Ev almalarını reddettiğim için ayrıldı benden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dört yıllık öğretmen. Bense yeni bu sene Eylül de başlayacağım. Şimdiye kadar ilk tanıştığımızda böyle bir sözüm var da dememişti. Nisan aşamasında kredi faiz oranları ev alacaklara düşünce çıkardılar birden.

Canım şu an çok acıyor. Hani onun kaşı onun gözü gezmemiz dolasmamis. Ileride karşıma ondan daha çok sevebileceğim biri çıkacak mi diye merak ediyorum. Ilk kez ben böyle bir yola gitmiştim.
Ben de zamanında nişan attım biliyor musun? Sebepler de aşağı yukarı aynı. Kredi çekmeyecekti ama ailesi için ölüp biten bir tipti. Ailen bize tabiki misafir olur ama aylarca kalmalarını istemem dedim diye beni terketti. Ölüyorum sandım, yalvardım bide aptal gibi ama asla dönmedi. Düğünümüze bile 3 ay vardı. Neyse şimdi iyiki olmamış Allah beni korumuş diyorum. Çok değil belki birkaç ay sonra sen de iyiki olmamış diyeceksin bundan hiç şüphen olmasın. Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın ❤

ALLAH seni nasıl bi sıkıntıdan kurtardı bi anlasan hiç üzülmezdin..250 bin az da değil ha deyince ödenip bitsin daha ortada olmayan evin hissesini bölüşmeye kalkmış.. sıkıntıyı sen çek eve bi sürü ortakçı çıksın olacak iş mi? Hadi smdi neyse yarın çocuğun olduğu zaman onun ihtiyaçlarından kıs ev borcu öde..Senin baban karstı diye işi bozan adamın anasi babasi direk işin içinde onu neden hiç görmüyo acaba onun ki ana baba da senin ki ne? Ondan başka da birini sevebilirsin inan buna dünya sadece onun etrafında dönmüyor..üzülme sen asıl o üzülsün

Canım ben öyle bir mesaj attım ki beş ekran. Bana dediği tek şey hayırlısı değilmiş. Nasip değilmiş falan. Sonra numarasını değişmiş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Neler neler söylerdi. Annesi beni görünce şarkılar söylerdi. Geldi canım gelinim derdi. Babası gelin gelin diye der dururdu. Bir ik defa gittim sanki kim gelmiş öyle sevinirlerdi. Ama bir kere bile düşünmeden bitirdiler.

Pişman olmasini istiyorum. Üzülmesin diye neler neler yaptım. Bir kere ağladı haka aklımda kalbim acıyor. Ama ben hep ağladım hep ağladım. Gözlerim öyle şişmişti ki bize son defa konuyu konuşmaya cagirdigimuzda. Gitti tek mesaj bile atmadı. Sormadı nasılsın diye. Sadece suçladı durdu. Pişman olsun istiyorum. Ama iş işten geçmiş olsun. Ileride evleneceği kadın benim sunduklarimi sunmasın. Rezil olsunlar. Gelininden çeksin o kadın benim de kulağıma kesin istiyorum.

Sakın tek bir adım bile atmayın. Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki kurtulmuşsunuz. Önünüze bakın daha iyileri çıkar karşınıza.

Sağ olasın canım benim. Böyle yorumları görünce haklı olduğumu görünce içim bir nebze rahatlıyor.
Rica ederim tabi haklısın hiç kendini üzme
Ama bu şekilde unutamazsın. Tamamen unutman lazım. Öyle mutlu olursun ancak.

Krediyi çocuk ödüyecek sizde evin bütün giderlerini ödüyecektiniz onun hayatınıza katkısı sıfır olacaktı bence sevinmelisiniz.

