Yöresel Tarif Etli Kuru Biber-Patlıcan Dolması ve Yaprak Sarma(Gaziantep Yöresinden)Efsane Pirinç Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler

Ellerine sağlık canım harika görünüyor dolma dedinmi bende zaman duruyor bir kaç aydır diyetteyim diye çok yiyemiyorum ama kuru dolmayada ayrı bayılıyorum başarılar dilerim canım

Ellerine sağlık canım harika görünüyor dolma dedinmi bende zaman duruyor bir kaç aydır diyetteyim diye çok yiyemiyorum ama kuru dolmayada ayrı bayılıyorum başarılar dilerim canım
Teşekkür ederim canım
Hiç denemedim ama diyette mercimekli dolma yapılabiliyormuş.Acaba nasıl olur?

Utanır insan böyle güzel dolma yapılır mı vay vay vayyy
Bu şahaserlere kıydınız mı doğru söyle abla çok güzeller hakkını vermişsin, ciddi bir emek var hayran kaldım

Hep biz bildirim yapacak değiliz, Nevoşta tarif bildirimini yapmalı dedik ve 3 şahit ile onayladık
Ben tarif almistim sonradan aklima gelmisti alındı demisti. İyi ki de almis ne guzel yapmis ben eline su dökemem yani. O da yarışmacı ellerine saglik valla. O degil de boyle giderse pes etcem. Ezilcem bu tariflerin sunumlarin altinda. Biran once yapmazsam tarifler geldikce vazgecebilirim

Pes etmeyin canım :)Yani oylama sürprizlerle dolu oluyor:)

Tutmayinnn beniiiiii ilk ucakla gaziantepe geliommmmm

Bir dolma tarifi bu kadar güzel anlatilirdi , ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.

Dolma harclarini az doldurmuyor musunuz , sanki içinde yok gibi görünüyor.Ben yapınca epey dolduruyorum.
Bunun usulü mu bu ?

Ellerine sağlık:) Muhteşem görünüyor o tadı bilirim olsada yesek keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…