Ev ekonomisi...

Sizin mutfak masrafı diye harcadığınızı biz birikim diye her ay kenara koyuyoruz

Merhaba
Acaba israf yapıyor musunuz? Bana yemekten kısmak mantıklı gelmiyor . Et yerine makarna , yumurta yerine bulgur al o ucuz diyenleri görünce çok şaşırdım . Tasarruf yememek değil ki
Ekmek , yemek artanları çöpe gitmesin yeter. Bir de bazı şeyleri evde hazırlayabilirseniz daha uyguna gelir
Yoğurt mayalamak vs

Yoğurt mayalamak evde daha mı ekonomik onu bilemem ama kesinlikle çok daha sağlıklı
Bi okadar da uğraştırıcı :))

Yemek fırsat kuponları nereden nasıl temin ediliyor ?

Yoğurt mayalamak evde daha mı ekonomik onu bilemem ama kesinlikle çok daha sağlıklı
Bi okadar da uğraştırıcı :))
aslında uğraştırıcı değil bir kere alışınca çok rahat yapılıyor ben de beceriksizim ama öğrendim:) 5 kiloluk süt alıyorum onu kaynatıp 1 litrelik kavanozlarda ayrı ayrı mayalıyorum hem de 5 kavanozda yaptığım için birini açınca diğerleri taze kalıyor.

Uğraştırıcı derken sürçüye git sütü al tencereye koy kaynat mayalanma sıcaklığını bekle dediğin gibi kavanozlara böl oooo iş yani hep :))
Boşalan süt tenceresini yıka filan :))
Hazır yoğurt markete git Kapağı aç kaşıkla :))

dğru söylüyosun bende bebiş var ona yoğurt yediriyoruz o yüzden mecbur mayalıyorum ona yapmak için, o yüzden çok alıp kendimiz e de yapmış oluyoruz:))

offf ben yaptiklarimi bi yazayim ne dersiniz bilmiyorum yeme icme kesinlikle kisamiyorum 3 cocuk var yazdan ne akliniza gelirse kurutuyorum hep aileden yararlaniyorum kasalarla domates alip melemen lim yapiyorum meyve suyumu kendim yapiyorum meyve pureleri yapiyorum cocuklar a kavanozlara hep kanalifer 18 derece ayarli 3 eer kat giydiriyorum cocuklari kisin cocuklar 3 bi odada yatiriyorum genelde firin calistiriyorum indirim saatinde oyle az uz bisey pisirmem isittim mi yemek pogca kek yaparim ertesi gun rahat hemde ev isiniz bulasik makinesi 3 gune 1 camasir haftada 2 gun bahcem var bahceye eski kiyafet ayakkabi ayarladim onlar giyilmeden ckilmaz cocuklarin eski kucuklaeti temizzlik bezimdir supurke haftada bi gun hep silerim kuru bale girgir kullanirim cope bi kasik bisey atmam banyoda once akan suyu hep w c kullanirim hatta bebegimin suyu cok ve temiz onuda wc kullaniyoru
salata malzemesi yikatken bi kova biriktiririm suyumu ciceklere dokerim evde ekmegimi yaparim yogurdumu yaparim annem recel tarhane hep yapar kaynanam bakliyat verir ev kredisi oduyorum avrupa dayim 2 bin aylik 300 cocuk parasi 1800 credi oduyoruz geri kalan la gecin artik 120 € dogalgaz parasi var 12 ay oduylruz 3 senedei boyle dikkat ediyorum cocuklarim buyuyup ben calisasiya kdr hayat boyle ama evim tiklim tiklim masalah namaz kuran bereketi arkadsslarim hep derler evinde bereket var diye bugunde kardesim bahcesinden 100 kilo elma verdi pure yapcam meyve suyu pasta bide kurabiye yapip dolaba atcamm canim cikiyo ama sukur ki varr benden bu kdr kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…