Ev arkadaşım yani kocamdan boşanıyorum

Tanıştırayım; !, :, ;, \, -, ?,",
Kendileri noktalama işareti olurlar

verilmiş sadakan varmış cnm yol yakınken kurtuluyorsun işte

3 ayda evlilik kararı cesaret işi , sizinki evlilikten çıkmış çocugu aldırdıktan sonra tekrar barışmanız en büyük hatanız, kararınızın arkasında durun olmayacak bir şeyi ısrarla zorlamayın.

Senin aldigin arsadan da pay ister nikahtan sonra aldıysanız..ucuz kurtulursun inş.hic arkana bakma

2 aylık ustelik. Allah ım sen muhafaza eyle

Özlemden ölünmüyor ya. Onunla devam etmeniz icin tek bir neden bile yok bence. (Iki aylık bebek alınıyor muymuş , cahilim ben galiba)

Demek ki ne yapıyormuşuz evliliğe öyle pat diye tartmadan düşünmeden algılamadan anlamadan atlamıyormuşuz. Bir insanla bir ömür demek çok büyük ama çok çok büyük bir adımdır. Ay seviyorum evlenicem demek en büyük hata. Geçmiş olsun o Özlem'de Zaman'la geçer merak etme

Hem internetten tanistigin biri,hemde 3 ay da evlilik.insanlar 10 yil 20 yıl tanıdığı kişiye guvenemezken sizde ki büyük bi cesaret gercekten.bu zamana kadar kimseye boşan demedim ama,bence o çocuğu aldirdiktan sonra arkana bile bakmadan kaçman lazımdı. Ustelik hamileyken siddet uygulamis sana.Sen barışmayı degilde, bu evlilikten nasıl sağ salim kurtulabilirim die düşün bence.

İster 3 aylık tanıdığın olsun ,ister 30 aylık tanıdığın olsun evlilik şans işi. %50 şansın var ya iyi çıkar ya da kötü.İnsanın alacası içinde olur evlenene kadar kendini saklayan çok kişi gördüm resmen rol yaptılar birbirlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…