Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke herkes sizin gibi iyi niyetli olsa.Haklısınız kanunen evi aile konutu olarak bildirmezseniz tapusu üstünde olan satabiliyor. Ben kendi içimde düşündüğüm için satmak aklıma gelmedi
Daha düğün stresi tatlılığı yaşaman gerekirken muhabbetlere bak, sen bu çocuktan emin misin?yok vermiyorum küsüyor trip atıyor. aileme söyliyim onlar da para katsın ortak bir ev alalım dedim odun değilse artık anlar
Aileniz eşya almış zaten bir de para verecekler, ortak ev alacaksınız. Ailenize çok üzüldüm.yok vermiyorum küsüyor trip atıyor. aileme söyliyim onlar da para katsın ortak bir ev alalım dedim odun değilse artık anlar
Benim takılmamış takılarım derdine düşme o zaman diye yapıştır lafı…niye insanlardan para isteyelim zorlayalım dedi
Ahhaha altinlari istiyor ama o ne olacakniye insanlardan para isteyelim zorlayalım dedi
iş yerinden.vera96 bu adamla nasıl tanıştın ?
Eşyalar için alırken niye almış? Hala sen ailene söyleme de bi güzel birikimini yiyeyim diye uğraşıyor.niye insanlardan para isteyelim zorlayalım dedi
Bence tam burda deki e tapu ortak olacak böyle alırsak en azından benim ailemde katkı sağlasın sonuçta tapuyu tek almayı düşünmezsin benim hakkımda olması açısından de zarfı at.niye insanlardan para isteyelim zorlayalım dedi
galiba şuan değilim benim de midem bulandı. nişanı evde de olsa en iyi şekilde yaptık. eşyalar o bu her şeyi biz aldık .yazıklar olsunDaha düğün stresi tatlılığı yaşaman gerekirken muhabbetlere bak, sen bu çocuktan emin misin?
Ay almasaydın valla. O ne ya prenses beye bak. Başlık parası da verseydiniz. Ailende de var, bunlar hiçbir şey almayacak mı demediler mi?galiba şuan değilim benim de midem bulandı. nişanı evde de olsa en iyi şekilde yaptık. eşyalar o bu her şeyi biz aldık .yazıklar olsun
İkimizde memuruz statümüz aynı diye yazmıştı. Maaşlı kadınsan herhangi bir işe girdiğinde önce whatsapp grubundan asılırlar o şekilde tanışırsın. Bu sevgi ilişkisi falan değil menfaat ilişkisi. Mesele evlilik çocuk doğurmak olsun kadın da maaşlı zaten kaçırmayım diyerek kadınları kandırıyolar. Çok var böyle özellikle polis memuru atanan kadınlara meslektaşlardan gelen teklifleri bir görsenizvera96 bu adamla nasıl tanıştın ?
Bu manipülasyona gelmeeeearkadaşlar vermicem dedim diye senin gerçek yüzümü gördüm oldu iş. annenlere de anlatma dedi. allah korusun bişi olsa para vermeyeceksin .herkesin parası kendinde olsun 5 kuruş istemiyorum falan diyor ileri de biz evlenince de her şeyi soracak mısın böyle diyor. annemlere sorayım dedim de
ben araba satıp küçük elektrikli alalım desem. neler der acaba hayal bile edemiyorum. keşke başka kızolsaydı da burunlarından getirseydiSonradan mesajları okudum kardeşim okuyorsunuz memur oluyorsunuz sonra neden bu o adamla evlenmeseniz evde kalacaksınız öleceksiniz korkusu. Adam içten pazarlıklı, paracı, sen bugün vermezsen sonra da vermezsin diye sizin sonrası için de hep paranıza çökeceği mesajını vermiş, eşyaları bile alırken onun hesabına atıp almışsınız şu an ayrılsanız nişan atmış olursunuz ama üç yıl sonra muhtemelen çocukla baba evine beş kuruşsuz yollanacaksınız. Ev de zaten yüksek ihtimal kayınpeder üstüne olacak. Arabayı satsınlar çok acilse sonra altınlarla siz kendi adınıza araba alırsınız
Aynen öyle. Araba satılır babası ev almak istiyorsa alır, altınlarla da kendinize araba alırdınız sonra. Ama adamın niyet o olmadığı için bu adamın aklında bile olmayan bir ihtimal tabiiSonradan mesajları okudum kardeşim okuyorsunuz memur oluyorsunuz sonra neden bu o adamla evlenmeseniz evde kalacaksınız öleceksiniz korkusu. Adam içten pazarlıklı, paracı, sen bugün vermezsen sonra da vermezsin diye sizin sonrası için de hep paranıza çökeceği mesajını vermiş, eşyaları bile alırken onun hesabına atıp almışsınız şu an ayrılsanız nişan atmış olursunuz ama üç yıl sonra muhtemelen çocukla baba evine beş kuruşsuz yollanacaksınız. Ev de zaten yüksek ihtimal kayınpeder üstüne olacak. Arabayı satsınlar çok acilse sonra altınlarla siz kendi adınıza araba alırsınız
Karar senin…galiba şuan değilim benim de midem bulandı. nişanı evde de olsa en iyi şekilde yaptık. eşyalar o bu her şeyi biz aldık .yazıklar olsun
Tabi ki derdiniz belli olsun. Öteki türlüsü çok enayi gözükmek olur, baştan evi geçin ipleri nişanlınızın ve hatta babasının eline vermiş olursunuz. Valla madem sizden para istemeyi biliyor evi sizin üzerine yapmayı yada en azından ortak etmeyi de bilmeli. Ki kesin akıl etmiştir nikahtan önce alınınca zırnık alamayacağınızı. Mantıklı düşünün siz nişanlınıza deseniz evi nikahtan önce alalım benim üstüme kendisi ve ailesi kabul eder mi? Ha bunu yapacak çok adamlar var ama sizin nişanlınız belli ki öyle biri değil. Uyanıklık yapıyorlar prim vermeyin. Ortak tapu yoksa kuruş vermeyin zararlı çıkarsınız.ya para vermek istemedim diye neler dedi onu sorsam iyice senin derdin belli oldu der