Uyanık olup şerh koyduracaksin iste.Yaw evlendikten sonra da ortak değil..boşanmalarda anlaşmalı olmadığı sürece kim edinilmiş malların yarısını alabiliyor ki..boşuna mı cekismeli dava açılıyor
Aynı şeyi yaşadım biliyor musunvera96 Seni yaptığı manipülasyonlar karşısında bir de alçak diyen bir zihniyetle inşaallah evlenmeyi düşünmüyorsundur
Zira yarın öbür gün bu evlilikte sesler yükselecek ve bir de kalkıp böylesi sana diyecek biliyor musun benimle evlenmek için herşeyi yaptın
Ben almasam evde kalacaktın muamelesi yapacak
Hazır mısın bunlara
Benim arkadaşimin babası korkunç paralar kaybetmişti, kaldıraç yapıyormuş sanırım.Olsun ben öyle bakmıyorum.
Bir mülk olsun da.
Borsaya yatırıp kaybeden var.
Bizim okulda öğretmen anlatti.
Hepsini evlendiğimin ertesi ayı borsada kaybetmiş dedi.
Ya tabii aslında kimin üzerine kayıtlıysa onun..rızasına kalmış..bakmayın yarı yarıya falan diyeUyanık olup şerh koyduracaksin iste.
Boşanma kararı alsam o an adama demem herhalde.
Davayı açar şerh koydururum.
Yoksa herhalde satabilir.
Yazıklar olsun terbiyesiz seviyesizAynı şeyi yaşadım biliyor musun
Ex ile evlenirken konu sahibi gibi çiçeğime, yüzüklere kadar ben aldım hangi akilsa artık !
Evlendiğim hafta güya şaka adı altında "Annen beni aradı teşekkür etti evde kalmış kızını aldığım için."dedi..
Aynı şeyi yaşadım biliyor musun
Ex ile evlenirken konu sahibi gibi çiçeğime, yüzüklere kadar ben aldım hangi akilsa artık !
Evlendiğim hafta güya şaka adı altında "Annen beni aradı teşekkür etti evde kalmış kızını aldığım için."dedi..
Keşke deseydim.Bu gibi soylemediklerim şimdi hep içimde uktedir.Agzimi bile açtırmıyordu öylesine baskın ve kavgaya bahane arayan biriydi.‘Senin anan da beni aradı Double Dul çocuklu çulsuz oğlumu aldın diye teşekkür etmek için’ diyemedin mi ?
Çünkü dolandırıcı. Sen ne olduğunu anlayana kadar parayı kendi hesabına bile yatırmışşaşırdılar babam elden verdi. bozdurup bankaya yatırdık. niye onunkine yatırdık hatırlamıyorum.
Kendisi epey yüksekmiş haspamınaynen öyle. şuan konuşmuyoruz. sen nasıl bu kdar allçaldın utanman da mı yok dedi . kaçtım
O çözülür. Bir dekontluk canı var, ama eşya için de mahkemeye gitmek yemez, ceketini alıp gidecek eşyaların konduğu evden bedavacıEşya konusunda işte. Ailesi hiç mi demedi yahu biz ödedik neden damadın kartından çekilsin zaten elimizde para var aldık bitti diye. Şimdi tüm eşyaları damat almış gözüküyor resmiyette
Çünkü dolandırıcı. Sen ne olduğunu anlayana kadar parayı kendi hesabına bile yatırmış
Nasıl?Eski konunu okudum düşüncem değişti. Hemen evlen kaçırma sen bu dolandiriciyiyoksa abi ayağına evli erkeklere yürümeye devam edersin. ne psikopatlar varmış ya, abi diyene de mesafe koy diyeyim bari kocama
Ay noluyo noluyoEski konunu okudum düşüncem değişti. Hemen evlen kaçırma sen bu dolandiriciyiyoksa abi ayağına evli erkeklere yürümeye devam edersin. ne psikopatlar varmış ya, abi diyene de mesafe koy diyeyim bari kocama
Ay bir türlü eski konularına bakmadan yorum yapmayı akıl edemiyorum bak görüyor musun şokAy noluyo noluyo
Aynen aynenDur hayatım banka şurda hemen yakın =) eee a banka geldik benim kart g bankadan =) aaa onu unuttum şimdi parayla çk dolanmayalım hayatım farkedermi zaten birazdan beyaz eşya seçicez =)
Replik bu değilse bende neyim =)