- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
Gelirim ile ilgili sorunum yA da kirayı karşılayamama gibi bir durumum yok. Bir ev alınsın demiş arkadaş. Biz de bir ev aldık da, o evin kirası %25 ler ve sapmalı TÜİK rakamları nedeniyle doğunun en uç noktasındaki ev kirasının neredeyse yarısı ediyor. Bu insana koymaz mı? Büyükşehirdeki evim buradaki evimin kirasına yaklaşmayacaksa napayım kiracıyı? Yazımı okudunuz mu bilmiyorum bir yıllık kiram bir aylık maaşım bile değil. Bir kiram çocuğumun kreş parasının yarısı. Üç aylık kiraya ev boyatılıyor. Lavabo ve giderlerde sorun olsa yenilenme ihtiyacı olsa yazalım 2-3 aylık kira da oraya. Nüfusuma mı aldım?Kendi kiramizi karşılamaya çalışıyoruz diyorsunuz sonra vermem kiraya daha iyi diyorsunuz peki kiraya vermeyince kiranizi nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz
Gerçekten boş tutup yaz tatillerimde değerlendireceğim. Bu demek değil ki kiracıma yasal süreler içinde eziyet ettim baskı kurdum. Bu benim görüşüm.
Herkes en iyi semtlerde en iyi koşullarda yaşamak ister ama daha uyguna da kiralar semtler hatta şehirler var.