tantuniye oy veren biri olarak tantuninin nasıl et yemeği kategorisinde değerlendirilmemesi gerektiğini anlamadım ben tantuni de et yemeği değilse nedir merak ettim. patlıcanlı ali nazik de et yemeğidir pekala olur mu öyle şey ben mi yanlış biliyorum :S o zaman et yemeği denilince herkesin aklına mangal falan mı geliyor kebaplar ya da. bu kısmı anlayamadım ben gerçekten.
Ben oyumu tantuniye kullanmıştım ve sey-ren en kısa zamanda deneyeceğim tarifini :). Ama elossa'nında yarışmadan çekilmesini hiç tasvip etmedim doğrusu, sonuçta ana malzeme et idi ve sonrasında kullanılacak malzemelerin sınırı yoktu. öyle ki, her ne kadar pilav kategorisine girse de, et olmadan maklube de olmazdı.
benim birincim sensin. net
ben sana verdim GIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Sevgili seyren,
Burada herkes ciddi emek vererek yarışıyor..Genel anlamda bütün yemekleri inceleyip başarılar dileyip,begendiklerimi dile getiririm...Ama yazık ki tek bir oy kullanma hakkı var insanların..İnan 2 oy kullanma hakkım olsa birini nevreste'ye diğerini sana kullanırdım...Ama seçim yapmak zorunda kalıyoruz..Yemekleri inceleyip 'cok güzel görünüyor,elerinize sağlık ya da muhteşem olmuş,olsa da yesek' diyenler illa o yarışmacıya oy vermek zorunda değil..Herkes birbirinden güzel ve itinalı yarışıyor.Ben genel olarak bütün yarışmacı arkadaşlarıma yorum yazarım ama en beğendime oy kullanıırım..Herkesin emeğine,ellerine sağlık...
Hepimizin emeğe saygısı var, yarışmacılar gerçekten ciddi bir emek veriyorlar, sunumlarda çok göz doldurucu ama MiNiKAsK'ında dediği gibi tek kişiye oy verme hakkımız var, eminim çoğumuz damak zevkimize göre oy veriyoruz.
Ama bu demek değildir ki oy verdiğimiz dışındaki yemekler kötü, tüm tarifleri ağzımın suyu akarak okuyorum.
Bu bir yarışma sonuçta, mümkün olduğunca tadını çıkartalım bence
Hepimizin emeğe saygısı var, yarışmacılar gerçekten ciddi bir emek veriyorlar, sunumlarda çok göz doldurucu ama MiNiKAsK'ında dediği gibi tek kişiye oy verme hakkımız var, eminim çoğumuz damak zevkimize göre oy veriyoruz.
Ama bu demek değildir ki oy verdiğimiz dışındaki yemekler kötü, tüm tarifleri ağzımın suyu akarak okuyorum.
Bu bir yarışma sonuçta, mümkün olduğunca tadını çıkartalım bence
ben bazı arkadaşları elinden tanıyorum. eldiven taksınlar
Bir sonraki ankette birden fazla kişiye oy verme hakkı verebiliriz. Lakin bu sefer 20 kişide aynı katılımcılara oy verirse ne olacak ?
Bir sonraki ankette birden fazla kişiye oy verme hakkı verebiliriz. Lakin bu sefer 20 kişide aynı katılımcılara oy verirse ne olacak ?
Aman yok abi istemem zaten, tek oy hakkı bana yeter. Ki şu güne kadar olan yarışmalarda benim oyum hep farklı kişilereydi.
Oy verdiklerimi tanımıyordum bile, damak zevkime uygun diye düşünüp tümüyle safiyane duygularla oy verdim ve tariflere içimden gelerek beğenerek yorum yaptım lakin görüyorum ki hala ortalık durulmuyor.
Ben şahsen oy vermenin ve oy almanın tadını çıkaramadığımıza üzülüyorum bu bir yarışma değil mi? Hani hep beraber eğleneceğimiz türden yarışmalardan.
niçin yabi an sevinmiştim yani beğendiğim bir kaç yemeğe oy verebileğim diye tühhh:26:
100 kez cevap verdim ama 101 beni yormaz....
- Bugün üye olan biri oy kullanmamalı mı ?
- 4 yıldır üye ama sadece konuları okuyan üye mesaj sayısı 100 değil diye oy kullanamamalı mı ?
Bakın birçok kez yazdım sadece Ip değil farklı kanalları da kontrol ediyorum en ufak hile sezdiğim anda (veya bize bildirildiğinde) tek tek bakıyorum. Bilirsiniz en keyif aldığım şey bunları açığa çıkarmak. Bu güne kadar yapılan tüm yarışmalarda ya hiç hile olmadı ya da ben yakalayamadım. Soru işareti yaratan üyeleri lütfen bize bildirin inceleyelim.
Gün olur sihirli değnek bana dokunursa ve ben mutfakta marifetli bir kadına dönersem sana 5 oy kullanma hakkı tanırız, ki bu kırmızı kar yağması kadar imkansız birşey, o yüzden gel sen tek oya razı ol bence
müdür olmuyor ama böyle kendini kayırrıyorsun bak he
hadi razı geleyim bari gerçi benim elim uğursuz mu geliyor ne kime oy kullandıysam kazanamıyor
Tantuninin et yemeği olmadığını kim söyledi yada yazdı göremedim canım ama tantuni et yemeği değil ise bana ne yemeği olduğunu söylesin birileri.İnsnaın aklına et yemeği deyince ne bileyim pirzola kebap büryan kaburga dolması gelir.Yada ben yanlış biliyorum.Tantuni Mersine münhasır hasmı has bir et yemeğidir.
Şimdiden afiyet olsun canım.Mutfağıma resimleri beklerim inşallah.
Bundan sonraki yarışmalara sen katılmaya devam et canım.Oylarım senin.Kazenin oyu 100 kaplan ise benim oyumda 100 aslan eder demi ama
desene ben hep senin yüzünden kaybettim ilk yarışmada ilk sen kullandın bu yarışmada da sonlra doğru.Kız uğursuz ne zaman 1.olursam oylama kapanmaya son 30 saniye kala kullan oyunu
fıstık ben hiç katılmadım yarışmalara nerede bende o hamaratlık :)daha önce kadesa' yla yazışmalarımız şakaydı Ausencia'nın somonunu deneyip onun topiğinde resimlemiştim de kadesa da oyum sana demişti onun şakasını yapıyoruz
ama ciddiyim tüm yarışmalarda öellikle de bu yarışmada verdiğim oyum için içim çok rahat. zaten topiğine de yazmıştım kocan çok şanslı tekrar edeyim :) tabii tüm arkadaşların ellerine emeklerine sağlık
bir sonraki kategori tatlı olursa bende katılacağım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?