- 22 Nisan 2022
- 117
- 90
- 28
dedim biraz önce baştan söyleseydin ortak sdiye dedim söylerdin dedim sen hala orda mısın yeteer soğutma kendinden diyorIsrarla ortak edersin diye bekledim ama senden tık yok de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedim biraz önce baştan söyleseydin ortak sdiye dedim söylerdin dedim sen hala orda mısın yeteer soğutma kendinden diyorIsrarla ortak edersin diye bekledim ama senden tık yok de.
Ortak yapacaktım bile dese ben inanmam güvenmem ki zaten öyle bir şey yok,kuyruğu toparlama derdine düşmüş sadece.Ortak yapardık diyor ortak yapacaktık zaten demiyor.
Yani ben cömert biriyim sen paragözsün îmâsı bu.
Umarım düşmezsin.
Nasıl bu laflara düşüyor anlamıyorum adam manipüle ediyor madur edebiyatı. Bunu konu sahibi yapacaktı hala yapabilir aklını kullanırsaNeyse umarım iyice ikna olmuştur bizim yorumlarla. Bence nişanı da gözden geçirmeli.
sogusun bırak.yeter daha faazla sogutma kendinden diyor. of çok yoruldum. y
Allah aşkına soğu dededim biraz önce baştan söyleseydin ortak sdiye dedim söylerdin dedim sen hala orda mısın yeteer soğutma kendinden diyor
Ortak aldı onlar ikisinide. Böyle birşey yapılacaksa zaten ortak yapılmalı.Çok garip gerçekten... Ortak mı almışlar peki, yoksa bu hikayede de bir uyanık var mı?
Bu tip aptal adamların da en büyük klişe lafı. Kendi mide bulandırıcı hallerine bakmadan çiçek gibi kızlara soğutma kendinden lafını sokmaları.yeter daha faazla sogutma kendinden diyor. of çok yoruldum. y
ya sormayınn dediklerinizi tam diyemedim bilee. ima ettimm nasıl delirdi.ama bıktımm.Zaten konu sahibinin içini 6. Hisleri yemiş ki konu açmış. Yoksa aklına yatsa gider yapar.
Dolandırıldığının farkında ama manipülasyona yenik düşüyor.
Sen burnumdan getir bacımben araba satıp küçük elektrikli alalım desem. neler der acaba hayal bile edemiyorum. keşke başka kızolsaydı da burunlarından getirseydi
Ortak yapacaktım bile dese ben inanmam güvenmem ki zaten öyle bir şey yok,kuyruğu toparlama derdine düşmüş sadece.
Durmuş durmuş evliliğe bir ay kala ev almak gelmiş aklına,güven vermek adına nikahı şimdiden kiyabiliriz de demiyor
Vera gerçekten bu adamın tek derdi ;dedim biraz önce baştan söyleseydin ortak sdiye dedim söylerdin dedim sen hala orda mısın yeteer soğutma kendinden diyor
Tek bir soru…ya sormayınn dediklerinizi tam diyemedim bilee. ima ettimm nasıl delirdi.ama bıktımm.
İş paraya gelince soğuyan sensin hani ilişkinin paragözü bendim ? De. Sen baştan bunu düşünmeliydin bekledim ama söylemedin de mıy mıy davranma gözünü seveyimdedim biraz önce baştan söyleseydin ortak sdiye dedim söylerdin dedim sen hala orda mısın yeteer soğutma kendinden diyor
iğrendim yeter yaVera gerçekten bu adamın tek derdi ;
maaşını rahatça semirebileceği bir eş.
ya sormayınn dediklerinizi tam diyemedim bilee. ima ettimm nasıl delirdi.ama bıktımm.
vera bu adamı gerçekten boş ver.iğrendim yeter ya
Aynı şeyi senin için düşünüyorum deseydinyeter daha faazla sogutma kendinden diyor. of çok yoruldum. y
Kurtar kendini. Bi de soğutma kendinden falan diye yaz dizisi repliklerine geçmiş slk herifiğrendim yeter ya
yeter daha faazla sogutma kendinden diyor. of çok yoruldum. y