- 20 Aralık 2020
- 395
- 493
-
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Alacaksanız hemen alın fiyatlar sürekli artıyor...Merhaba arkadaşlar,
Kp’derin evi vardı kiracı şuan çıkıyor 2,250 tl ye oturuyordu
yaşlı olduğu için ilgilenemiyor kiracılarla sorun yaşıyor, bizde evi satıp üzerine ekleyip eşimle bir ev almak istiyoruz
Ev 2 milyon civarı bizim alacağımız evler 3-3.5 milyon bandında ekleyeceğimiz rakam 1,5 milyon olacak
Sizce bu dönem konut alımı için uygun mu?
2+1 75m2 evler 3 den başlıyorpahalı hâlâ
Eylül sonrasını kestirmek zor evi satıp elimizde para ile kalırsak ve evler uçarsa diye korkuyoruz
Fikirlerinizi almak isterim…
Ev kayınpederin eviyse; evi nasıl satıyorsunuz ?Merhaba arkadaşlar,
yaşlı olduğu için ilgilenemiyor kiracılarla sorun yaşıyor, bizde evi satıp üzerine ekleyip eşimle bir ev almak istiyoruz
Ev 2 milyon civarı bizim alacağımız evler 3-3.5 milyon bandında ekleyeceğimiz rakam 1,5 milyon olacak
Eylül sonrasını kestirmek zor evi satıp elimizde para ile kalırsak ve evler uçarsa diye korkuyoruz
Tek çocuk mu eşiniz? Miras durumu yoksa satın da adam daha ölmemiş ya hani ne bileyim usulen adam satın sizin dedi ise ve başka kardeş yoksa olabilir.Merhaba arkadaşlar,
Oğlu ben ve kp’derim satıyoruz sizin için de bir sakıncası yoksaEv kayınpederin eviyse; evi nasıl satıyorsunuz ?
2 yıl önce ev aldık o zaman maaşımın tamamını krediye veriyordum şimdi kirada olsam vereceğim kiradan daha az kredi taksidim enflasyon kısa vadede dusecege benzemiyor. Ticaret yapıp o parayı degerlendiremeyecekseniz borçla ev almak daha mantıklıMerhaba arkadaşlar,
Merhaba ablası var bir tane ev yine kp üzerine olacakTek çocuk mu eşiniz? Miras durumu yoksa satın da adam daha ölmemiş ya hani ne bileyim usulen adam satın sizin dedi ise ve başka kardeş yoksa olabilir.
Kredi çıkmıyor zaten birikim var mı sizin?
Fark etmez ki, sonuçta siz oturacaksınız orda. kp vefat ettiğinde abla hadi bakalım çıkın hakkımı verin dese ne yapacaksınız?Merhaba ablası var bir tane ev yine kp üzerine olacak
Hiç bulaşma bence. Sizin para karışacak o eve anca hisseli tapuya dönerse belki konulan para oranında. Atıyorum kp 2 milyon siz 2 milyon koydunuz yüzde 50 ileMerhaba ablası var bir tane ev yine kp üzerine olacak
Satın tabiki ama tapu işlerinden ölüm sonrası miras ve intikal işlemlerinde ablasına da hisse düşecek. Bunun da bilincinde olun. Tapu kp üzerine olacak ise.Oğlu ben ve kp’derim satıyoruz sizin için de bir sakıncası yoksa
Evet oturdukları eviArkadaşlar belki de alan razı veren razıdır yav. Benim babam da teklif etti bize, biz istemedik kira geliri iyi, hayat kaliteleri düşmesin diye.
Ablasına da başka bir mülk bırakacak mı babası konu sahibi?