- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Tanıştırayım; !, :, ;, \, -, ?,",Kızlar çok üzgünüm neden mi boşanıyorum.bu normal bir durum degil mi ama bizim evliligimiz çok anormal şöyleli eşimle internette tanıştık 3 ay sonra nişan 6 ay sonra düğün yaptık annesi beni ilk gördüğü günden istemedi eşime güvendim zaten ayrı şehirlerde yaşıycaz diye sorun etmedim.eşim bekarken bir ev almış kredısı devam ediyor biz sevgılıylen eşim o ev çok küçük onu satar üstüne kredi çeker büyük ev alırız dedi Benımde elımde nakıt var lakin yüzük takıldıktan sonra benım kaynana ben ev fılan sattırmam dedi nışan bitti istanbula geldık eşim ev satamam ben bana müsade et 6 ay dedi bende elımdekı nakıtle arsa aldım sen evi ben arsayı satarım ev alırız diye evlendık kıraya çıktık aradan zaman geçtı eşim ev lafını bıle duymak istemedi altınlarımı aldı kavga sıradında şiddette başladı evdekı her olayı annesine yetıstırdı evın masraflarını benım karsılamamı istedi ben hamıle kaldım 2 aylık hamıleyken şiddet uyguladı evden kovdu polise şikayet ettım boşanmaya karar verdık bebegı aldırdık dava açtık daha sonra barıstık evlılık sürerken eşimle ev arkadası gıbı olduk butun masraflar yarı yarıya araya sogukluk girdi hep kavga gürültü en son ısrarla boşanmak istedi ablamları cagırdım başka bir eve tasındım 20 gun sonra barısalım diye yalvarmaya başladı ama istemedım gittim davayı açtım ve uzaklaştırma istedım artık ses seda yok dava gününü beklıyoruz içimde garıp duygular bir boşluk ne bıleyım berbat bır evlılık ama özlüyorum
Teşekkür ederim konuda sadece dikkatini bumu çektiTanıştırayım; !, :, ;, \, -, ?,",
Kendileri noktalama işareti olurlar
verilmiş sadakan varmış cnm yol yakınken kurtuluyorsun işteKızlar çok üzgünüm neden mi boşanıyorum.bu normal bir durum degil mi ama bizim evliligimiz çok anormal şöyleli eşimle internette tanıştık 3 ay sonra nişan 6 ay sonra düğün yaptık annesi beni ilk gördüğü günden istemedi eşime güvendim zaten ayrı şehirlerde yaşıycaz diye sorun etmedim.eşim bekarken bir ev almış kredısı devam ediyor biz sevgılıylen eşim o ev çok küçük onu satar üstüne kredi çeker büyük ev alırız dedi Benımde elımde nakıt var lakin yüzük takıldıktan sonra benım kaynana ben ev fılan sattırmam dedi nışan bitti istanbula geldık eşim ev satamam ben bana müsade et 6 ay dedi bende elımdekı nakıtle arsa aldım sen evi ben arsayı satarım ev alırız diye evlendık kıraya çıktık aradan zaman geçtı eşim ev lafını bıle duymak istemedi altınlarımı aldı kavga sıradında şiddette başladı evdekı her olayı annesine yetıstırdı evın masraflarını benım karsılamamı istedi ben hamıle kaldım 2 aylık hamıleyken şiddet uyguladı evden kovdu polise şikayet ettım boşanmaya karar verdık bebegı aldırdık dava açtık daha sonra barıstık evlılık sürerken eşimle ev arkadası gıbı olduk butun masraflar yarı yarıya araya sogukluk girdi hep kavga gürültü en son ısrarla boşanmak istedi ablamları cagırdım başka bir eve tasındım 20 gun sonra barısalım diye yalvarmaya başladı ama istemedım gittim davayı açtım ve uzaklaştırma istedım artık ses seda yok dava gününü beklıyoruz içimde garıp duygular bir boşluk ne bıleyım berbat bır evlılık ama özlüyorum
Aılemde aynı düşüncede bende ama bazen içim bir tuhaf oluyor ne hazırlıklar ne heyecanlar ne hayaller şu duruma bak içler acısı bir boşanmaverilmiş sadakan varmış cnm yol yakınken kurtuluyorsun işte
Bu gelecek cevapları ve tepkılerı beklıyordum ve ıtıraf edeyım bunları kendımle bıle konuşmadım dogru yoldayım biliyorum
Sırası değil.Tanıştırayım; !, :, ;, \, -, ?,",
Kendileri noktalama işareti olurlar
2 aylık ustelik. Allah ım sen muhafaza eyleŞu saçma sapan hayat içinde tek üzüldüğüm ve hem sizden hem eşinizden nefret etmeme sebep olan şey çocuğunuza kıymanız olmuş.
Düşünmeden,sırf evlilik kurtarmak için hamile kalmak ve sonrasında o bebeği aldırmak...Yazık çok yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?