Hayırlısı olsun canımO suprizler bize vurmuyor abla ya
suanda iki favorim oldu. Gozum korktu valla. Ama yapicam tabiki
Tutmayinnn beniiiiii ilk ucakla gaziantepe geliommmmm
Teşekkür ederim canım gel bekliyorumbasari dilemeyi unuttum
Basarilar canim
Çok teşekkür ederim canımBir dolma tarifi bu kadar güzel anlatilirdi , ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.
Dolma harclarini az doldurmuyor musunuz , sanki içinde yok gibi görünüyor.Ben yapınca epey dolduruyorum.
Bunun usulü mu bu ?
Teşekkür ederim canım kuru biber ve patlıcanın varsa tarifime göre denemeni isterimEllerine sağlık:) Muhteşem görünüyor o tadı bilirim olsada yesek keşke
Teşekkür ederimBaşarılar dilerim
Aynen canım biberlerimiz acı oluyor.Çocuklarda alıştı .Çok seviyorlar.Ellerine sağlık canım, tadını tahmin edebiliyorum. Sağolsun antepli arkadaşlar dolmalık biber, patlıcan, kabak, ve salça getirip satıyorlar. Biberi bizimkilere göre acı oluyor evet ama ben çok seviyorum. Valla canım çekti, unutmazsam yarın buzluktan çıkarıp yerim ( bizim evde sadece ben yerim o yüzden yapıp porsiyonlaydık buzluğa atiyorum)
Canım hiç korkma inan yaprak sarmadan daha kolay sen mutlaka yaparsınOvv bitti bu iş valla dolma deyince akan sular durur ehehe. Hep yapmak istiyorum ama kardeşim kuru patlıcan sevmiyorBir de kendime güvenemiyorum ne yalan söyleyeyim, sarma sarıyorum da kuru patlıcandan korkuyorum niyeyse ehehe. Gaza geldim bir ip kuru patlıcan alıp deneyeyim. Gerçi market kurusuyla sizin yaptığınızın tadı kesinlikle aynı olmaz da olduğu kadar artık. Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim canımInsanin sabah sabah cani istermi?
Istedi valla
Basarilar nevrossss :)
Bizim basariya daha cok ihtiyacimiz var ama
Bende birbir öyle yapıyorum zaten. Bol ekşili salçalı:) Allah tan bulantılar geçtide yaptım yedim yoksa ağzımın suyu akarsı :)))Teşekkür ederim canım kuru biber ve patlıcanın varsa tarifime göre denemeni isterim
Aynen canım nar ekşisiz olmaz:)Allahimmm bayilirim bol nar eksili
Çok teşekkür ederim canım umarım birgün denersinAblaaaa naptın yaaavalla herşey güzel gözüküyor, ellerine sağlık Tadını hiç bilmiyorum çünkü hiç yemedim eminim güzeldir oğluna katılıyorum o yüzden tadı göründüğü gibidir başarılar diliyorum Ablacım
Antepli misin canım :)Bende birbir öyle yapıyorum zaten. Bol ekşili salçalı:) Allah tan bulantılar geçtide yaptım yedim yoksa ağzımın suyu akarsı :)))
Hemen dibinde :) adıyamanlıyımAntepli misin canım :)
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun
Ben de Malatyalıyım,hemşeri sayılırızHemen dibinde :) adıyamanlıyım