dediğiniz gibi daha 3 gün var oylarda nasıl bir değişim olacağını kimse bilemez... bakarsınız 3. giden oy patlaması yapar...
unutmayın bir yarışta ikinciyi geçen birinci olamaz
elossa yarismadan cekildiyse neden hala oy veriliyor?yoksa Kazenin 1000 kaplan gucundeki oyunu mu test ediyoruzondan bi suphemiz yok
bu arada elossa nin yarismadan cekilmesinin gerekcesini aciklamasi gerekiyor bence
benim bildigim kadariyla sebeb 3-5 kisinin kendi aralarinda arkadaslarina sevgilerini gostermek icin kendi topiklerinde "bence sen birinci olmalisin cunku diger arkadasin yaptigi pilav" demesi.
zaten arkadaslarin ellosanin yemegini kotulemek gibi bi niyetleri olsa kendi aralarinda konusmak yerine gelir burda soylerlerdi.
elossa ortaligi ayaga kaldirmasa zaten bunu kimse de bilmeyecekti
ben de duysam boyle bir seyi evet uzulurdum ama eger yemegimden kuskum yoksa gidip de ortaligi ayaga kaldirmak yerine gidin de suralari okuyun bu yemek o kategoriye uygun diyip cikardim
ben eger yemegime guveniyorsam bu yemegin gercekten bu kategoriye ait oldugunu dusunuyorsam yarismadan cekilmem
eger cekiliyorsam da kimse kusura bakmasin o zaman soylenenleri kabul etmisim demektir
e giderken de kimseye laf sokmaya gerek de yoktur bu durumda
bu arada Kazenle daha yeni arayi duzeltmisken bozmak istemem ama soylemeseydim catlardim
bi not daha elossayi ve konusu gecen diger arkadaslari da ayni derecede tanirim.
Merhaba;
Yarışmaya katılmamdaki amacımın en başından beri ''EĞLENMEK'' olduğunu vurguluyorum,bu hep böyle olacak.
Et yemekleri kategorisini yarışma başından beri beklediğimi,beni tanıyan yakın dostlarım arkadaşlarım çok iyi biliyorlar.
Bu tarifi yapmadan önce bende araştırdım ve sevgili Kazen'in de söylediği gibi et yemeklerine uygun olacağına emin olduktan sonra sunumumu gerçekleştirdim.
Fakat gördüğüm o ki;
Kategorinin bulunduğu konu başlığı dışında her yerde bu konunun bi izi hakim...
Sunumu gerçekleştiren benim,yemeği hazırlayan benim....ama benden başka herkes söz sahibi olmuş,soru işaretleri arasında kaybolmuş.
Ben akıllarda en ufak bir soru işareti bile kalıyor olmasından büyük rahatsızlık duydum,bunca emek ve uğraş hiçe sayılarak...
Gördüğünüz gibi şu anda yarışmayı önde götürüyorum ve bu tabloyu görmek bile beni son derece mutlu etmeye yetti de arttı bile.
Benden sonra gelen arkadaşlarımdan herhangi birinin birinci olmasınada böylelikle katkım olacağını düşünüyorum,bu da ayrı bi haz!
Benim yemeğimi beğenip,inceleyip,güzel yorumlarıyla yanımda olan ve oylamada tercihini benden yana kullanan 99 arkadaşıma canı gönülden teşekkür ediyorum ve aynı zamanda da kendilerinden özür dileyerek bi sonraki kategorilerde görüşmek üzere yarışmadan çekilmek istediğimi bilginize sunuyorum...
Herkese iyi eğlenceler....
Fazla cömertlik yapıyosun canım benim her insan anlamaz bu yaptığın hareketin ne anlama geldiğinikarar senin yinede amaa topluluk gidişatına göre hareket etmen lazım bu yaptıgın hareketi kaldırmaz bazı bünyeler bni anladığını biliyorum )
Aaa onu sen ben bilemeyiz canım beAllah aşkına sanki ne yaptıysa insanlar.
Aaa onu sen ben bilemeyiz canım beonu işte böyle daha 10 gündür üye olup 7 tane msj sayısı olanlar bilir. ..
Bu yarışmanın baştan beri akıl karıştıran kısmı ; kategoriye uygun yemek olmuş / olmamış meselesi değil ki.
Bu bahsedilen x topikte iki üç cümle ile yazılıp geçilmiş , şaibenin ş si konuşulmadan , yemeğin pilav kategorisinde olabileceği konuşulmuş.
