Keşke annende bu siteye üye olsa..Keşke bizlerle konuşsa,yazsa yazışsa..
Eminim bilse ki seni kaybedecek,senin sevgini kaybedecek pamuk gibi yumuşayacak ama;
bilmiyor göremiyor şuan hayata öfkesi galip geliyor.
Sanırım küfür olayıda bazı insanlar vardır o küfürler dillerine yapışmış,konuşma tarzı olmuştur.Hani öyle anlamına göre can acıtmak için filan değil...Motor gibi otomatiğe almış sararlar.Annende sanırım bu durumda.
Yapmak zorunda olmasanda onunla sakin zamanlarda dertleşmeyi dene.Sohbet konuları bul mesela.
Aslında bu annenin görevi ama bi defayı mahsus rolleri ters çevirelim sen anne ol o kız,bak bakalım neymiş derdi sorunu.
aynen dedigin gibi motor gibi bi küfürü bitmeden diger küfürünü sayiyo
ondan o kadar bikmis bi durumdayimki birak konusmayi onla ayni yerde oturmaya bile tahammülüm yok
hep odamdayim kendiside farkinda, ben gelince kiz hep odasina kaciyo diyo, bunun farkinda oldugu gibi odama kacis sebebiminde farkina varsa keske...
onu sevemediğim için kendimden nefret ediyorum.. Bunun tek seBeBi o.. şimdi Bana dünyaları verse ne çıkar ? önüme kırmızı halılar serse kızım aşkım dese ne çıkar ? affedemiyorum silemiyorum yaşananları.. çocukluğumunda gençliğimin de katili o.. çocukluğum küfür duymakla geçti.. her yerde deli giBi Bağirdin küfrettin.. şimdi sildim artık yoksun Benim için.. yıllar var ki öpmem, BaBa diye hitap etmem.. Benden neden nefret ediyorsun dediğinde vereceğim cevaptan utanmaktan da mı korkmuyorsun.. aBim onun yüzünden evi terketti.. aBlam onun yüzünden yanlış Bi evlilik yaptı sırf çenesinden kurtulmak için. Ben yanlış Bi insanla evlenmeye kalktım nişanlandım sırf Bu evden gitmek için.. şimdi duruldun yapayalnız kaldın.. ama sana BaBa diye koşan BeBeklerini sen hep ittin kendinden tiksindirdin.. sadece acıyorum sana sadece.. ve seni sevmediğim için kendimden nefret ediyorum.. oooooooffffffffff.. Bu konuyla yaramı deştin Be canım.. çook üzdün Beni.. seni en iyi Ben anlarım en iyi..
mafoldumben galiba bende ilerde evlenirsem fln geriye dönüp baktigimda sadece küfürleri hatirlicam
gercekten ikimizin durumuda ayniymis cnm ya
sucumuz olsa bari, sebepsiz yere onda laf duyuyoruz
bilemiyorum ya ne olcak bizim halimiz
maeves .!.:
tatlım bir gün nasıl olsa işin gücün olucak ya evlenerek yada ayrı ev tutarak ayrılcaksın ordan.. madem böyle bir annen var canım artık onun söylediklerini duymamazlıktan gel. hiç üzülme. kendi hayatına odaklan. hayatın boyunca onla yaşamıcaksın nede olsa. kendini geliştir güzel bir çevren olsun. söz konusu kişi annen olduğu için fazla bir şey yazamıyorum.. ama ilerde her şey güzel olucak hayatında buna eminim...
umarım tüm hayırlı dileklerin kabul olur canım. sevgiler..
duymamazliktan geliyorum ama yinede cildiriyorum ister istemez
sürekli aklima ben ona naptim sorusu geliyo
kizi degil miyim annem degilmi, baskalarinin yaninda bile daha huzurluyum annemin yaninda huzurlu olmam gerekirken
sagol cnm ins ilerde sevdigime kavusurum bu cileden kurtulurum
insallah kendi cocuklarim oldugunda annem gibi olmam