Aslında toplu eğitime daha yatkın ama şuanki sınıfında mesela şiyaketçi olduğu ilk şey sınıfın haylazları yüzünden konsantre olamamak.bence bu sorunun cevabı çocukta
yani o nasıl öğreniyor
öğretmen ona anlatınca mı öğreniyor sınıf içinde toplu yani arkadaşlarından da öğreniyor mu
bir de öğretmene ben anlamadım diyebilen bir çocuk mu zira sınıf içinde sormak daha kolaydır ya da öğretmen ayşe için tekrar ederken sana da ikinciyi dinleme şansı olur vs
bu arada sınav hem yorum ağırlıklı hem de birçok ders var yani özel dersi her bir branştan alabilecek misiniz
örneğin din dersi vs var mı bu sınavda bilmiyorum ama onlardan özel öğretmen bulmak zor olabilir
İngilizce vs öğretmen bulunabilir de özel sınav müfredatına hakim olanını seçmek lazım
kolay gelsin
Evet bende çok beğeniyorum o videoları çok yararlı çoğu.Ama bu yaş grubu geneli; evde kendi başına disiplinli bir şekilde program uygulamıyor.Yaptırım gerekiyor çoğu zaman.Youtubeda ders yayınlayan hocalar var çok da iyiler. Özel dersten farkı olduğunu düşünmüyorum tavsiye ederim
Kendisi her ikisininde uygun olduğunu söylüyor.Her ders için ayrı gönderemeyiz.Müfredata hakim,sayısal branşta bir öğretmen tercih ederim diye düşünüyorum.benim de kızım öbür yıl girecek lgs sınavına inşallah
bu sene de gönderdim dershaneye ders düşüklüğünden dolayı değil maşallah iyidir dersleri
motive olsun test çözsün diye
kızınız hangisini istiyor oda önemli
ben öbür yıl da göndereceğim
özel ders için bikaç öğretmen lazım değil mi he branş için
maddi gücünüz yetecekse olur tabi
Şuanki sistemde ben desteğe ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.Hele ki liseye geçiş için.Çünkü nitelikli liselere girebilmek fazlasıyla zor.Öğrenci sayısı çok fazla,nitelikli okul sayısı çok az.valla ben öğretmenim bence hiç birine gerek yok... hele ki lise için...
Allah çocuklarımızın ve bizlerin yardımcısı olsun zihin açıklığı versin inşallahKendisi her ikisininde uygun olduğunu söylüyor.Her ders için ayrı gönderemeyiz.Müfredata hakim,sayısal branşta bir öğretmen tercih ederim diye düşünüyorum.
Şuanki sistemde ben desteğe ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.Hele ki liseye geçiş için.Çünkü nitelikli liselere girebilmek fazlasıyla zor.Öğrenci sayısı çok fazla,nitelikli okul sayısı çok az.
özel ders ve okulun kursları derim benArkadaşlar merhaba.Kızım önümüzdeki yıl 8. sınıfa başlayacak.Lgs için desteğe ihtiyacı var.Başarılı bir öğrenci ama lgs için destek şart görünüyor.
Yaşadığımız şehirde kaliteli etüt merkezleri var.Onlardan birine gönderecektim ama bir öğretmen arkadaş özel öğretmenin daha faydalı olacağını söyledi.Sizler ne düşünüyorsunuz? Kafam çok karıştı.
Kendisi her ikisininde uygun olduğunu söylüyor.Her ders için ayrı gönderemeyiz.Müfredata hakim,sayısal branşta bir öğretmen tercih ederim diye düşünüyorum.