Aksine gelip buraya yazılsa , birinci giden yemeğinin önüne çelme atalım düşüncesi oluşurdu.Yarışma başlığı ile alakasız bir yerde konuşulmuş , konuşulmuş dediğimde 2-3 mesaj.
Ben et yemeğiydi , pilavdı kısmının abartıldığı kanaatindeyim . Kimsenin alınganlık yapmasına da gerek yok bence , bence o yemek pilavdı demek , hem de bunu yarışmayı hiç etkilemeyecek bir başlıkta dile getirmek ne kadar kırıcı olabilir , tartışılır.
Başka boyut , azıcık dikkatini çeken kaç kişi yazdı bu konuda bende dahil.
Üye girişi: 12 mart
İlk ve son etkinlik : yarışmada oy vermek ...
Bu şekilde kaç adet oy var hiç baktınız mı ? Ezberden konuşmayalım .İşim yemek tadında olmasını engelleyen , keyif kaçıran kısmı bence bu. Dile getirldiğinde cevap ne ?
K.K her gün büyüyen bir platform , tabi ki yeni üyeler olacak .Eeee olacak tabii de bir değil iki değil üç değil ... Bu üyeler hep mi sadece oy kullanmak için siteyi keşfetmiş , sonrada ne tesadüf ki bir daha siteye hiç uğramamış.
Neyse ya , o zaman kurallar dahilindedir deyin .Eşiniz, dostunuz oy kullanmak için üye olabilir diye .
Ya da başka bir izahını yapın .Biz yanılıyor olalım .
Ama akıl karıştıran kısım budur ve bu kategoriye ait değildir sadece , kimse tek bir şahıs olarak üzerine alınmasın o yüzden .
Elossanın bu kategoriden çekilmesinide , evet arakadaşlar pilav yanlış bir tercih olmuş benzeri bir sebeble dile getirmesi başka , ben çekileyeim de diğerlerinin önünü açma hazzını yaşayayım çok başka.
Bu yarışmanın baştan beri akıl karıştıran kısmı ; kategoriye uygun yemek olmuş / olmamış meselesi değil ki.
Bu bahsedilen x topikte iki üç cümle ile yazılıp geçilmiş , şaibenin ş si konuşulmadan , yemeğin pilav kategorisinde olabileceği konuşulmuş.
Aksine gelip buraya yazılsa , birinci giden yemeğinin önüne çelme atalım düşüncesi oluşurdu.Yarışma başlığı ile alakasız bir yerde konuşulmuş , konuşulmuş dediğimde 2-3 mesaj.
Ben et yemeğiydi , pilavdı kısmının abartıldığı kanaatindeyim . Kimsenin alınganlık yapmasına da gerek yok bence , bence o yemek pilavdı demek , hem de bunu yarışmayı hiç etkilemeyecek bir başlıkta dile getirmek ne kadar kırıcı olabilir , tartışılır.
Başka boyut , azıcık dikkatini çeken kaç kişi yazdı bu konuda bende dahil.
Üye girişi: 12 mart
İlk ve son etkinlik : yarışmada oy vermek ...
Bu şekilde kaç adet oy var hiç baktınız mı ? Ezberden konuşmayalım .İşim yemek tadında olmasını engelleyen , keyif kaçıran kısmı bence bu. Dile getirldiğinde cevap ne ?
K.K her gün büyüyen bir platform , tabi ki yeni üyeler olacak .Eeee olacak tabii de bir değil iki değil üç değil ... Bu üyeler hep mi sadece oy kullanmak için siteyi keşfetmiş , sonrada ne tesadüf ki bir daha siteye hiç uğramamış.
Neyse ya , o zaman kurallar dahilindedir deyin .Eşiniz, dostunuz oy kullanmak için üye olabilir diye .
Ya da başka bir izahını yapın .Biz yanılıyor olalım .
Ama akıl karıştıran kısım budur ve bu kategoriye ait değildir sadece , kimse tek bir şahıs olarak üzerine alınmasın o yüzden .
Elossanın bu kategoriden çekilmesinide , evet arakadaşlar pilav yanlış bir tercih olmuş benzeri bir sebeble dile getirmesi başka , ben çekileyeim de diğerlerinin önünü açma hazzını yaşayayım çok başka.
