- 9 Eylül 2013
- 11.986
- 27.506
- 798
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Temiz çamaşır ortadaysa me oluyorYok artık yatak toplamamak temiz çamaşırı ortada bırakmak bana fazla. O kadarını yapamam. Rahatsız olurum ki hijyenik de bulmuyorum. Her şeyi geçtim o görüntü beni rahatsız ediyor. Bu temizlik değil artık safi dağınıklık düzensizlik :) çevrem düzenli ve göz yormayan vaziyette değilse iç huzurum da olmuyor benim. Önümde bir çamaşır yığını, büzüşmüş bir yorgan varsa ben sakince oturamam. Açıkçası bu halimden de memnunum :) ben sadece işin temizlik kısmını abarttığımı düşünüyorum, bundan kurtulmaya çalışıyorum.
He bu tertipli olma hali sadece ev düzeni için geçerli değil. Kitaplarım da belli bir düzen içinde kitaplıkta dizilidir. Aldığım tüm notlar düzenli ve temizdir. Kitap ucu kıvırmam, karalama şeklinde not tutmam, öğretmenlik yaparken de kişisel dolabım düzenliydi. Hayatımın her alanında düzeni seviyorum. Düzen ve titizlik ayrı şeyler efem, ben titiz olmak istemiyorum :)
Yorgun olunca toplayıp atıyorum tekli koltuğun üstüne
Evde kedi falan yoksa üzerine işemiyorsa o kadar sorun yok
Dışarı balkona asıyoruz dışarısı çok mu temiz
Yorganı bir gün toplamamış olun yorgan pirelenecek değil ya
Takıntılı değilim diyorsunuz ama bence gayet takmış durumdasınız
Bu arada temizliğin o kadar sürmesi normal bende her gün ev süpürüp banyo yıkasam çamaşır ütü yapsam ben biri değil üçü beşi bulurum
Sorun bunların her gün yapılmak zorunda gibi olmasında