- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
11 de uyandığında da enerjik uyanmadın yorgun uyandın dimi? Gözünü geri kapatsan uyurdun dimi? Ben de öyleyim bıktım artık...Öyle valla ya on bir de uyandım bugün
Temizlik robotu nedir nasıl bi sey???O tozdan bende bezdim. En son halıları kaldırıp yerine kilim sericem. Çünkü oğlum alerjik bronşit ve inanılmaz hassas. Bi de temizlik robotu aldım. Hem harika temizliyo hem mis gibi kokutuyo ve zamanla evin içinde toz kalmıyo harika bi şey gerçekten.. ailecek alerjik bünyeli olunca hergünüm temizlikle geçiyo.. oğlum için severek yapıyorum..
Reklama girmez umarım ihlas aura clean max temizlik robotu. Perdeden koltuğa her yeri pırıl pırıl yapıyo. Yattığımız yatak bile nasıl tertemiz oldu anlatamam.Temizlik robotu nedir nasıl bi sey???
Fiyatı ne kadar ya alabilecegim bi seydir inşallah, perde falan neyse makineye atılır da koltuk temizligi falan cok zor geliyor gücüm yetmiyor sanki :)Reklama girmez umarım ihlas aura clean max temizlik robotu. Perdeden koltuğa her yeri pırıl pırıl yapıyo. Yattığımız yatak bile nasıl tertemiz oldu anlatamam.
İlk temizlediğimde çıkan şeyleri görüne Allahım biz nerde yatıyomuşuz dedim.. tozlar gidince yatağım kabardı inanın.. o petekler puf puf oldu :)) biraz fiyatlı ama sağlık için değer gerçekten..
Bazen başlangıç için bir destek gerekiyor canım. Bir gün evine yardımcı al mis gibi olsun evin sonra da ipin ucunu hic bırakma. Bırakırsan yakalayamıyorsun tecrübe ile sabittir :)Selam arkadaşlar gece gece derdim temizlik.
Öğrencilik bittiği için kendi evimde kalıyorum ancak maalesef temizlik düzenini oturtamadim.
Sabah uyanıyorum; kahvaltı ardından üstüme felaket bir ağırlık çöküyor ondan sonra zaten sofrayı toplamak fln epey vaktim gidiyor..
Ardından bulasiklar,mutfak..
Diyorum güzel bir temizlik yapayım eve ama yok olmuyor ya yani nerden başlayacağımi bilmiyorum. Kıyafetlerim falan da ortada yani bi aradan çıkaramıyorum.. Düzenli olduğum zamanlarda oluyor ama bi bakıyorum öyle olması için de sürekli bulaşık yıkamak,ev toplamam,ütü yapmam gerekiyor öyle olması için.. yani siz nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına? Suan çalışmıyorum,yalnizim yarın çalışırken falan nasıl yapicam hele de evlenince
Zaten silmekle temizlik olmuyomuş ben bunu anladım.. bu tozları içüne çekiyo.. sonra özel şampuanıyla yıkama yapıyo ya koltuklar yatak gıcır gıcır yeni alınmış gibi pasparlak ve mis gibi kokuyo..Fiyatı ne kadar ya alabilecegim bi seydir inşallah, perde falan neyse makineye atılır da koltuk temizligi falan cok zor geliyor gücüm yetmiyor sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?