• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev almak istiyorum :(

orası öyle tabi
ama ne bileyim yinede alsınlar isterdim yani sonuçta dediğim gibi durumları iyi iki aileninde
neyse allah başımızdan eksik etmesin canları sağolsun
amin tatlım hiç değilse maddi olmasada manevi olsunlar yanınızda
canım merhaba.
inşallah dilediğinizce olur ve biran önce alırsınız istediğiniz evi bizde 3 ay oldu aldık allahın izni ile tabi şimdi konut kredisi fazileri çok yükseldi bize göre.sen başvuru yapınca eşini de kefil göstermek istiyolar eğer adına kredi çıkmıyor ise kefil istiyolar maaşın düşükse ve osadece krediyi karşılıcak gibiyse çıkmıyor açık sölim bize banka kayınpedrim kefil olacaktı bende çekemedim çünkü kayınpederimin ikametgahını bizim evde gösterdik 2 mmaş gibi göründü birde eşimin maaşı tam gösterildi bunun için 110 bin küsüre kadar çıktı ama çok uğraştık tabi.şuda var çok ev sahibi yada mütahitler 70 80 den fazla kredi çektirmiolar bize şükür sınır koymadı ondan dolayı alabildik gerçi istanbulda ev yüksek fiyat sen ailemde yardımcı olur diyosun bakarsın peşinat baya çıkarsa krediyi çok yüklü çekmenize gerek kalmaz.hakınızda hayırlsı olsun.

bizde bir ara ev alıcaktık 50000 tl den fazla kredi çekmemizi izin vermediler mütayitler o yüzden alamadık eski ev alsanda içini yaptırana kadar daha fazla masraf yapıorsun ozamanda bir anlamı kalmıyor sıfır ev al daha iyi

öncelikle eviniz hayırlı uğurlu olsun
bir ömür aşkla yaşayın evinizde
bu akşam bu konuyu eşimle ciddi ciddi konuşmam gerekecek gerekirse babamlada
çünkü bir mantığı yok yüksek kira ödemenin

sağol canım allah razı olsun rabbim olmayanlarda versin biran önce aldığımız ev küçük ama napalım bizde 2 kişiyiz sonuçta şimdilik ii dedik ileriye bakarız kira ödemek belki zorlamıyodu ama nereye kadar ödiycen ki tapuna ödemek daha iyi evet faizleri biraz fazla ama napalım biriktirmekde olmuyor gönül isterki biriktirerek alalım ama yok işte.bence zaman kaybetmeden bankalarla görüşün araştırın yani.

amin tatlım hiç değilse maddi olmasada manevi olsunlar yanınızda

bizde bir ara ev alıcaktık 50000 tl den fazla kredi çekmemizi izin vermediler mütayitler o yüzden alamadık eski ev alsanda içini yaptırana kadar daha fazla masraf yapıorsun ozamanda bir anlamı kalmıyor sıfır ev al daha iyi

aynen öyle hep 0 dua ettim öylede oldu 155 e aldık orta kat normalde orta katlar 200 den fazla çıkıyodu karşımıza bunu kaçırmayalım dedik çok araştrıdk 180 daire 80 binden fazla çekmion öle de olmuo işte ama merak etmeyin yeterki gönülden iste rabbim veriyo bi zaman sonra.

evet canım antepliyim eşimde antepli :34:
sen nerelisin?
yoksa buraya gelin mi geldin?
offff antep in yemekleri süper oluyo ya
aynen öyle hep 0 dua ettim öylede oldu 155 e aldık orta kat normalde orta katlar 200 den fazla çıkıyodu karşımıza bunu kaçırmayalım dedik çok araştrıdk 180 daire 80 binden fazla çekmion öle de olmuo işte ama merak etmeyin yeterki gönülden iste rabbim veriyo bi zaman sonra.

amin bu senede biz araştırmaya başlıcaz ama bakalım

yok canım bizde buralıyız.

