Ev almalarını reddettiğim için ayrıldı benden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında Tamam dedim bütün parayı da biz ödeyelim ev bizim olsun annen baban da ölene kadar otursun demiştim onu da kabil etmedi. Annem babam öldükten sonra ev kardeşlerim ve bana kalacak dedi.

Bu şekilde cevap veren kişi iyi niyetli olamaz. Sizi de zerre kadar düşünmüyor. Düşünse en azindan boyle bir cevap vermez orta yolu bulmaya çalışır

Sesini cikarmaman iyi bişey değil.Hakli olduğun yerde sesini çıkartacaksin.Boylelikle karşındaki insanı tanıyacaksın.Herseye he dersen ezilen hep sen olursun.Bak baban sesini çıkarmış karşı taraf anında silmiş seni.

O numarasını değişti sonra çok zoruma gitti ben de gittim değiştirdim. Ailesi istememiş. Şimdiden baban karışıyorsa ileride mutlu olamayız demişti. Çok zoruma gitti ve iki haftadır yaşıyor miyim ölü müyüm bilmiyorum. Sürekli Ah ediyorum. Ilerideki gelini annesine bir bardak su bile vermesin diye. Pişman olsun diye.

Eee onunda anası babası karışıyor ama.Ama tabi o onun anne babası.Onlar karışır,siz kim oluyorsunuz (!) mantık bu.

Gidip bi lokma dağıt bi de arkasından ağlama tobe ya

Iyi misin sen mis gibi maaşın var 250bin borca gir evde ailesi otursun kardeşlerini de evlendir .kuzum sen iyi misin?
Ilk tanıştığımızda böyle şeyler olmadı canım. Ne zamanki iş ciddileşti Nisan aşamasına geldik. Bunlar çıktı. Babam da kabul etmeyince bitti birden. Neye uğradığımı şaşırdım. Seviyordum çok seviyordum. Şok oldum. Ne yapacağımı şaşırdım. Hayaller kurmuştum. Her şeyi konuşmuştuk. Çocukların isimlerine kadar. Her detayı konuşmuştuk. Birden her şey yok oldu. Canım o yüzden çok yandı. Sanki birden kimsesiz çaresiz kaldım gibi oldu.

Ay saka mı bu ya
Onlar gittikten sonra beni aramadı ben aradım öyle dedim. Onda Hayır senin dediğin ile benim dediğim aynı şey değil dedi. Alacağım krediyi. O evde kardeşlerim ve bana kalacak dedi.

Onu da demiştim. Hani dedim hastalık olsa 250 değil 500 çekip verelim ama nişan üstü bunu yapmayalım dedim. Babama laf söyleyince o ben de senin annen de evlenmeden rizkimiza göz koydu annen dedim o çok zoruna gitmiş onu da yüzüme çarptı. Çok günah aldın dedi.

Hep kendinizden kısıp ailenin borçlarını ödeyecektiniz. Bu durum da boşanmaya gidecekti. Ev borcu bu kolayca bitmez.Şimdiden yüzlerini göstermeleri iyi olmuş. Allah karşına daha iyisini çıkarsın..

hem suçlu hem güçlü dedikleri.

Aslında Tamam dedim bütün parayı da biz ödeyelim ev bizim olsun annen baban da ölene kadar otursun demiştim onu da kabil etmedi. Annem babam öldükten sonra ev kardeşlerim ve bana kalacak dedi.
Krediyi siz ödeyeceksiniz ve evi kardeşleriyle paylaşacak yani? Aklı başında olan biri olduğuna emin miyiz?

Kurtulmuşsun emin ol
Canım şu an çok acıyor. Hani onun kaşı onun gözü gezmemiz dolasmamis. Ileride karşıma ondan daha çok sevebileceğim biri çıkacak mi diye merak ediyorum. Ilk kez ben böyle bir yola gitmiştim.

Sizin prenseslik herşeye tamam diyene kadarmış bi kere olumsuz yanıt görünce sarayda ki prensesi öldürüp soytarıya çevirmeye kalkmış..Kendince sizi kullanacak kendi maaşını krediye bağlayıp sizinkini yiyecekti aklınca evde ki hesap çarşıya uymayınca tası tarağı toplayp gitmiş..Neden evi şimdiye kadar almamışta evleneceği zaman ev almaya kalkmış orası da muamma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…