Aptal aşık olmayın aşk acısı max 2 yıl sürüyor ama kötü evlilik

Doğru olanı yapmışsın geri dönme sakin,ailen hakli

Sizi para olarak görmüşler kurtulmussunuz.baban ailen çok haklılar onları dinle aşk biter zamanla

Çok teşekkür ederim canım. Ilk başta annesi karışmadiginda çok iyiydik. Ama sonra iş ciddileşti annesi her şeyi böyle olacak şöyle olacak demeye başladı. Nişanı bilr söyle yapım böyle yapın. Aslında ben de diyorum ki belki de mutlu olamazdık ama canım öyle acıyor ki. Evlendikten sonra alacağımız para miktarı dahi aynı. Üstelik de hani ben demedim ki ailene yardım etmeyelim. Sadece kredi olayına karşı çıktım. Babam karşı çıktı. Allah şahittir kardeşlerini de evlendirelim dedim hatta kiralarini da biz ödeyelim olmadı evlendikten sonra elimizdeki her şeyi verelim biriktirip verelim vs dedim. O da benim zoruma gitti ben gerekirse senin paranı ayrı tutardım ben evimin ihtiyaçlarını karşılardim dedi. Onun hani maddi olarak kötü düşündüğünü sanmıyorum toz kondiramiyorum ona ama diğer taraftan bakınca ailesinin aydan aya beş bin ödeyecek gücü yoktu. Bedelli askerlik yapacaktı annesinin otuz beş bön topladığı ev parası varmış. Onu vermiş oğluna ev almaya da siz yardım edersiniz dedi. Ben de çok sevinmiştim ama hani kredi çekecekleri aklıma gelmedi. Annesi oğluna yardım ediyor biz de ileride biriktirir her şeylerine yardım ederiz dedim kardeşlerini evlendiririz vs. Ama taviz vermedi bir kere kere bile. Bitti bozuldu gitti.

Evlenmeden hemen önce bir başkası için bu kadar yüklü borca giren biri ile evlenmeyi düşünmek akıl karı değil.

Sakın tek bir adım bile atmayın. Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki kurtulmuşsunuz. Önünüze bakın daha iyileri çıkar karşınıza.
Ben aradım o zaman mesajlar attım yalvardım. Özür diledim defalarca. Sonra numarasını değiştirmiş. Benim de zoruma gitti değiştirdim gittim ben de. Ondan sonra artık bitti daha da yazmadım ulaşmaya çalışmadım instagramdan falan. O bana zaten hiç ulaşmadı aramadı.

Aslında Tamam dedim bütün parayı da biz ödeyelim ev bizim olsun annen baban da ölene kadar otursun demiştim onu da kabil etmedi. Annem babam öldükten sonra ev kardeşlerim ve bana kalacak dedi.
Daha ne kadar iyi niyetli olabilirdiniz ki. Karşınızdaki insanda art niyet sezdim.
Aklınızdan kalbinizden defolsun gitsin. Çıkarcı manyak.

Verilmiş sadakaniz varmış. Böylesi erkenden olması çok iyi olmuş evlendikten sonra kredi ödemekten büyük tartışmalar yaşanacaktır en hayırlısı böyle olmuş şahsen. Ama kör kütük aşıksınız sanki bunca şeyden sonra bile kendinize farklı şeyler bulun kafanız dağılsın. Ilerde ne kadar iyi birsey yaptığınızın dha iyi farkına varacaksınız. Ondan dha iyi kişiler çıkarır rabbim karşınıza hayrlisi olsun inşallah

Aslında Tamam dedim bütün parayı da biz ödeyelim ev bizim olsun annen baban da ölene kadar otursun demiştim onu da kabil etmedi. Annem babam öldükten sonra ev kardeşlerim ve bana kalacak dedi.
bunu diyen kişiye üzülüyor musun hala. canım sen git sadaka dağıt. Allah seni bir beladan kurtardığı için. başta size ev alcaklar sandım. sonra dedim bunların evi var ailesi içinde dursun diye de ekstra ev alıyorlar. tapusu sizin üzerinizde. o da yok. ben çalışan bayanım eve katkı sağlamak güzel yapmam gereken birşey ama eşim maaş kartımı alsa yada bana sormadan kendi tasarrufu gibi plan yapsa kıyameti koparırım. resmen senin paranı kendi paraları gibi plana katmışlar.

çoçuk efendi degilmiş pasifmiş.o kendinin hakkını koruyamamış. ailesinin hakkını hiç koruyamaz.iyiki olmamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…