- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Yahu mune, benim anlamadığım bi şey var.
Kim kazene ''haksızsın kazen, senin yüzünden oldu, biz seni gurme biliyoduk, meğer sen pilav yemeğiyle et yemeğini bile ayıramıyomuşsun'' dedi ki?
Bir-iki kişi konuşmuş geyik topiğinde, ''ya o et yemeği mi, ayırd edemiyolar mı bunu'' demiş.
Bu nevrestenin takıldığı topikte değil de, başka bi topikte konuşulsaydı bu kadar yankı getirecek miydi?
Halbuki nevrestenin konuşmayla alakası bile yokken, nevreste tamamen durumun dışında kalmışken neden merkeze nevreste alındı?
Bizim nevresteyi koruduğumuzdan veya kayırdığımızdan değil bu merak. Şahsen ben nevresteyi kayırıyor olsaydım oy kullanırdım nevreste için.
Elossa bi hışımla geliyor, ''bidaha katılırken size sorarım, pardon'' vari bir cümle kullanıyor, çıkıp gidiyor.
Daha sonrasında ''bu sitede ben varken kimse birinci olamaz, ben şimdi çekiliyorum, benden sonraki 1. olur, tabi benim gölgem altında ne kadar birincilik yaşabilirse'' mesajını veriyor.
Ama yine üzülen kırılan elossa oluyor.
Oyları geçtim artık, nasılsa durumDün üye olup da bugün elossanın kurduğu cümledeki ünleme bakıp ''vay be kadın ne türkçe biliyomuş'' diyene mi inanıcaz, yoksa her konuda şaibeli bir durumla karşı karşıya kaldığımız editöre mi , yoksa kendi gördüklerimize mi.
Vah elossacığım, olan da sana oldu..çok üzüldün, çok üzdük seni.
Gerçekten tantuniye bende bayıldım ...
:26:Bayıldınız ama oyunuzu bana vermediniz sevgili Kazen neden acaba.
İşte bunda takılıyorum ben ,bayıldım muhteşem harika(lütfen yanlış anlaşılmasın özellikle birilerini kastetmiyorum genel konuşuyorum)olsada yesem diyenler genelde Nevoş ve sevgili Elossaya vermişler.İnsan kızmıyor ama şaşırıyor sadece.
benim birincim sensin. net
İşte bunda takılıyorum ben ,bayıldım muhteşem harika(lütfen yanlış anlaşılmasın özellikle birilerini kastetmiyorum genel konuşuyorum)olsada yesem diyenler genelde Nevoş ve sevgili Elossaya vermişler.İnsan kızmıyor ama şaşırıyor sadece.
benim de sen
hala deniz ürünlerinde ki o somonun gözümün önünde o yüzden her katagori de birincim sensin
ehehehe somona arpacık soğanı almayı unutup normal soğan koyduğum halde oyun benden yanaydı unutur muyum hiç :) gerçi Ausencia'ya değil bana oy verin çok kulis yapmamın da etkisi oldu sanırım ehehe
ha arpacık ha normal sunum güzeldi
ausencia'ya(ilk defa nickini doğru yazdım zannımca :)) oy vermeyi isterdim ama ah şu gözü kör olasıca yazı-tura olayı
Bana oy vermeyerek yazı tura atanları ayrıca degerlendirecegimTelden girdim.
Ama et mi pilav mı,kim daha çok kırıldı,msn dedikoduları neydi derken,şu oy kullanmak için üye olunmasına ne zaman ve nasıl bir önlem alınacak meraktayım.
Yüz kez yazıldı,hoş olmuyor,akıllarda soru işareti kalıyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?