Onlar da saftirik demek ki.Evet ama kızın ailesi nasıl uyanmadı mevzuya hadi kız saf kandırıyo ailesi nasıl yemiş bunu
Ben kaçırdım mı? Konu sahibinin ailesi oğlanın bu taleplerini biliyor mu? OhaEvet ama kızın ailesi nasıl uyanmadı mevzuya hadi kız saf kandırıyo ailesi nasıl yemiş bunu
Ablacım bu adam çok kasindi ama çoğu hata sende. Bence ortalama cingöz bi memurdu bu, sen ellerinle tutup dolandırıcı ettin adamı. Bu kadar önüne kırmızı halıyla serilmez ya her şey hata.
Bence burdan artık dönmez iş ama ben çok bilendim. Sen koy yatırımını x birim, onlar da madem 3 4 birim koyacakmis, ortak tapu alın. Sonra evlenme kon onların koyduğu paranın yarısına. Hak etti bu adam
Eşya konusunda işte. Ailesi hiç mi demedi yahu biz ödedik neden damadın kartından çekilsin zaten elimizde para var aldık bitti diye. Şimdi tüm eşyaları damat almış gözüküyor resmiyetteBen kaçırdım mı? Konu sahibinin ailesi oğlanın bu taleplerini biliyor mu? Oha
aynen öyle. şuan konuşmuyoruz. sen nasıl bu kdar allçaldın utanman da mı yok dedi . kaçtımKonu sahibi yaşıyor mu yoksa cebren ve hile ile buradan uzaklaştırıldımı..
Gerçi burada yazılanları okudukça parçaları birleştiriyor ve soğuk şok etkisi yaşıyor sanırım..
hala şey diyor tamam 5e bööleriz 4 hisse beim olur 1 hisse senin.senin paran benim param varsa ben de öyle yaparım diyorAblacım bu adam çok kasindi ama çoğu hata sende. Bence ortalama cingöz bi memurdu bu, sen ellerinle tutup dolandırıcı ettin adamı. Bu kadar önüne kırmızı halıyla serilmez ya her şey hata.
Bence burdan artık dönmez iş ama ben çok bilendim. Sen koy yatırımını x birim, onlar da madem 3 4 birim koyacakmis, ortak tapu alın. Sonra evlenme kon onların koyduğu paranın yarısına. Hak etti bu adam
aynen öyle. şuan konuşmuyoruz. sen nasıl bu kdar allçaldın utanman da mı yok dedi . kaçtım
Kurbana ortak arıyor sankihala şey diyor tamam 5e bööleriz 4 hisse beim olur 1 hisse senin.senin paran benim param varsa ben de öyle yaparım diyor
ahahahahaAboooo inşallah manipule olmuyordur, bayadır gelmedi konu sahibi. Evi aldık nişanlımın babasının üstüne diye gelmez inş yarın
Senin paran benim param yoksa neden ortak tapu olmuyor? Neden benim hak talep edemeyeceğim şekilde ev alınıyor? Neden takılmamış altınlar isteniyor? Bunları yüzüne çat çat demedin mihala şey diyor tamam 5e bööleriz 4 hisse beim olur 1 hisse senin.senin paran benim param varsa ben de öyle yaparım diyor
değil keşke fake olsa.önceki konuları hatırlamıyorum.vera96 bu anlattığın hikaye fake filan değil değil mi ?
Diğer açtığın konularını okudum da biraz
Konuların bana değişik geldi
şaşırdılar babam elden verdi. bozdurup bankaya yatırdık. niye onunkine yatırdık hatırlamıyorum.Eşya konusunda işte. Ailesi hiç mi demedi yahu biz ödedik neden damadın kartından çekilsin zaten elimizde para var aldık bitti diye. Şimdi tüm eşyaları damat almış gözüküyor resmiyette
hala şey diyor tamam 5e bööleriz 4 hisse beim olur 1 hisse senin.senin paran benim param varsa ben de öyle yaparım diyor
Kk ya girdim deseydin:)aynen öyle. şuan konuşmuyoruz. sen nasıl bu kdar allçaldın utanman da mı yok dedi . kaçtım
Hhahaa bunu neden yapıyor biliyor musun seni manipüle etmek için =) elindeki parayı almadan seni bırakmayacak gözü döndü =) kandıracak ve tapuda da neler olacak kimbilir =)hala şey diyor tamam 5e bööleriz 4 hisse beim olur 1 hisse senin.senin paran benim param varsa ben de öyle yaparım diyor