- 5 Nisan 2023
- 3.497
- 10.402
- 27
Kendi hesabına yatırsaydın ya adam nakit parayı nerde kullandı kimbilir aile boyu yemişlerşaşırdılar babam elden verdi. bozdurup bankaya yatırdık. niye onunkine yatırdık hatırlamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi hesabına yatırsaydın ya adam nakit parayı nerde kullandı kimbilir aile boyu yemişlerşaşırdılar babam elden verdi. bozdurup bankaya yatırdık. niye onunkine yatırdık hatırlamıyorum.
Sevimli gözükeceklerini falan düşünüyorlar herhalde... Geçen gün eşimde benim ağzımı yokluyor, şu kadar paran bile yoktur gibisinden, yooook dedim geçtimSizde kenarda paranız olduğunu hemen niye soyluyorsunuz?
O zaman sana tavsiyem bu niyeti aslında gayet de ortada olan varlığı başından def et gitsindeğil keşke fake olsa.önceki konuları hatırlamıyorum.
Adamın birikimi varken ailene altin bozdurup adamın kartından eşya alıyorsunuz ve utanmaz alçak oluyorsunuz. siz neden evleniyorsunuz kendinizi ezdirecekseniz bence hiç kimseyle evlenmeyinaynen öyle. şuan konuşmuyoruz. sen nasıl bu kdar allçaldın utanman da mı yok dedi . kaçtım
Bana evlenmez gibi geldi ya, ama evlenirse cidden şikayet etmeye hakkı yok gibi. 50 kişi gözünü açmaya çalıştıkSen bu kadar laftan sonra evlenirsen de herşeyi halledersin özellikle senin bundan sonraki mesajlarını takip edeceğim çünkü evleneceksin gibi duruyor…
Sen bu kadar laftan sonra evlenirsen de herşeyi halledersin özellikle senin bundan sonraki mesajlarını takip edeceğim çünkü evleneceksin gibi duruyor…
Adam daha nikahına girmeden kenarında üç kuruşu söylemiş.Sevimli gözükeceklerini falan düşünüyorlar herhalde... Geçen gün eşimde benim ağzımı yokluyor, şu kadar paran bile yoktur gibisinden, yooook dedim geçtim
Ben evlendikten sonra salak gibi altınlarımı verdim...kaç sene altınlarım geri gelsin diye bekledim, bir ara farklı nedenlerden boşanma aşamasına bile geldik... En sonunda bana kendi paramla yeni araba almış oldu da rahatladımAdam daha nikahına girmeden kenarında üç kuruşu söylemiş.
Benim beş yıllık kocam evlenmeden önce olan paramı niye bilsin?
Benimde babam saf şöyle ortak birşey alın diyor.
Zaten evlendikten sonra elde ettikleriniz ortak.
Üç kurusumu ona niye ortak edeyim
Biz altınlarla ev aldık.Ben evlendikten sonra salak gibi altınlarımı verdim...kaç sene altınlarım geri gelsin diye bekledim, bir ara farklı nedenlerden boşanma aşamasına bile geldik... En sonunda bana kendi paramla yeni araba almış oldu da rahatladım
Konu sahibi de yaşayarak, öpülerek öğrenecek gibi
Ben de verdim, ama araba ihtiyacımız vardı arabamız olmuş oldu. Buradaki olay bambaşka. Hayır altınlar bile daha takılmamışBen evlendikten sonra salak gibi altınlarımı verdim...kaç sene altınlarım geri gelsin diye bekledim, bir ara farklı nedenlerden boşanma aşamasına bile geldik... En sonunda bana kendi paramla yeni araba almış oldu da rahatladım
Konu sahibi de yaşayarak, öpülerek öğrenecek gibi
Çok şükür altınlar kendinize kullanılmış.Biz altınlarla ev aldık.
O konuda içim rahat.
Çoğu eş ailesi o altinlarinda üstüne çokuyormus.
Allah'tan orayı kurtardik.
Yaw evlendikten sonra da ortak değil..boşanmalarda anlaşmalı olmadığı sürece kim edinilmiş malların yarısını alabiliyor ki..boşuna mı cekismeli dava açılıyorAdam daha nikahına girmeden kenarında üç kuruşu söylemiş.
Benim beş yıllık kocam evlenmeden önce olan paramı niye bilsin?
Benimde babam da saf söyle ortak birşey alın diyor.
Zaten evlendikten sonra elde ettikleriniz ortak.
Üç kurusumu ona niye ortak edeyim
Olsun ben öyle bakmıyorum.Çok şükür altınlar kendinize kullanılmış.
Benimki yatırım yaptı, parasına para kattı... hayat standardım daha yüksek oldu tabii ki ama sonuç olarak gitti bileziklerim