Çok şükür benim eşim tam da yazdıklarınız gibi nazar değmesin. Ben çalışmıyorum, yorulmuyorum ama yine de uykuya düşkünümdür. Haftasonu ben uyurum, o bulaşıkları yerleştirir, çamaşır atar, mutfağı toparlar, evcil hayvanımızla ilgilenir ve kahvaltı hazırlayıp uyandırır. Çamaşır asmayı sevmiyoruz, çamaşırları kurutma makinesine de o atar. Ben katlayıp kaldırırım dolaba sadece. Banyo ve tuvaletlerin temizliğini yapar, toz alır, vileda çeker, kapı siler. Ben hiç yapmadım bunları hep o yaptı. Haftaiçi dikey süpürgeyle hızlıca toz alır, haftasonu robotu çalıştırırız. İş yapmayı seviyor adam, benim de işime geliyor. Ben yemek yapmaya gitsem peşimden gelip tutar ucundan mutlaka, ben de oturup onu izlerim. Ama ben de zaman zaman ütüsünü yaparım, ertesi gün giyeceğini ayarlarım. O sevgisini beni yormayarak gösterir ben de böyle.Market, manav alışverişini de birlikte yaparız kafasına göre bir şey almaz. Benim babam da evde kahvaltı hazırlar, ütülerimi hep o yapardı. Tuvaleti de yıkar, bulaşık da yıkar, yemek de yapar. Bunlar hanımına değer vermekle, vicdanlı olmakla alakalı şeyler. Ev işi yapıyor diye her şeye karışacak diye bir genelleme olmamalı