Ailemden para alalım dedi zaten, ne gerek var diyormuşTers psikoloji her şeyi döker ortayavera96 ev konusu gündemdeyken sanki nişanlısı öyle düşünmüş aksi kendisininde aklıma gelmemiş gibi “ortak tapu yapıcaz bence benim ailemden katkı olsa iyi olur madem bu kadar ev istiyosun “diyip konuyu bağlayacak. Adam orada çözülür zaten ortak tapu mu nasıl yani diye. Verada benimde hakkım olması için öyle yapıcaktık ya diyip üste çıkmalı manipüle eden kısım kendisi olmalı. Bak o zaman karası nasıl çıkıcak meydana
memuruz.
Şimdiden aramıza para mevzusu girdi . şimdi vermiyorsun ileride hiç vermezsin dedi
arkadaşlar sordumm. bana güvenini de böyle görmüş olduk bravo sana diyor. iki gün sonra boşancaz paranın üstüne mi yatıcam az çok beni tanıyorsun. çıkardın ağzındaki baklayı sonunda. ortak yapardık diyor. bunun çaresi var gübensizişiğin yok diyorKarar senin…
Kaybedecek hiçbir şeyin yok ama bazı şeylerin de usulü adabı var
Düşünecek zamanın var…
Ayrılık var demiyorum en azından biraz net ve dişli olsun bu konudaki tepkilerin bakalım oğlan ne yapacak belki tamam öyle olsun diyecek yada yükselecek asıl derdi ortaya çıkacak…
Aileni krediyi vs katma hayır ya de yada üstüme yapacaksan olur de. Net ol bu senin için fırsat gerçek yüzünü görmen için.
Hahhahahhahahaarkadaşlar sordumm. bana güvenini de böyle görmüş olduk bravo sana diyor. iki gün sonra boşancaz paranın üstüne mi yatıcam az çok beni tanıyorsun. çıkardın ağzındaki baklayı sonunda. ortak yapardık diyor. bunun çaresi var gübensizişiğin yok diyor
Ya siz niye direk tapu ne olacak demiyorsunuz dünyanın bir bir türlü hali var yasalardan haberdarim sen bir erkek olarak karının doğacak çocuklarının mağdur olmasını ister misin dearkadaşlar vermicem dedim diye senin gerçek yüzümü gördüm oldu iş. annenlere de anlatma dedi. allah korusun bişi olsa para vermeyeceksin .herkesin parası kendinde olsun 5 kuruş istemiyorum falan diyor ileri de biz evlenince de her şeyi soracak mısın böyle diyor. annemlere sorayım dedim de
Ailenin parasını almak demek aileyi ortak etmek demek, otomatik olarak aileyi dışarda tutuyo şu an paşamAilemden para alalım dedi zaten, ne gerek var diyormuşailesine söylemesini istemiyor ev olayını, gözünü açmasınlar diye
Yooo tanımıyorsun.arkadaşlar sordumm. bana güvenini de böyle görmüş olduk bravo sana diyor. iki gün sonra boşancaz paranın üstüne mi yatıcam az çok beni tanıyorsun. çıkardın ağzındaki baklayı sonunda. ortak yapardık diyor. bunun çaresi var gübensizişiğin yok diyor
İşte safa yatacak ortak tapu yapıcaz ya diyerek sanki en başından öyle olacakmış öyle zannetmiş gibiAilemden para alalım dedi zaten, ne gerek var diyormuşailesine söylemesini istemiyor ev olayını, gözünü açmasınlar diye
arkadaşlar sordumm. bana güvenini de böyle görmüş olduk bravo sana diyor. iki gün sonra boşancaz paranın üstüne mi yatıcam az çok beni tanıyorsun. çıkardın ağzındaki baklayı sonunda. ortak yapardık diyor. bunun çaresi var gübensizişiğin yok diyor
Evet djjfkdkdddk yapardık, yani zorlarsan belki. Yapacaktım zaten derdi öyle olsa.Ortak yapardık diyor yapacaktık zaten demiyor.
Yani ben cömert biriyim sen paragözsün îmâsı bu.
Umarım düşmezsin.
Dünyanın binbir türlü hali var takılmayan altınlarımı birikimim mi isterken bu kısmı düşündün mü beni düşündün mü de?arkadaşlar sordumm. bana güvenini de böyle görmüş olduk bravo sana diyor. iki gün sonra boşancaz paranın üstüne mi yatıcam az çok beni tanıyorsun. çıkardın ağzındaki baklayı sonunda. ortak yapardık diyor. bunun çaresi var gübensizişiğin yok diyor
arkadaşlar sordumm. bana güvenini de böyle görmüş olduk bravo sana diyor. iki gün sonra boşancaz paranın üstüne mi yatıcam az çok beni tanıyorsun. çıkardın ağzındaki baklayı sonunda. ortak yapardık diyor. bunun çaresi var gübensizişiğin yok diyor
Evet djjfkdkdddk yapardık, yani zorlarsan belki. Yapacaktım zaten derdi öyle olsa.
Israrla ortak edersin diye bekledim ama senden tık yok de.Dünyanın binbir türlü hali var takılmayan altınlarımı birikimim mi isterken bu kısmı düşündün mü beni düşündün mü de?
Ev fiyatları faiz düşmezse düsmez mi sizce?kredi yok,millette peşin yok habire ev yapıldı.Ev fiyatlari ucmus durumda ve yakin zamanda Türkiyede bir düzelme beklenmiyor (hatta ev fiyatlari daha da yükselebilir bir süre). Nisanlinizin acelesi bundan. Ev almak gün gectikce daha zor hale geliyor Türkiyede, heleki kredi de cekilmek zorundaysa. Nisalinizin aciliyet durumu bundan. Sizin faize yatirmak istemeniz bu duruma karsi artis olarak yetersiz kalir ilerde. Bunu ekonomist olarak diyorum. Baska durumlari katmadan
Neyse umarım iyice ikna olmuştur bizim yorumlarla. Bence nişanı da gözden geçirmeli.Zaten konu sahibinin içini 6. Hisleri yemiş ki konu açmış. Yoksa aklına yatsa gider yapar.
Dolandırıldığının farkında ama manipülasyona yenik düşüyor.
Keşke telefonun elimde olsa arkadaşım…Israrla ortak edersin diye bekledim ama senden tık yok de.
sittirsin.arkadaşlar sordumm. bana güvenini de böyle görmüş olduk bravo sana diyor. iki gün sonra boşancaz paranın üstüne mi yatıcam az çok beni tanıyorsun. çıkardın ağzındaki baklayı sonunda. ortak yapardık diyor. bunun çaresi var gübensizişiğin yok diyor
yeter daha faazla sogutma kendinden diyor. of çok yoruldum. ysittirsin.
Neyse umarım iyice ikna olmuştur bizim yorumlarla. Bence nişanı da gözden geçirmeli.