borç harç evlendik şimdi yavaş yavaş toparlanıyoruz ama huzur olsun herşey zamanla olur. sen gönlünü ferah tut:ssz:
sende çalışıyor musun canım
artık borçsuz evlenen yok ki

sağol canım allah razı olsun rabbim olmayanlarda versin biran önce aldığımız ev küçük ama napalım bizde 2 kişiyiz sonuçta şimdilik ii dedik ileriye bakarız kira ödemek belki zorlamıyodu ama nereye kadar ödiycen ki tapuna ödemek daha iyi evet faizleri biraz fazla ama napalım biriktirmekde olmuyor gönül isterki biriktirerek alalım ama yok işte.bence zaman kaybetmeden bankalarla görüşün araştırın yani.
iyi yapmışsınız bende araştırmaya karar verdim işte
inşallah bizimkiside olur

evet canım çalışıyorum ama işte benimde eşimin işle ılgılı sıkıntıları var ınş onları aşmaya calısıyoruz
hayırlısı olsun canım
inşallah sıkıntılarınızı aşarsınız bir an evvel

Kriterlerinizi düşererek en azından 100 milyarlık evlere bakmaya çalışın. . .Öncelikle evleri araştırıp sonrasında kredi başvurusu yapın . Ev almanın genellikle hiç zararı olmuyor bende 1,5 senelik evliyken 600 liraya kirada oturuyordum. .Baktım olacak gibi değil ucuz alakasız bir yerde bir ev bulup aldık hemen. 2 yıl sonra borcumuz bitecek evimizi satıp daha iyi bir yerde oturacağız inşallah. . .105 milyara almştım şuan evimi en az 135 milyara satarım. . karım var zararım yok yani. . Benim avantajım kredilerin en düşük olduğu dönemde çektim . . Birde aileleriniz yardımcı olursa çok iyi olur bankadan az para çeker krediyi bitirip ailelere ödemeye başlarsınız . . İnşallah sizde yakın zmaanda bir ev sahibi olursunuz :16:

emin evim projesini duymuşsunuzdur..faizsiz vadeli kira öder gibi taksitle ev sahibi yapıorlarmış...numarnaızı bırakın arayalım diyorlar ama onlara güvenmek gerek sanırım araştırmak lazım yani..:26:

hayırlısı olsun canım
inşallah sıkıntılarınızı aşarsınız bir an evvel

İNŞALLAH CANIM.

antep piyasası çok farklı burada herkesin bahsettiği bazı rakamlar var fakat antepte sıfır evın bır trılyona eskı para:1: ile. 1 MILYON TL YE

15-20 yıllık evlerın ıse 250 bın TL satıldığını bılıyorum bu rakamlar ınanın az çok değil. herkes umarım kesesine göre gönlüne göre bı ev alır.

selam arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım umarım doğru yerdeyimdir.
arkadaşlar evleneli neredeyse 2 sene olacak,kirada oturuyoruz ve 700 tl veriiyoruz mayısta 800 tl olacak..
bu kira işi canımı çok sıkıyor çünkü kiramın çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
bunun yerine kendi evim için ödeme yapmak daha mantıklı geliyor.
Ama durumumuz pek iç açıcı değil
kendimizi zorlasak 30,000 tl peşinat bulabiliriz.
eşim adına kredi çıkmaz
çünkü bazı sebeplerden eşimin bankalarda ki skoru çok düşük.
bense ileride işi bırakmak zorunda kalabilirim
uzun dönemlide çalışmayacağım.
krediyi nasıl ayarlayabiliriz.
benim adıma kredi çekilse daha sonra sigortam kesilirse bu sorun olur mu?
yada daha başka ne yapılabilir ev sahibi olmak için?
lütfen fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler...

aramızdaki tek fark benim çalışmıyor oluşum...bizde aynı durumdayız..benim babam memur olduğu için babam kredi çekti ödemeyi ona yapıoruz ama tabi ev için değil ihtiyaç kredisi için...sizinde kredi çekebilecek aile bireyleriniz varsa çeksin siz ona ödeme yapın...

