• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev almak istiyorum :(

:49:
haklısınız bende öyle karar verdim ev alma işini şimdilik unutuyorum
onun yerine
daha büyük ve iyi bir eve eksik eşyalarımı tamamlayıp taşınıcam inş.

Canimm okudum yazilanlari bencede en mantiklidi bu...benimde eskievim zemin katti kucukti havasizdi iorada kendimi hepkotu hhissettim.. Şimdiki evini çok seviyorum kiradayim ama seviyorum..senin huzursuz olan evin rahat olmamasından herşeyin tikis tikis olmasından kaynaklanıyor canim..daha büyük ve ferah ev seni rahatlatcaktir kuzum

anladım bir koltuk takımı sanırım eksiğin
çok pahalıymıs valal kıralar ya bende biliyorsun sıfır bır evde oturdum ama oyle merkezı bır yer degıl zaten suan oturdugumuz semt 500 tl sıfır evde oturudm 1 kat
85 metre 2 :)
ne kadar pahalıymıs buyuk sehırde degıl neden yani
yaa burası bi tuhaf oldu cute vallahi 1+1 b.. gibi evler bile 650 tl kirası
900 den aşağı 3+1 ev yok varsada merkezden epey uzak

liste yaptım alacağım eşyaları ama çok para lazım
mutfağa zebra perde istiyorum
salon için oturma gurubu ve yemek takımıda istiyorum
küçük bir plazma
ve halı lazım olacak
nerden baksan en az 7,000 eder
kocam ne der bilmiyorum

:49:

Canimm okudum yazilanlari bencede en mantiklidi bu...benimde eskievim zemin katti kucukti havasizdi iorada kendimi hepkotu hhissettim.. Şimdiki evini çok seviyorum kiradayim ama seviyorum..senin huzursuz olan evin rahat olmamasından herşeyin tikis tikis olmasından kaynaklanıyor canim..daha büyük ve ferah ev seni rahatlatcaktir kuzum
aynen evin küçük ve tışık tıkış olması beni huzursuz eden
kararımı verdim isyan kirada olmaya devam ama daha büyük bir eve taşınıcam:31::31:

küçük bir plazma
ve halı lazım olacak
kocam ne der bilmiyorum

Zebra perdeyi kendi evineyaptirirsin bence...cçünkükiracilara uygun ddeğilher eve uymaz..onun yyerine daha güzel bir perde secersin guzelim

küçük bir plazma
ve halı lazım olacak
kocam ne der bilmiyorum

ahh ben hala salonuma yemek masasının uzerıne avıze alamadm :) bende liste yapıyorum listeye hep yenileri ekleniyor avizeler kapı kolları salona hala o kısalmış gibi duran perdemi kullanıyorum :) insanoglunun ısteklerı valal hıc bıtmez ki

ahh ben hala salonuma yemek masasının uzerıne avıze alamadm :) bende liste yapıyorum listeye hep yenileri ekleniyor avizeler kapı kolları salona hala o kısalmış gibi duran perdemi kullanıyorum :) insanoglunun ısteklerı valal hıc bıtmez ki
Aynen haklısın benimde öyle her zaman eksikler çıkıyor nedense
ama senin o perdeyi cidden değiştirmen lazım
kiracıda değilsin sonuçta
ben olsam çoktan değiştirmiştim

Aynen haklısın benimde öyle her zaman eksikler çıkıyor nedense
ama senin o perdeyi cidden değiştirmen lazım
kiracıda değilsin sonuçta
ben olsam çoktan değiştirmiştim

Benim zaafım ege :) Egeyi dayamaktan döşemekten fırsat kalmıyor
ama perdeyide inan son 2-3 aydır ha bu ay ha bu ay diye diye bekliyoruz inamamazsın :) Önümüzdeki ay inşallah

Benim zaafım ege :) Egeyi dayamaktan döşemekten fırsat kalmıyor
ama perdeyide inan son 2-3 aydır ha bu ay ha bu ay diye diye bekliyoruz inamamazsın :) Önümüzdeki ay inşallah
Çocuk olunca öyle oluyor.onu düşünmekten fırsat kalmıyor başka şeylere herhalde inşallah alırsınız gelecek aya:34::34:

Back