- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Öyle valla ama eve biri gelir diye ödüm kopuyor mutfağı toplamak iki üç saat dağıtmak beş dakika vallaTadını çıkar boşver ,temizlik kadar mantıksız bir şey yok
Not:çocuktan sonra bu kanıya varmış bir ana :)
Öyle valla ama eve biri gelir diye ödüm kopuyor mutfağı toplamak iki üç saat dağıtmak beş dakika valla
Gec vakit yatiyorsaniz eger. Ertesi gun bitkin ve isteksiz olursunuz.Selam arkadaşlar gece gece derdim temizlik.
Öğrencilik bittiği için kendi evimde kalıyorum ancak maalesef temizlik düzenini oturtamadim.
Sabah uyanıyorum; kahvaltı ardından üstüme felaket bir ağırlık çöküyor ondan sonra zaten sofrayı toplamak fln epey vaktim gidiyor..
Ardından bulasiklar,mutfak..
Diyorum güzel bir temizlik yapayım eve ama yok olmuyor ya yani nerden başlayacağımi bilmiyorum. Kıyafetlerim falan da ortada yani bi aradan çıkaramıyorum.. Düzenli olduğum zamanlarda oluyor ama bi bakıyorum öyle olması için de sürekli bulaşık yıkamak,ev toplamam,ütü yapmam gerekiyor öyle olması için.. yani siz nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına? Suan çalışmıyorum,yalnizim yarın çalışırken falan nasıl yapicam hele de evlenince
Öyle valla ya on bir de uyandım bugünGec vakit yatiyorsaniz eger. Ertesi gun bitkin ve isteksiz olursunuz.
Kurutma makinesi toz mu yapıyor yaBak mutfak ve banyo her daim temiz olur benim ama odalar filan hep daginik hep toz içinde supursem bile yine aynı görüntü en son toz yapıcı şeyleri kaldırmakla işe başlayacam mesela camasir kurutma makinası ve halıları kaldırmak bu anlamda iyi bir karar olacak benim için
Ben ne zaman gec yatsam ertesi gun isteksiz ve miskin oluyorum. Butun gun bisi yapasim gelmiyor.Öyle valla ya on bir de uyandım bugün
Kurutma makinesi toz mu yapıyor yaalmak istiyorum ama şu yorumla bi kalakaldım
Evet ya bütün havı tüyü topluyormuş. En kısa sürede edinelim birer taneYok çamaşır tozunu alıyor ya ondan sebep yani ivedikle almam lazım :)
Evet ya bütün havı tüyü topluyormuş. En kısa sürede edinelim birer tane
Valla ufaktan bi göz gezdirdim. Aslında kurutmalı makine alayım dedim ama onlar da 8 kg yıkıyorsa 5 kg kurutuyor. Işime gelmedi o. Yerim de yok aslında ama dün gördüm çok güzel monte ediyorlar üstüste.Alalım alalım kış geliyor zaman tasarrufu da olur
Araştırdın mi hiç ,çokta pahalı ya ama değer dimi degmeli :)
Valla ufaktan bi göz gezdirdim. Aslında kurutmalı makine alayım dedim ama onlar da 8 kg yıkıyorsa 5 kg kurutuyor. Işime gelmedi o. Yerim de yok aslında ama dün gördüm çok güzel monte ediyorlar üstüste.
Kullanan arkadaşlarım oh be dünya varmış diyor :) as topla yıldım vallahi.
Bosch ve siemens pahalı evet. Arçelik kullanan arkadaşlarım çok memnun. Haftasonu gidip bakacağım bi aksilik çıkmazsa. Sana da yazarım baktığım zamanYok sadece kurutma için olanlar iyiymiş ben Bosch bakıyorum ama sadece bakmakla yetiniyorum çok pahalı
Konu sahibi kusura bakma sabote ediyoruz ama acil bir durum :) :)
Bosch ve siemens pahalı evet. Arçelik kullanan arkadaşlarım çok memnun. Haftasonu gidip bakacağım bi aksilik çıkmazsa. Sana da yazarım baktığım zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?