• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Valla bende pro karta talibim hediye kısmı şurda kalsın derim :)

Kız memetör :1:
Allah iyiliğini versin okuyunca gözlerim parladı nedense:emir_bebek:

Sen hediyeyi kap sonra sira bize gelince hediye olmasın:20:itirazım var hakim bey:9:o zaman hediye alan arkidisler de hediyelerini geri yollasin:19:amonra kahve makinesi ni bi yikayiver canim,safo mısır makinesini,lisa bacim baharatliklari alalım:27::9:
E başka onerisi olan var mı? :27::9:

:60::60:cok tatlisin yaa:38:bir karar uygulamaya konulduktan sonra gecerlidir..onceden verilen haklar geri alinmaz :ssz::ssz::ssz:

oyum islim kebabının harika görünüyo...
diğerleride süperdi...
hepinizin ellerine sağlık...
çok teşekkür ederim :16:

O zaman ilk üçe sadece pro kart verelim hediye bölüneceğine bir kişi memnun olsun istemiştik. O zaman hediyeyi komple kaldıralım ilk 3 kişiye pro kart verelim
bence de pro karttan daha iyi hediye mi olur?
çok güzel düşüülmüş hem ilk 3e olması da iyi olmuş :46:

O zaman ilk üçe sadece pro kart verelim hediye bölüneceğine bir kişi memnun olsun istemiştik. O zaman hediyeyi komple kaldıralım ilk 3 kişiye pro kart verelim

Bende konuyu takip ediyorum ve tatlılar konusunu sabırsızlıkla bekliyorum:52:.
Bence şuan 2 durum söz konusu ;

1.Hediye kısmı nasıl başladıysa öyle devam etmeli , edilmesse haksızlık olacağını düşünüyorum:20:.
Neticede küçükte olsa büyükte olsa verilen hediye işe dahada bir heyecan ve yarışma hırsı katıyordu.

2. 1. Olanın mutfak eşyası hediyesi + pro kart , 2. ve 3.' ye de pro kart verildiğinde site sahibinin çok bir şey kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Yapılabilir bir durum , Fakat bundan önceki 3 gurubun 2. ve 3. leride pro kart isteyecektir. Buda göz önünde durulmalıdır.:46:

BUNLAR SADECE BENİM FİKİRLERİMDİR..

1. olana yine hediye verilebilir ama 2. ve 3. olanlara pro üyelik verilir. Bir de bende deniz ürünleri yarışmasında 2. oldum bu karar alınırsa benim hakkım var mıdır yoktur galiba bu yarışma ile başlamış olacak dimi :26:

Sen hediyeyi kap sonra sira bize gelince hediye olmasın:20:itirazım var hakim bey:9:o zaman hediye alan arkidisler de hediyelerini geri yollasin:19:amonra kahve makinesi ni bi yikayiver canim,safo mısır makinesini,lisa bacim baharatliklari alalım:27::9:
E başka onerisi olan var mı? :27::9:

kahve makinasıyla aramızda ciddi bir aşk var
vermem onu yavrum kusura bakma:27:
hem eskidi o eskidi kullanılacak durumda değil:32:

Pro üyeliği olanlar zaten bu hediyeyi istedikleri bir arkadaşlarına hediye edebiliyorlar..Hediye ettigi arkadaşıda ona bir mutfak eşyası alsın hediyeleşsinler işte :27:

Merhaba
Pro üye olanlar sadece ilk yarışmada başkalarına devretti sonrakilerde bu durumu iptal ettik. Bunun açıklamasını yapmıştım

niçin hediye kökten kalkıyor onu anlamadım ben
şahsen objektif olarak bakıyorum şuan diğer kategorilerde yarışacak olanlara bundan sonra haksızlık olmuyor mu bu :53:
ilk üç kategoride hediyelerin aldılar bundan sonra ki yarışmada hediye olmayacak çok saçma bence
madem hediye kalkıyor bu yemek yarışması etap oalsrak bitsin bir daha ki turda kalksın
ayrıca hediye olması sonunda bir mükafattır ve yarışmaya katılacakları kamçılar yani
bence şuan tam yerinde bir uygulama
madem ki 2. ve 3. ye pro üyelik verilsin

Son düzenleme:
Merhaba
Pro üye olanlar sadece ilk yarışmada başkalarına devretti sonrakilerde bu durumu iptal ettik. Bunun açıklamasını yapmıştım

İlk yarışma çorba kategorisiydi,Safahat arkadaşımız Pro üye degildi ve oldu..İkinci yarışma ara sıcaklar idi,Amonra arkadaşımız birinci olmuştu,Pro üyeliğini bir arkadaşuna söz verdigi icin ona hediye edeceğini yazmıştı ondan biliyorum sadece.. :44:
Sizin açıklamanızı okumadım sanırım,bilmiyordum iptal edildiğini ..:44:

offf amma çok sayfa yazılmış yaa okumaktan gözlerim yoruldu :27:
çok absürt konuşmalar yapan arkadaşlar olmuş
bence çok gereksiz olmuş
herkes amaç eğlenmek diyordu ama öyle değilmiş sanırım :37:

kim o absürd konuşanlar mesela?

amaç tabii ki sadece eğlenmek değil, herkes 1. olmak ister, insan psikolojisi
hatta amaç ödüller bile değil bence, bu her türlü yarışma için geçerli

Back