyma.. kendi kendini telkin et.. ve derslerine sımsıkı sarıl..

Önceden böyle bir durumu yoksa sonradan olduysa doktorun yararı olabilir ama hep aynıysa boş yere umutlanmak olur.
ışe girdiğinde oradan ayrılıp düzenini kurmaya bak.
Bence okuluna yeniden devam etmen en iyisi. Farklı bir şehirde üniversiteye gidersen senin için iyi olur.
Onlarla bir arada kalman psikolojini bozmaktan başka işe yaramaz.
Allah kolaylık versin.

bence annenin psikolojik sorunları var.onu psikiyatra yada psikoloğa gitmeye ikna etmeli birileri...

Cennet anaların ayakları altındadır...Ama bu söz sizin anneniz için geçerli değil sanırsam.

Annenizin psikolojik ve biyolojik rahatsızlığının olması öz evladına küfür etmesini gerektirmez hiçbir şekilde.

Madem öz evladınızı sayıp sevmeyeceksiniz doğurmayın o zaman kardeşim.Ne diye doğuruyorsunuz ki siz bu çocukları.Küfür etmek için mi ? Yerden yere vurmak için mi ? Evinizin hizmetini görmesi için mi ? Sinirlendiğiniz zaman öfkenizi çıkarmak için mi ?

Ne için ? Sizin bir parçanız olan bu çocukları bu evlatları neden hor görüp yerden yere vuruyorsunuz !

Annene çok ama çok kızdım.Bu forumda buna birkaç kez şahit oldum.

Annen ciddi anlamda hasta.Onu anladık da,baban neden böyle davranıyor orasını anlamadım ama ...

okuyunca cok üzüldüm .. bir anne nasil böyle bisey yapabilir.. kesinlikle kendisiyle catisan ve psikolojik sorunlari vardir yoksa bir anne göz göre göre evladini nasil kaybetmeyi ister , nasil onun canini yakmayi ister...
anneannene sordunmu hic ??? eskidende böylemiymis annen hircin asabi bir cocukluk dönemimi olmus acaba ,yoksa evlendikten sonra büyük tramvalar yasamista hala atlatamamismi,?? birde tek sana karsimi öyle kardeslerin falan ?? onlarla arasi nasil?
Henüz 17 yasindaymisin kendini egitimine ver göz ardi etmeye calis o davranislari her ne kadar can yaksada sen daha sIKI saril hayata.. hayatinda egitiminde basarilar diliyorum...

BinbirRenk .!.:
Önceden böyle bir durumu yoksa sonradan olduysa doktorun yararı olabilir ama hep aynıysa boş yere umutlanmak olur.
ışe girdiğinde oradan ayrılıp düzenini kurmaya bak.
Bence okuluna yeniden devam etmen en iyisi. Farklı bir şehirde üniversiteye gidersen senin için iyi olur.
Onlarla bir arada kalman psikolojini bozmaktan başka işe yaramaz.
Allah kolaylık versin.
yok sevgilim oldugunu ögrendiginden beri böyle, belki öncedende vardi bu durum ama suan tam hatirlayamiyorum
sirf bana karsi degil erkek kardesimede öyle ama herzaman oldugu gibi kiz/erkek ayrimi burdada var
kardesim gec saatte eve gelir okulda cok kötü hep ögretmenlerinden kötü seyler duyariz ama yinede bi allahin kulu onu kenara cekip kendine ceki düzen ver demedi
ben suan lisedeyim o orta okulda ben kardesimin zamanindayken derslerim cok iyiydi, babam ögretmenler hep övüyo baska bsiey söylemiyolar diye veliler toplantisina gitmeye bile gerek duymazdi
tek bikere derse konsantre olmuyo demisti bi ögretmenim kiyamet kopmustu ama kardesime bisey demiyolar
cnm ben zaten yurtdisindayim, üniversiteye gitmis olsam yine burda olcam, zaten artik cok gec okulu birakma kararini coktan aldim

okuyunca cok üzüldüm .. bir anne nasil böyle bisey yapabilir.. kesinlikle kendisiyle catisan ve psikolojik sorunlari vardir yoksa bir anne göz göre göre evladini nasil kaybetmeyi ister , nasil onun canini yakmayi ister...
anneannene sordunmu hic ??? eskidende böylemiymis annen hircin asabi bir cocukluk dönemimi olmus acaba ,yoksa evlendikten sonra büyük tramvalar yasamista hala atlatamamismi,?? birde tek sana karsimi öyle kardeslerin falan ?? onlarla arasi nasil?
Henüz 17 yasindaymisin kendini egitimine ver göz ardi etmeye calis o davranislari her ne kadar can yaksada sen daha sIKI saril hayata.. hayatinda egitiminde basarilar diliyorum...
anneannem eskiden cok sakin biriymis ama gecirdigi hastaliklar yaslanma sonrasi ondada huy degisikligi olmus ama o küfretmiyo
annemde eskiden böyle degildi
yani ben kücükken böyle degildi, cokta büyük sayilmam ama 12-13 yaslarimdayken böyle degildi iste
allah korusun bende annem gibi olcam diye cok korkuyorum, kizim olursa ne derdi varsa benle paylassin istiyorum oglumda ayni sekilde
hickimseye degil önce bana söyle sirrlarini diyo ama nasil paylasabilirim böyle esip gürleyen birine
erkek kardesime karsida böyle ama genelde ezilen hep benim

neden canim? annenlerin yaninda cektiklerinde daha kötü ne olabilir ki
Mavi .!.:
Annenlerin evinde çok mu rahatsın peki ?
hayir rahat degilim annemlerin yaninda ama öbür türlüde ailemi kötülemis olcam
zaten ne kadar kalabilirimki orda
eninde sonunda dönücem yer yine burasi olur
zaten gitsemde kalsamda hicbisey degismez onlar icin
bilmiyorum bugünde bi gecsin bende gitmeyi düsünüyorum artik

Back
X