Kocama bir şans daha vermelimiyim

E tabi toparlanamazsın. Çünkü muallakta olan bir evliliğin var. Sen özgür falan değilsin.
Resmen kaçmış başka bir ile gitmişsin. Tam olarak nedenini de yazmamışsın. Ki böyle nedensiz basıp gitmek de suç. Dava açsa adam, evi terk etti dese sen suçlusun.
Neyse. Böyle olmaz ayrılık. Eşyalarını toparlar çıkarsın sonra da dava açarsın. Ha ara verip denemek istedim dersen ayrıyken ve evliyken farkları düşün ona göre karar ver. 1 yıl ara vermek için uzun bir süre.
Boşandıktan sonra ben 6 ay kadar yemek yiyemedim. Yemek yapmak istemedim. Dışarı çıkmak istemedim. İşyeri beni sıkıyordu. Çocuklarım olduğu için ite kaka yapıyordum bunları. Çünkü kötü bir evlilikte olsa yas sürecim vardı. O süreçten sonra toparlandım yenilendik çocuklarımla her şeyi hallettik. Sen önce bu belirsizliğe bir son ver sonra toparlanırsın.

Yarım saattir sürecinizi okuyorum . Bazı yorumlarınıza cevap veriyorum binada cevap vermekten inanın cekinmicem . Biliyomusunuz tek kalmaktan korkuyorum demiştiniz . Ben Mart ayından beri ailemin evindeyim . Odamda yatağım duruyor yatağımda yatamiyorum boguluvak gibi oluyorum yere yatak yapıp aynı zamanda odamin kapisini açıyorum ve koridorunda ışığı açık birde evde annem babam var . Annem babam olmasına rağmen ben korkuyordum neden yaşadıklarım bende bir enkaz yarattı buda benim tüm hayatıma yansıdı . Oyuzden yaşadığın çok normal ben atlattım daha yakın zamanda bu korkumdan kurtuldum umarım sende kurtulursun . Benim abim ilaç mümessili tamam mı ruh ve sinir hastalıklarına bakıyor beni doktora çıkardı yaşadığım.evlillilte şiddet herşey var diye anlattım bana bir ilac verdi adını yazmam umarım sorun olmaz exmax kullanma taraftari değildim asla ama kullanmam.icin ısrar ettiler kullandım ve gerçekten korkularımı yenmeme biseyler için adım atmam için o ilaç sayesinde herşeyimi yenmeye başladım
İşte insanlar anlamıyor bende bol bol konuşurdum ama yaşayınca psikolojinde bitiyor eski sen olmuyorsun.yine iyi hissediyorum korkularım azaldı ve kendim için toparlıcam dediğiniz gibi bu bir süreç artık bunları düşündüğüm yaşadığım için kendime kızmıcsm çok normal cok acı çektim bazen düşüyorum ama kalkıcam

E tabi toparlanamazsın. Çünkü muallakta olan bir evliliğin var. Sen özgür falan değilsin.
Resmen kaçmış başka bir ile gitmişsin. Tam olarak nedenini de yazmamışsın. Ki böyle nedensiz basıp gitmek de suç. Dava açsa adam, evi terk etti dese sen suçlusun.
Neyse. Böyle olmaz ayrılık. Eşyalarını toparlar çıkarsın sonra da dava açarsın. Ha ara verip denemek istedim dersen ayrıyken ve evliyken farkları düşün ona göre karar ver. 1 yıl ara vermek için uzun bir süre.
Boşandıktan sonra ben 6 ay kadar yemek yiyemedim. Yemek yapmak istemedim. Dışarı çıkmak istemedim. İşyeri beni sıkıyordu. Çocuklarım olduğu için ite kaka yapıyordum bunları. Çünkü kötü bir evlilikte olsa yas sürecim vardı. O süreçten sonra toparlandım yenilendik çocuklarımla her şeyi hallettik. Sen önce bu belirsizliğe bir son ver sonra toparlanırsın.
Haklısınız sebepsiz yere kaçmadım çok uzun yazamıyorum kapıda bırakıp evi kitledi çok şeyler oldu boşanalım dedim yok bende tayin isteyip aileme yakın bi ile geldim dava açma anlaşmalı boşancaz dedi beni bekletti sonra boşanmıyorum dedi çok şey oldu uzadı gücüm de yoktu artık hiçbirşeye okulum değişti arkadaşlarımı bıraktım bir düzenim vardı aniden herşey değişti tek başıma ev eşya sıfırdan başladım dediniz ya çocuklar olmasa tutunacak hiç bişeyim yoktu

X