Aslında Tamam dedim bütün parayı da biz ödeyelim ev bizim olsun annen baban da ölene kadar otursun demiştim onu da kabil etmedi. Annem babam öldükten sonra ev kardeşlerim ve bana kalacak dedi.
Sesini cikarmaman iyi bişey değil.Hakli olduğun yerde sesini çıkartacaksin.Boylelikle karşındaki insanı tanıyacaksın.Herseye he dersen ezilen hep sen olursun.Bak baban sesini çıkarmış karşı taraf anında silmiş seni.Aslında derdim para değildi. Benim babamın da gönlü razı olsun istedim. Babam istemedi krediyi. Bana kalsa ben sesimi zaten çıkarmadım. Babam da onlara benim dediğimi dedi. Biz bir şey istemiyoruz dedi. Çocukları kendi başlarına bırakalım dedi. Annesi evladım mecbur dedi.
O numarasını değişti sonra çok zoruma gitti ben de gittim değiştirdim. Ailesi istememiş. Şimdiden baban karışıyorsa ileride mutlu olamayız demişti. Çok zoruma gitti ve iki haftadır yaşıyor miyim ölü müyüm bilmiyorum. Sürekli Ah ediyorum. Ilerideki gelini annesine bir bardak su bile vermesin diye. Pişman olsun diye.Ya kurtulmuşsun güzelim nekadar iyi olsa da o evlilikten hayır gelmezdi her halt anneye danışılmaz iki kişi arasında kalır bazı şeyler seni koruyacak kapasite yok onda ilerde çok başın ağrırdı kısa ve net olan eğer seni gerçekten sevseydi el üstünde tutar vazgeçemezdi laf söyletmezdi onun amacı başkaymış seni sömürmek artık arama ulaşmaya çalışma yoluna bak sende değersizleşiyorsun her ulaşmaya çalıştığında hatta arkandan üfff buda sülük gibi yapıştı diyor aç gözünü
Eee onunda anası babası karışıyor ama.Ama tabi o onun anne babası.Onlar karışır,siz kim oluyorsunuz (!) mantık bu.O numarasını değişti sonra çok zoruma gitti ben de gittim değiştirdim. Ailesi istememiş. Şimdiden baban karışıyorsa ileride mutlu olamayız demişti. Çok zoruma gitti ve iki haftadır yaşıyor miyim ölü müyüm bilmiyorum. Sürekli Ah ediyorum. Ilerideki gelini annesine bir bardak su bile vermesin diye. Pişman olsun diye.
Ilk tanıştığımızda böyle şeyler olmadı canım. Ne zamanki iş ciddileşti Nisan aşamasına geldik. Bunlar çıktı. Babam da kabul etmeyince bitti birden. Neye uğradığımı şaşırdım. Seviyordum çok seviyordum. Şok oldum. Ne yapacağımı şaşırdım. Hayaller kurmuştum. Her şeyi konuşmuştuk. Çocukların isimlerine kadar. Her detayı konuşmuştuk. Birden her şey yok oldu. Canım o yüzden çok yandı. Sanki birden kimsesiz çaresiz kaldım gibi oldu.Gidip bi lokma dağıt bi de arkasından ağlama tobe ya
Iyi misin sen mis gibi maaşın var 250bin borca gir evde ailesi otursun kardeşlerini de evlendir .kuzum sen iyi misin?
Onlar gittikten sonra beni aramadı ben aradım öyle dedim. Onda Hayır senin dediğin ile benim dediğim aynı şey değil dedi. Alacağım krediyi. O evde kardeşlerim ve bana kalacak dedi.Ay saka mı bu ya
Onu da demiştim. Hani dedim hastalık olsa 250 değil 500 çekip verelim ama nişan üstü bunu yapmayalım dedim. Babama laf söyleyince o ben de senin annen de evlenmeden rizkimiza göz koydu annen dedim o çok zoruna gitmiş onu da yüzüme çarptı. Çok günah aldın dedi.konu "ayrıldım, kurtuldum" diye açılsaydı keşke.
kimse birbiri için dünyadaki son kişi değil.
hani allah korusun kötü bir hastalık olsa tabi ki kredi de çeksin, herşeyi versin ama kendi evlilik sürecinde anne babaya ev almak için kredi çekmek bence doğru değil.
Onu da demiştim. Hani dedim hastalık olsa 250 değil 500 çekip verelim ama nişan üstü bunu yapmayalım dedim. Babama laf söyleyince o ben de senin annen de evlenmeden rizkimiza göz koydu annen dedim o çok zoruna gitmiş onu da yüzüme çarptı. Çok günah aldın dedi.
Krediyi siz ödeyeceksiniz ve evi kardeşleriyle paylaşacak yani? Aklı başında olan biri olduğuna emin miyiz?Aslında Tamam dedim bütün parayı da biz ödeyelim ev bizim olsun annen baban da ölene kadar otursun demiştim onu da kabil etmedi. Annem babam öldükten sonra ev kardeşlerim ve bana kalacak dedi.
Canım ben bu siteyi bilmiyorum. Açmıştım daha da bakmamıştım işte daha yeni burada bir şey paylaştım.Bdv konusu birde bu, orada daha çok fikir veren olur
Ben de neden bu kadar az yorum var diyordumBdv konusu birde bu, orada daha çok fikir veren olur
Canım şu an çok acıyor. Hani onun kaşı onun gözü gezmemiz dolasmamis. Ileride karşıma ondan daha çok sevebileceğim biri çıkacak mi diye merak ediyorum. Ilk kez ben böyle bir yola gitmiştim.Kurtulmuşsun emin ol
Taşınabilir mi canım.Mune abla konuyu yanlış yere açmış bdv ye taşıyabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?