• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Tatlım, durum farklı... Elossa'nın sözlerine dikkat edersen sorunun ne olduğunu anlarsın.

Jade canım ben ilk dakikalardan beri buradayım inan bana Elossa üzüntüsünden yazdı o yorumu ama herşeyin bir altyapısı var maalesef:(yani o açıklamayı yapmasına sebep olan olaylar var bu yüzden..

Bana gelen bir hediye hakkında teşekkür ettim kendisine msn'den ... kargo çamura düşmüş o da buna yuh dedi

anlamadım siz ne çıkardınız bundan ...

çok meraklısınız

Ama demin Weiss konunun forumla ilgili olduğunu söyledi. :27:

Hem merak edilmesini istemiyorsan bunu özelden halledebilirdin değil mi?

Jade canım ben ilk dakikalardan beri buradayım inan bana Elossa üzüntüsünden yazdı o yorumu ama herşeyin bir altyapısı var maalesef:(yani o açıklamayı yapmasına sebep olan olaylar var bu yüzden..

o mesajı yazması için yeter sebepler değildi onlar canım

Haklisiniz arkadaslar.
Duyduklarim karsisinda soke oldum, forum ile alakali seyler olunca bos bulunup buradan tepki verdim.
Kusura bakmayin.

Bana gelen bir hediye hakkında teşekkür ettim kendisine msn'den ... kargo çamura düşmüş o da buna yuh dedi

anlamadım siz ne çıkardınız bundan ...

çok meraklısınız

Nayırrr nayırrrrr :52::52::52:
Kazen doğruyu söyle bize :8:

Kazen..cidden çok komiksiniz..

şöyle bi konuşma canlandı kafamda birden.

Kazen: senin yolladığın hediye bana gelirken çamura düşmüş
weiss: (yuh artık) dur ben bunu kkda yazıyım msn penceresinde değil
kazen: (aramızda kalsın ama ) bende cevaplayım kkdan

sahi biz neden msnden konuştuk ki :44:

Üzülmüş olabilir tamam ama o sözleri kullanmamalıydı. O da Nevreste'yi kırdı sonuçta.

Tatsız konu dağıldı bu şekilde ne güzell:9::9:
Şimdi hemen tüm kadınların ortak bir özelliği olan merak konusu gündemde..:52:
Kim kime ne dedi,neden dedi,aa niye öyle dedi ki :52::52::52:

Kazen hala burdaysan,ben ayva tatlısı diyorum he :21:

Tatsız konu dağıldı bu şekilde ne güzell:9::9:
Şimdi hemen tüm kadınların ortak bir özelliği olan merak konusu gündemde..:52:
Kim kime ne dedi,neden dedi,aa niye öyle dedi ki :52::52::52:

kazen, weisse'e ne dedi? weiss buna neden ''şok..oldu' '' kazen, neden ''aramızda kalsın'' dedi?
kazen neden daha önce söyledıklerini unutuyor?:27: işte bunun cevabını arıyoruz:27::1:

Son düzenleme:
Üzülmüş olabilir tamam ama o sözleri kullanmamalıydı. O da Nevreste'yi kırdı sonuçta.

işte sorun da bu zaten..nevrese ona birşey dememişti,o muhabbetin içinde bile yokmuş okuduk hepimiz..

ama elossanın o cevabı sadece nevresteye değil bütün adaylara yönelikti..bunun ayırt edilmesi gerek..

ayrıca bu sitede özel msj denilen bişey yok mu? birine özel birşey demek istersem msj atarım ben,genele yazmam ki.

tabii merak eder insanlar,bu da çok doğal.

neyse konu kapanmış sanırım,ben devam ettirmiş olmayayım :)

Son düzenleme:
Sevgili Mune

gelip şuraya o eşsiz cümlelerinle son noktayı koyar mısın sana zahmet, çok uzadı ben hatamı kabul ediyorum, Ellosa'yı kınadım başka ne yapabiliriz artık bilemiyorum.

Ne istiyorsunuz çözemedim.

çimler ezildi...

:)))

Kazen bir gurme değil, yemek konusunda bilirkişi değil, Maklube'nin bir pilav çeşidi olduğunu bilmeden et yemekleri kategorisinde yarışması için onay vermiş olabilir lakin 104 kişi oy verene kadar Maklube'nin pilav çeşidi olduğunu bilenler niye Kazen'e ulaşıp durumdan haberdar etmedi, haber verdik diyeceksiniz, özelden mi ulaştınız, mail mi attınız, telefon mu açtınız?
d)-hiçbiri... Topikte, topiklerde yazıp çizdiniz, birşeylerin etik olduğundan, olmadığından bahsedenler var, kaç haftadır neşeyle, olaysız yapılan bir yarışmada hemde topiğin tam göbeğinde topiğin asıl amacından saptırılması etik miydi?

İstediğinizde her konuda maille, telefon veya özel mesajla ulaştığınız Kazen'e bir mesaj atıp durumdan haberdar etmeniz bu kadar zor muydu?
Hırsınız kime yada neye anlamadım.

Adam hatamı kabul ediyorum dedikçe konuyu kapatmak yerine alevlendiriyorsunuz, Kazen gibi bende ne yapılmak istendiğini anlamadım, sahi gerçekten siz ne istiyorsunuz?

Yönetimin, Kazen'in samimiyetle yazdıkları umrunuzda değil belli ama en azından bu yarışmada yemekleriyle yarışan diğer üyelere saygı gösterip konuyu kapatın artık, bırakında yarışmacılar kendilerine verilen oyların tadını çıkarsın.

kazen, weise'e ne dedi? weis buna neden ''şok..oldu' '' kazen, neden ''aramızda kalsın'' dedi?
kazen neden daha önce söyledıklerini unutuyor?:27: işte bunun cevabını arıyoruz:27::1:

Benim babacağzım bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrenivermiş acep:26::26::26: :52::52::52::52:

işte sorun da bu zaten..nevrese ona birşey dememişti,o muhabbetin içinde bile yokmuş okuduk hepimiz..

ama elossanın o cevabı sadece nevresteye değil bütün adaylara yönelikti..bunun ayırt edilmesi gerek..

ayrıca bu sitede özel msj denilen bişey yok mu? birine özle birşey demek istersem msj atarım ben,genele yazmam ki.

tabii merak eder insanlar,bu da çok doğal.

Oylamada Elossa'ya en yakın Nevreste olduğu için ilk önce ona yönelik olarak algılanır sözleri ancak kimin birinci olacağı tabi ki bilinemez.

Konuyu kapattık artık hanımlar,
yarışmacılarımızı huzursuz etmeye gerek yok, yarışanların yemeklerini ve gönlümüz hangi yemeklerden yana onları konuşsak...

Yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum, çok güzel tarifler ve sunumlar.
Ben 3 yemek arasında kalmıştım, Sebzeli Et Kulesi, Abant Kebabı ve islim kebabı, yemekler şahane gözüküyor çünkü ama malum tek kişiye oy vermemiz lazım, içlerinden birini seçmek zorunda kaldım.

Oyumu minnakkk'ın Sebzeli Et Kulesi'nden yana kullandım:46::46::46:

Back