birde emin evim projesini araştırın derim.:34:

Kriterlerinizi düşererek en azından 100 milyarlık evlere bakmaya çalışın. . .Öncelikle evleri araştırıp sonrasında kredi başvurusu yapın . Ev almanın genellikle hiç zararı olmuyor bende 1,5 senelik evliyken 600 liraya kirada oturuyordum. .Baktım olacak gibi değil ucuz alakasız bir yerde bir ev bulup aldık hemen. 2 yıl sonra borcumuz bitecek evimizi satıp daha iyi bir yerde oturacağız inşallah. . .105 milyara almştım şuan evimi en az 135 milyara satarım. . karım var zararım yok yani. . Benim avantajım kredilerin en düşük olduğu dönemde çektim . . Birde aileleriniz yardımcı olursa çok iyi olur bankadan az para çeker krediyi bitirip ailelere ödemeye başlarsınız . . İnşallah sizde yakın zmaanda bir ev sahibi olursunuz :16:
sizinkisi çok güzel bir tesadüf olmuş
güle güle oturun evinizde
hayırlı olsun

emin evim projesini duymuşsunuzdur..faizsiz vadeli kira öder gibi taksitle ev sahibi yapıorlarmış...numarnaızı bırakın arayalım diyorlar ama onlara güvenmek gerek sanırım araştırmak lazım yani..:26:
o bana hiç güvenilir gelmiyor onu çok araştırdık eşimle

İNŞALLAH CANIM.

antep piyasası çok farklı burada herkesin bahsettiği bazı rakamlar var fakat antepte sıfır evın bır trılyona eskı para:1: ile. 1 MILYON TL YE

15-20 yıllık evlerın ıse 250 bın TL satıldığını bılıyorum bu rakamlar ınanın az çok değil. herkes umarım kesesine göre gönlüne göre bı ev alır.
aminnn inşallah

aramızdaki tek fark benim çalışmıyor oluşum...bizde aynı durumdayız..benim babam memur olduğu için babam kredi çekti ödemeyi ona yapıoruz ama tabi ev için değil ihtiyaç kredisi için...sizinde kredi çekebilecek aile bireyleriniz varsa çeksin siz ona ödeme yapın...

Birde emin evim projesini araştırın derim.:34:
sizinkisi çok güzel olmuş ne güzel
babanıza borçlusunuz

sizinkisi çok güzel olmuş ne güzel
babanıza borçlusunuz
evet canım saolsun allah razı olsun babamdan memur olmasaydı oda güvenip böyle bişiye girişmezdi sanırım...aslında kredi çekebilecek birileri varsa şu şekilde bişi yapabilirsiniz bizde çok düşünmüştük;
-önce meblağ belirleyin örneğin 90 bin tl
-onun değerindeki evi alın ve kiraya verin
gelen kira ile kredisini ödesin eliniz düzeldiğinde vs kendi evinize geçersiniz buda bi fikir :26::26:

evet canım saolsun allah razı olsun babamdan memur olmasaydı oda güvenip böyle bişiye girişmezdi sanırım...aslında kredi çekebilecek birileri varsa şu şekilde bişi yapabilirsiniz bizde çok düşünmüştük;
-önce meblağ belirleyin örneğin 90 bin tl
-onun değerindeki evi alın ve kiraya verin
gelen kira ile kredisini ödesin eliniz düzeldiğinde vs kendi evinize geçersiniz buda bi fikir :26::26:
Evet güzel fikir ama ben kendi evime geçmek isterim hemen
aslında biraz borcumuzda var ama ikimizde çalışıyoruz diye yinede ev işine girmek istiyorum çünkü şimdi olmazsa uzun sürede olmaz bundan sonra
ama bize kredi çekecek kimse yok
babam peşinat için bir miktar para verir o kadar:50:

Back
X