- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
- 23
- Konu Sahibi yumussweat
Merak ettiğim bir konu var. Üniverte zamanlarında arkadaşlarınızın, erkek kankanızın, sevgilinizin evine tek başına gider misiniz? Sorunun saçma durduğunun farkındayım. Niye gidemiyeyim diye düşünüyor olabilirsiniz. Ben arkadaşlarıma güveniyorum ama bu konuyu pek aşamadım. Haberlerde bir sürü şey görüyoruz ve ailem de dışarda buluşun ama kız erkek fark etmez kimsenin evine gitmeyin diye tavsiyelerde bulunur. Bunun üzerine ben de çekiniyorum. Genelde izah etmeye çalışıp tek başıma gitmemeyi tercih ediyorum. Özellike erkek kankam ise tek başıma yakışık kalmaz. İnsanlarda bana karşı da önyargı oluşur diye de düşünüyorum. Fazla rahat kız gibi. (Bunu kötü bir şekilde söylemiyorum kesinlikle. Sadece bizim kafadan değil düşüncesiz gibi düşünebilirler.) Bu da diğer kişilerle iletişimimde başta bana karşı mesafeli olabilecekleri fikrini doğuruyor.
Acaba fazla mı büyütüyorum meseleyi? Sizin için bunlar gayet normal mi yoksa benim gibi mi düşünenlerdensiniz?
Acaba fazla mı büyütüyorum meseleyi? Sizin için bunlar gayet normal mi yoksa benim gibi mi düşünenlerdensiniz?