- 14 Kasım 2001
- 21.325
- 2
- 69.481
- 1.623
- 101
kendisi o cümleyi kullandığı için olabilir mi :26:
olabilir olabilir ben ayıpladım sizde ayıplayın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendisi o cümleyi kullandığı için olabilir mi :26:
olabilir olabilir ben ayıpladım sizde ayıplayın lütfen
yarışmadan çekilen kişi, sizi teknik açıdan zorlamıyor muydu?
hani haksızlık olacaktı oy veren diğer arkadaşlara, şimdi de olmadı mı?
kaç kişinin oyu yandı.
104 kişi galiba.
Yok artik Kazen bey.
Inanamiyorum söylediklerinize.
Saka mi bunlar?
Yuh artik yaaaa.
lütfen aramızda kalsın ama....
ben hata yaptım bu pilavı et yemeği kabul ettim ve oy veren 104 kişi gibi hissetmek için bende oyumu oraya kullandım. Siz oyununuzu bu kişiye kullanmadığınız için sanırım sizi pek rahatsız etmemeli.
103 kişiden ben özürümü diledim.... kabul etmeselerde
Sevgili Mune
gelip şuraya o eşsiz cümlelerinle son noktayı koyar mısın sana zahmet, çok uzadı ben hatamı kabul ediyorum, Ellosa'yı kınadım başka ne yapabiliriz artık bilemiyorum.
Ne istiyorsunuz çözemedim.
çimler ezildi...
Son 1 saattir okuyorum..Konu hakkında yorum yapmayacağım ancak,
Weiss niçin sana 'yuh artık..'dedi
Sen niçin ona 'aramızda kalsın ama dedin..'
Neler oluyor:26:
Şurda yazıştığınız için merak edilmesi çok normal değil mi..
Eğlenmek,öğrenmek,paylaşmak,analiz etmek,sonuçta bir kişinin kazanıp ödüllendirileceği kendi aramızda bir yarışma- öylemiydi değilmiydi? KK ne oldu sana bir silkelenip kendine gelsen diyorum inanmak çok güç cidden bunca bayanın biraraya gelerek tüm yapabileceğinin bu olduğuna inanmıyorum ...
msn de konuşup, burada ''yuh artık, aramızda kalsın...'' bence de normal değil.
madem orada konusuyordunuz, fikirlerinizi de orada belirtip
buraya taşımasaydınız!
Eğlenmek,öğrenmek,paylaşmak,analiz etmek,sonuçta bir kişinin kazanıp ödüllendirileceği kendi aramızda bir yarışma- öylemiydi değilmiydi? KK ne oldu sana bir silkelenip kendine gelsen diyorum inanmak çok güç cidden bunca bayanın biraraya gelerek tüm yapabileceğinin bu olduğuna inanmıyorum ...
diyecek birşey yok..1000 beğeni hakkım olsa bu msjda kullanırdım
Ben çok fena merak ettim şahsen :86:
Bana gelen bir hediye hakkında teşekkür ettim kendisine msn'den ... kargo çamura düşmüş o da buna yuh dedi
anlamadım siz ne çıkardınız bundan ...
çok meraklısınız
İnan bana Kadesa benim bildiğim KK bu değil amacım da rep kazanmak değil birbirlerinin kalbini kırmakta ustalaşmış arkadaşlarım var benim ve ben çok üzgünüm