- 31 Ağustos 2012
- 21.683
- 35.001
Sevmeyeni yokBayılırım mm
Teşekkür ederimbu ne ya aşık oldum
Çok teşekkür ederim canım benimYa ben seni bundan çok sevmişim bu varya yaptığını yemek için oraya gitmiş adamım geçen sene :) canım marifetli arkadaşım ellerine sağlık çok ama çok güzel olmuş yarışma da başarılardip not oy veremeyeceğim arkadaşımdın torpil geçti derler ama oyum sana haberin ola gönlümün birincisi
Teşekkür ederimOfff super gorunuyor:) yarismada basarilar
Proluğu hediye edemiyoruz.Ama edecek olsak yarışmaya katılan birine ederiz:)Sen de katıl düşünelim diğer kategorilerde:)Birinci olursan değil de,birinci olunca proluk veriliyor ya,sen nasılsa prosun,bana paslarsın sen onu değil miNevreste Hem ben muhteşem tarifimi, sırf başka insanların birinci olma şansını elinden almayayım diye yapmamış,çok yüce gönüllü bir kadınım
Teşekkür ederimOff ne gördüm ben yaElinize sağlık
Şaka yapmıştım zaten :) inşallah katılırım bir dahakineProluğu hediye edemiyoruz.Ama edecek olsak yarışmaya katılan birine ederiz:)Sen de katıl düşünelim diğer kategorilerde:)
Biz sorun yapmayız sen katıl:)
Bende gaz vermek istedim umarım işe yaramıştır:)Şaka yapmıştım zaten :) inşallah katılırım bir dahakine
Yaradı yaradı,kamçılandım vallaBende gaz vermek istedim umarım işe yaramıştır:)
Tamam o zaman yeni kategoriye bekliyorumYaradı yaradı,kamçılandım valla
Tamamdır,Allah izin verirse geleceğim mutlakaTamam o zaman yeni kategoriye bekliyorum
İnşaallahTamamdır,Allah izin verirse geleceğim mutlaka