- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
Tatlım, durum farklı... Elossa'nın sözlerine dikkat edersen sorunun ne olduğunu anlarsın.
Bana gelen bir hediye hakkında teşekkür ettim kendisine msn'den ... kargo çamura düşmüş o da buna yuh dedi
anlamadım siz ne çıkardınız bundan ...
çok meraklısınız
Jade canım ben ilk dakikalardan beri buradayım inan bana Elossa üzüntüsünden yazdı o yorumu ama herşeyin bir altyapısı var maalesefyani o açıklamayı yapmasına sebep olan olaylar var bu yüzden..
Haklisiniz arkadaslar.
Duyduklarim karsisinda soke oldum, forum ile alakali seyler olunca bos bulunup buradan tepki verdim.
Kusura bakmayin.
Bana gelen bir hediye hakkında teşekkür ettim kendisine msn'den ... kargo çamura düşmüş o da buna yuh dedi
anlamadım siz ne çıkardınız bundan ...
çok meraklısınız
Ama demin Weiss konunun forumla ilgili olduğunu söyledi.
Hem merak edilmesini istemiyorsan bunu özelden halledebilirdin değil mi?
Jade canım ben ilk dakikalardan beri buradayım inan bana Elossa üzüntüsünden yazdı o yorumu ama herşeyin bir altyapısı var maalesefyani o açıklamayı yapmasına sebep olan olaylar var bu yüzden..
Nayırrr nayırrrrr
Kazen doğruyu söyle bize
neyse...
Tatsız konu dağıldı bu şekilde ne güzell
Şimdi hemen tüm kadınların ortak bir özelliği olan merak konusu gündemde..
Kim kime ne dedi,neden dedi,aa niye öyle dedi ki
Üzülmüş olabilir tamam ama o sözleri kullanmamalıydı. O da Nevreste'yi kırdı sonuçta.
Sevgili Mune
gelip şuraya o eşsiz cümlelerinle son noktayı koyar mısın sana zahmet, çok uzadı ben hatamı kabul ediyorum, Ellosa'yı kınadım başka ne yapabiliriz artık bilemiyorum.
Ne istiyorsunuz çözemedim.
çimler ezildi...
kazen, weise'e ne dedi? weis buna neden ''şok..oldu' '' kazen, neden ''aramızda kalsın'' dedi?
kazen neden daha önce söyledıklerini unutuyor?işte bunun cevabını arıyoruz
Benim babacağzım bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrenivermiş acep:26::26::26:
işte sorun da bu zaten..nevrese ona birşey dememişti,o muhabbetin içinde bile yokmuş okuduk hepimiz..
ama elossanın o cevabı sadece nevresteye değil bütün adaylara yönelikti..bunun ayırt edilmesi gerek..
ayrıca bu sitede özel msj denilen bişey yok mu? birine özle birşey demek istersem msj atarım ben,genele yazmam ki.
tabii merak eder insanlar,bu da çok doğal.
Kazen hala burdaysan,ben ayva tatlısı diyorum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?