Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Yahu mune, benim anlamadığım bi şey var.
Kim kazene ''haksızsın kazen, senin yüzünden oldu, biz seni gurme biliyoduk, meğer sen pilav yemeğiyle et yemeğini bile ayıramıyomuşsun'' dedi ki?
Bir-iki kişi konuşmuş geyik topiğinde, ''ya o et yemeği mi, ayırd edemiyolar mı bunu'' demiş.
Bu nevrestenin takıldığı topikte değil de, başka bi topikte konuşulsaydı bu kadar yankı getirecek miydi?
Halbuki nevrestenin konuşmayla alakası bile yokken, nevreste tamamen durumun dışında kalmışken neden merkeze nevreste alındı?

Bizim nevresteyi koruduğumuzdan veya kayırdığımızdan değil bu merak. Şahsen ben nevresteyi kayırıyor olsaydım oy kullanırdım nevreste için.

Elossa bi hışımla geliyor, ''bidaha katılırken size sorarım, pardon'' vari bir cümle kullanıyor, çıkıp gidiyor.
Daha sonrasında ''bu sitede ben varken kimse birinci olamaz, ben şimdi çekiliyorum, benden sonraki 1. olur, tabi benim gölgem altında ne kadar birincilik yaşabilirse'' mesajını veriyor.
Ama yine üzülen kırılan elossa oluyor.

Oyları geçtim artık, nasılsa durum Dün üye olup da bugün elossanın kurduğu cümledeki ünleme bakıp ''vay be kadın ne türkçe biliyomuş'' diyene mi inanıcaz, yoksa her konuda şaibeli bir durumla karşı karşıya kaldığımız editöre mi , yoksa kendi gördüklerimize mi.

Vah elossacığım, olan da sana oldu..çok üzüldün, çok üzdük seni.

gayet açıklayıcı ve anlaşılır olmuş.

Bakın konu yeterince tartışıldı, hala mevzuyu sıcak tutmaya çalışıyorsunuz, konuyu kapatın artık.

Hala şaibeli vs. diyerek zan altında bırakıyorsunuz, yarışmadan çekildi daha ne istiyorsunuz kellesini mi?
Artık yarışanlarla ilgili yazın, yok konuyu uzatırım diyen varsa kusura bakmasın ama direk ceza alır çünkü topik yarışma topiğinden çıkarılıp polemik topiğine döndürülüyor.

Gerçekten tantuniye bende bayıldım ...

:26:Bayıldınız ama oyunuzu bana vermediniz sevgili Kazen neden acaba.
İşte bunda takılıyorum ben ,bayıldım muhteşem harika(lütfen yanlış anlaşılmasın özellikle birilerini kastetmiyorum genel konuşuyorum)olsada yesem diyenler genelde Nevoş ve sevgili Elossaya vermişler.İnsan kızmıyor ama şaşırıyor sadece.

Çok korktum ceza deyince şimdi..mecbur susmamız lazım değil mi..
Yok canım kellesini ister miyiz. O zaman siteye giren olmaz, yemek topiği için.
Kusura bakmayın gerçekleri sorguladığımız için sevgili yöneticiler.

benim birincim sensin. net

ben sana verdim GIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

benim de sen

hala deniz ürünlerinde ki o somonun gözümün önünde o yüzden her katagori de birincim sensin

ehehehe somona arpacık soğanı almayı unutup normal soğan koyduğum halde oyun benden yanaydı unutur muyum hiç :) gerçi Ausencia'ya değil bana oy verin çok kulis yapmamın da etkisi oldu sanırım ehehe

ali naziğin niye bu kadar az oyları bakayım..
sırf arkadaşımla bir haftasonu imam çağdaşa gideceğiz,o meşhur ali naziğini yemek için.ne gurmeyiz ama....
seviyorum bu tadıı napiim.

ehehehe somona arpacık soğanı almayı unutup normal soğan koyduğum halde oyun benden yanaydı unutur muyum hiç :) gerçi Ausencia'ya değil bana oy verin çok kulis yapmamın da etkisi oldu sanırım ehehe

ha arpacık ha normal sunum güzeldi

ausencia'ya(ilk defa nickini doğru yazdım zannımca :)) oy vermeyi isterdim ama ah şu gözü kör olasıca yazı-tura olayı

Sevgili seyren,

Burada herkes ciddi emek vererek yarışıyor..Genel anlamda bütün yemekleri inceleyip başarılar dileyip,begendiklerimi dile getiririm...Ama yazık ki tek bir oy kullanma hakkı var insanların..İnan 2 oy kullanma hakkım olsa birini nevreste'ye diğerini sana kullanırdım...Ama seçim yapmak zorunda kalıyoruz..Yemekleri inceleyip 'cok güzel görünüyor,elerinize sağlık ya da muhteşem olmuş,olsa da yesek' diyenler illa o yarışmacıya oy vermek zorunda değil..Herkes birbirinden güzel ve itinalı yarışıyor.Ben genel olarak bütün yarışmacı arkadaşlarıma yorum yazarım ama en beğendime oy kullanıırım..Herkesin emeğine,ellerine sağlık...

nevresteye duyurulur diğer yarışmada tatlı istiyoruuuum

Bana oy vermeyerek yazı tura atanları ayrıca degerlendirecegimTelden girdim.
Ama et mi pilav mı,kim daha çok kırıldı,msn dedikoduları neydi derken,şu oy kullanmak için üye olunmasına ne zaman ve nasıl bir önlem alınacak meraktayım.
Yüz kez yazıldı,hoş olmuyor,akıllarda soru işareti kalıyor diye.

100 kez cevap verdim ama 101 beni yormaz....

- Bugün üye olan biri oy kullanmamalı mı ?
- 4 yıldır üye ama sadece konuları okuyan üye mesaj sayısı 100 değil diye oy kullanamamalı mı ?

Bakın birçok kez yazdım sadece Ip değil farklı kanalları da kontrol ediyorum en ufak hile sezdiğim anda (veya bize bildirildiğinde) tek tek bakıyorum. Bilirsiniz en keyif aldığım şey bunları açığa çıkarmak. Bu güne kadar yapılan tüm yarışmalarda ya hiç hile olmadı ya da ben yakalayamadım. Soru işareti yaratan üyeleri lütfen bize bildirin inceleyelim.

ben oyumu nevresteye verdim, çünkü tantuniyi sevmem

ay ben hepsini sevdim begndim ama oyummmm _rüzgargulu_ ne arzumun kide çok güzeldi ama :18:

ne yalan söyliyim anket ilk açıldığında elim tantuniye, biftek sarmaya, ali naziğe gitti geldi, gitti geldi, en sonunda biftek sarma kazandı, görsel olarak daha hoş geldi gözüme, malum tadına bakamayınca görsellik baskın çıkıyo, eminim tadları birbirinden güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…