• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Davetleri

yumussweat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
889
1.350
23
Merak ettiğim bir konu var. Üniverte zamanlarında arkadaşlarınızın, erkek kankanızın, sevgilinizin evine tek başına gider misiniz? Sorunun saçma durduğunun farkındayım. Niye gidemiyeyim diye düşünüyor olabilirsiniz. Ben arkadaşlarıma güveniyorum ama bu konuyu pek aşamadım. Haberlerde bir sürü şey görüyoruz ve ailem de dışarda buluşun ama kız erkek fark etmez kimsenin evine gitmeyin diye tavsiyelerde bulunur. Bunun üzerine ben de çekiniyorum. Genelde izah etmeye çalışıp tek başıma gitmemeyi tercih ediyorum. Özellike erkek kankam ise tek başıma yakışık kalmaz. İnsanlarda bana karşı da önyargı oluşur diye de düşünüyorum. Fazla rahat kız gibi. (Bunu kötü bir şekilde söylemiyorum kesinlikle. Sadece bizim kafadan değil düşüncesiz gibi düşünebilirler.) Bu da diğer kişilerle iletişimimde başta bana karşı mesafeli olabilecekleri fikrini doğuruyor.
Acaba fazla mı büyütüyorum meseleyi? Sizin için bunlar gayet normal mi yoksa benim gibi mi düşünenlerdensiniz?

Merak ettiğim bir konu var. Üniverte zamanlarında arkadaşlarınızın, erkek kankanızın, sevgilinizin evine tek başına gider misiniz? Sorunun saçma durduğunun farkındayım. Niye gidemiyeyim diye düşünüyor olabilirsiniz. Ben arkadaşlarıma güveniyorum ama bu konuyu pek aşamadım. Haberlerde bir sürü şey görüyoruz ve ailem de dışarda buluşun ama kız erkek fark etmez kimsenin evine gitmeyin diye tavsiyelerde bulunur. Bunun üzerine ben de çekiniyorum. Genelde izah etmeye çalışıp tek başıma gitmemeyi tercih ediyorum. Özellike erkek kankam ise tek başıma yakışık kalmaz. İnsanlarda bana karşı da önyargı oluşur diye de düşünüyorum. Fazla rahat kız gibi. (Bunu kötü bir şekilde söylemiyorum kesinlikle. Sadece bizim kafadan değil düşüncesiz gibi düşünebilirler.) Bu da diğer kişilerle iletişimimde başta bana karşı mesafeli olabilecekleri fikrini doğuruyor.
Acaba fazla mı büyütüyorum meseleyi? Sizin için bunlar gayet normal mi yoksa benim gibi mi düşünenlerdensiniz?
Karşılıklı güven meselesi bence. Güveniyorsanız gidebilirsiniz ama en ufak bir şüpheniz varsa evine gitmeyi bırakın arkadaşlığı kesmeniz gerekir

Ben tabii ki de giderdim, hala daha giderim sevdiğim erkek arkadaşlarıma, sabah kahvalti falan hazırlarız.
Bana çok doğal geliyor. Hele kız arkadaşlarımsa.
Hatta daha beteri seyehatlerde hiç tanımadığım insanların evinde konakladigim bir program kullanıyorum, cekyatlarini açıyorlar bana:)
Hayat muge anlı tadında geçmez ki... Sen yine gözüne hoş görünmeyenlere, içinden gelmeyenlere gitme ama bence böyle negatif düşünüp negatifi çekmeye çok da gerek yok

Ben eşimin evine gittim zamanında . Ama şimdi olsa kimsenin evine gitmem devir çok pis bir noktaya geldi kimseye güvenmiyorum

Ben eşimin evine gittim zamanında . Ama şimdi olsa kimsenin evine gitmem devir çok pis bir noktaya geldi kimseye güvenmiyorum
Bende aksine eskiden çok farklı olmadığını düşünüyorum, eskiden kötü olaylar duyulmaması için üzeri kapatılırdı, şimdi kötü olaylar daha hızlı duyuluyor.

ben giderdim ünide arkadaşlarla toplaşırdık kızların evine yada erkeklerin evie giderdik ama aileme haber verirdim her zaman

Ben tabii ki de giderdim, hala daha giderim sevdiğim erkek arkadaşlarıma, sabah kahvalti falan hazırlarız.
Bana çok doğal geliyor. Hele kız arkadaşlarımsa.
Hatta daha beteri seyehatlerde hiç tanımadığım insanların evinde konakladigim bir program kullanıyorum, cekyatlarini açıyorlar bana:)
Hayat muge anlı tadında geçmez ki... Sen yine gözüne hoş görünmeyenlere, içinden gelmeyenlere gitme ama bence böyle negatif düşünüp negatifi çekmeye çok da gerek yok
Ben de bu kadar rahat olmak istiyorum işte ama çevremdeki insanlar bu rahatlığın bana zarar verebileceğini söylüyor. Oysa ben de müge anlı tadında yaşanmaz diyenlerdenim. Sizin aileniz bu konularda sizi daha önce sıktı mı yoksa hep bu kadar rahat mıydınız?

Giderim kimseninde benim için rahat kadın diye düşünmesi umrumda değil burada bile düsünen çok vardır çok da fifi :KK53:
Aynen elalem düşünerek de yaşamak istemiyorum ben de ama bazıları da gitmeyin diyor aynı şu an olduğu gibi. Kafam karışık çok o yüzden

Evet giderdim, şimdi de giderim.
Ama kankam ya da arkadaşım dediğim insanı iyi seçerim ve güven sorunu yaşamam.

Kastettiğiniz, bir yerde arkadaşımın arkadaşının arkadaşı olarak tanıştırıldığımız ve hakkında hiçbir şey bilmediğim biriyse elbette gitmem.

Sonuçta yakın arkadaşlarıma neden sapık muamelesi yapayım?

Karakter defoları varsa da acilen tüm iletişimi kesmek lazım zaten.

Bende aksine eskiden çok farklı olmadığını düşünüyorum, eskiden kötü olaylar duyulmaması için üzeri kapatılırdı, şimdi kötü olaylar daha hızlı duyuluyor.
Evet haklısınız ama eskiden de bence insanlar bu kadar pislik değildi gittikçe nesil bozuluyor

Evet giderdim, şimdi de giderim.
Ama kankam ya da arkadaşım dediğim insanı iyi seçerim ve güven sorunu yaşamam.

Kastettiğiniz bir yerde arkadaşımın arkadaşının arkadaşı olarak tanıştırıldığımız ve hakkında hiçbir şey bilmediğim biriyse elbette gitmem.

Sonuçta yakın arkadaşlarıma neden sapık muamelesi yapayım?

Karakter defoları varsa da acilen tüm iletişimi kesmek lazım zaten.
Çok haklısınız ya ben de kafa yapımı acilen değiştirmeliyim. Teşekkür ettim size de fikirleriniz için

Evet haklısınız ama eskiden de bence insanlar bu kadar pislik değildi gittikçe nesil bozuluyor
Benim çevreme hala güvenim tam aslında. Sadece endişelenen büyükleriniz olunca siz de bir sorgulamadan edemiyorsunuz

Back