• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev arkadaşım yani kocamdan boşanıyorum

Dayak yemeyi mi ozluyorsunuz, kaynana baskisini mi, maddi olarak somurulmeyi mi? Ozlenecek nesi var bu adamin hicbirimiz goremedik...
Boyle birinden kurtuldugunuz icin parti vermeniz lazim.

Olan cocuga olmus yazik ki..

Yazıyı okurken "bebeği aldırdık" cümlesine geldiğimde öncesi ve sonrası bitti benim için... Berbat bir evlilikte düşüncesizce yapılan yavru, boşancaz diye hayatına son verilmesi, sonra geri barışma... Gerçekten de olan çocuğa olmuş, başka kimseye değil...

Yemin ederim okurken içim şişti. Allah senin yardımcın olsun da, özlenecek bir evlilik mi bu şimdi?

İnan ki, iyi birisi değilmiş, karakteri oturmamış, şiddet uygulamış, sana çocuk aldırtmış! Bu adamdan ne koca olur, ne baba. Hiç özleme, hiç.

Nişanlıyken kayınvalidenizin eşiniz üstündeki hakimiyetini görmek istemediniz heralde.. O zaman hiç tepki vermediniz mi?
Niye çocuk yapmaya kalkıştınız böyle bi evlilikte? Yazık olmuş.
Adamdan kaçarak kurtulun bence. Arkanıza bile bakmayın.

İster 3 aylık tanıdığın olsun ,ister 30 aylık tanıdığın olsun evlilik şans işi. %50 şansın var ya iyi çıkar ya da kötü.İnsanın alacası içinde olur evlenene kadar kendini saklayan çok kişi gördüm resmen rol yaptılar birbirlerine.
Cok dogru ddedin valla . aynen bu sekil :super:

Bizde internetten tanıstık altı ayda evlendik. Sükür hicbir sıkıntı yok. Ama kişilikle alakalı bu durum esiniz annesinin dediğini ön planda tutmus. Nasıl hamile kişiye siddet uygular. Altınları niye almıs o sizin hakkınızdı. Bu adamdan hayır gelmez cidden hayırlısı buymuş belki ilerde daha iyi birini bulursunuz.

ya keşke o garip bebeği aldırmasydınız çünkü Allah ona yaşama hakkı vermiş siz boşanacaksıznız diye keşke aldırmasaydınız yazık olmuşş

Kırtulunca yenı bir hayat yenıden çocuk sahıbı olacak mıyım bılmıyorum aılem destekçim işim gücüm var yaşım 34 bazen umutlu oluyorum bazen mutsuz gecelerı hep bagırarak uyanıyorum ama onu affedemıyorum
Canım bak şu bdvde açılan konulara...inan tek boşanan sen değilsin. Tekrar evlenip mutlu olan bir sürü insan var sen neden olamayasın?

Kızlar çok üzgünüm neden mi boşanıyorum.bu normal bir durum degil mi ama bizim evliligimiz çok anormal şöyleli eşimle internette tanıştık 3 ay sonra nişan 6 ay sonra düğün yaptık annesi beni ilk gördüğü günden istemedi eşime güvendim zaten ayrı şehirlerde yaşıycaz diye sorun etmedim.eşim bekarken bir ev almış kredısı devam ediyor biz sevgılıylen eşim o ev çok küçük onu satar üstüne kredi çeker büyük ev alırız dedi Benımde elımde nakıt var lakin yüzük takıldıktan sonra benım kaynana ben ev fılan sattırmam dedi nışan bitti istanbula geldık eşim ev satamam ben bana müsade et 6 ay dedi bende elımdekı nakıtle arsa aldım sen evi ben arsayı satarım ev alırız diye evlendık kıraya çıktık aradan zaman geçtı eşim ev lafını bıle duymak istemedi altınlarımı aldı kavga sıradında şiddette başladı evdekı her olayı annesine yetıstırdı evın masraflarını benım karsılamamı istedi ben hamıle kaldım 2 aylık hamıleyken şiddet uyguladı evden kovdu polise şikayet ettım boşanmaya karar verdık bebegı aldırdık dava açtık daha sonra barıstık evlılık sürerken eşimle ev arkadası gıbı olduk butun masraflar yarı yarıya araya sogukluk girdi hep kavga gürültü en son ısrarla boşanmak istedi ablamları cagırdım başka bir eve tasındım 20 gun sonra barısalım diye yalvarmaya başladı ama istemedım gittim davayı açtım ve uzaklaştırma istedım artık ses seda yok dava gününü beklıyoruz içimde garıp duygular bir boşluk ne bıleyım berbat bır evlılık ama özlüyorum
Arada olan gunahsiz bebege olmus tabi...

Çocuğunuz yok , sizi bağlayan bişey yok, bu sağlıksız ilişkiyi bitirin bence
Belki daha iyi biri çıkacak , cok daha mutlu olacaksınız, ozaman boşuna çekmişim bu kadar diyeceksiniz

bsluk tabıkı hıssedersın doven yok soven yok hakaret edıp senı uzen yok

seni hamileyken döven evden kovan bir adamın nesini özlüyorsun bırak cehenneme kadar yolu var hayvan

Back