Yöresel Tarif Etli Kuru Biber-Patlıcan Dolması ve Yaprak Sarma(Gaziantep Yöresinden)Efsane Pirinç Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Of of of , tek kelimeyle harika , görsel bir şölen olmuş, kim bilir lezzet nasıldır. Canım emeğine, ellerine sağlık. Bayıldım ve dayanamayıp hayali bir çatal aldım:)

Merhaba Arkadaşlar
eline sağlık nevrestecim kuru dolmaya bayılırım. yaprak zaten kesin. bizde biber patlıcan kuruturuz. dolmasını yaparız. başka sebzeler de kuruturuz. enfes oluyor. yarışmada başarılar dilerim

Gecenin bir körü görmeyeydim iyiydi.
Elinize sağlık.
Rüyama girer şimdi bu.
Birçok yörenin yedim ama antep usulü tek geçerim.

Ayy yaptım ben bunu bugün Nevreste hanım :) Biber yapmadım ama, sadece patlıcanı yaptım. Bu arada Migros'ta satılan kuru patlıcanlar çok güzel elinde kurusu olmayanlar varsa tavsiye ederim. Bol acılı ve bol ekşili yaptım. Benim adam bayıldı hahaha evlenirsem buradaki hatunların tarifleri sayesinde olacak ha. Ellerinize sağlık tekrardan.

Fotoğraf çekmeyi unuttum.

Ellerine sağlık canımYapmana ve beğenmene çok sevindim.Kuru patlıcan tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim
Çok beceriklisin maşaallah her şeyi deniyorsun

Ellerine sağlık canımYapmana ve beğenmene çok sevindim.Kuru patlıcan tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim
Çok beceriklisin maşaallah her şeyi deniyorsun

Sizin kadar olamasam da var bende de üç beş numara, ehehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…