''Elossa çekildiği için Nevreste (veya bir başka arkadaşımız) birinci olursa böyle bir birinciliği istemez.'' demek yanlış bence. Elossa'nın kendi kararıdır ve Elossa bu kararı aldı diye, birinci olacak arkadaşımızın harcadığı emek ve aldığı oylar yabana atılamaz.
bir yarışa katılmak olumlu olumsuz tüm eleştirilere açık olmayı, her sonucu göze almayı gerektirir diye düşünüyorum. kimse bu yarışmaya sonuncu olmak için katılmadı. ama birincilk de tektir. o kadar oyu almışken demek yanlış bir kelime seçimi bence. ona bu eleştiri o kadar oyu aldığı içinmi yapıldı acaba? cevap evette olabilir hayırda, burda bu cevaptan sorumlu olan kişiler konuşmalı bence . konunun gereksiz uzatmalarla yıpratılması taraftarı değilim açıkçası.Yazmayayim diyorumda, huyum kurusun, söylemeden edemeyecegim.
Sonkez yazacagim.
Nevar bunda diyorsunuzda arkadaslar.
Allah askina hanginiz olsa üzülsez, gücenmez, alinmaz yahu.
Herkes süper anlayisli, alcakgönüllü, mütevazi, ilimlida ben mi alinganim demeye basladim.
Su yarismaya katilanlara tek tek soralim, yarismada önde giderken böyle bir konusma yapilsa hangisi üzülmez, kalbi kirilmaz.
Eglenmek icin olabilir ama demek ki birinci olmakta önemli ki insanlar oy kullananlarin cetelesine bakiyor. Ne zaman üye olmus bilmem ne diye.
Ayrica ahklisiniz, bende bugün üye olanin bugün oy kullanabilmesini dogru bulmuyorum.
Ama forumun su bölümüne girince herkesi takdir ediyorum.
Mesela bu bölümde, arzumun ali nazikine bakarken " ay uzun zamandir yapmamistim, yapayim bi" diye gecirdim icimden.
Nevrestenin biftek sarmasini denemek istedim, tantuninin adini okumam yetti canimin cekmesi icin.
Ama eminim ki hepsi takdir görmek istiyor, eline saglik denilsin, oy verilmesede gönlü alinsin istiyor.
Arkadasin arkadasa oy vermesini ilk mesajimda da belirttigim gibi anlayabiliyor ama adil midir denilirse adil bulmuyorum.
Bunun icinde isimler gizlensin diyorum.
Ama "Elosanin yemegi kategori disi" dedikten sonra yarismaci kirilip cekilince yarismadan, kalkip "haksizlik edilmemistir, cocukca davrandi, küsüp gitmek ne demek" demek bence iki kat kiricidir.
Herkes kendine dönsün, düsünsün, onay veren Kazen, oy veren üyeler ama cok oy alinca elestirilen ve kirilan Elossa.
Lütfen biraz empati.
Su yukarda tarifi olan bütün arkadaslara soruyorum.
Yarismayi önde götürürken acaba böyle bir elestiri alsalar, hangisinin kalbi kirilmaz, hangisi üzülmez ve yarismadan cekilmeyi düsünmez?
elossa yarismadan cekildiyse neden hala oy veriliyor?yoksa Kazenin 1000 kaplan gucundeki oyunu mu test ediyoruzondan bi suphemiz yok
bu arada elossa nin yarismadan cekilmesinin gerekcesini aciklamasi gerekiyor bence
benim bildigim kadariyla sebeb 3-5 kisinin kendi aralarinda arkadaslarina sevgilerini gostermek icin kendi topiklerinde "bence sen birinci olmalisin cunku diger arkadasin yaptigi pilav" demesi.
zaten arkadaslarin ellosanin yemegini kotulemek gibi bi niyetleri olsa kendi aralarinda konusmak yerine gelir burda soylerlerdi.
elossa ortaligi ayaga kaldirmasa zaten bunu kimse de bilmeyecekti
ben de duysam boyle bir seyi evet uzulurdum ama eger yemegimden kuskum yoksa gidip de ortaligi ayaga kaldirmak yerine gidin de suralari okuyun bu yemek o kategoriye uygun diyip cikardim
ben eger yemegime guveniyorsam bu yemegin gercekten bu kategoriye ait oldugunu dusunuyorsam yarismadan cekilmem
eger cekiliyorsam da kimse kusura bakmasin o zaman soylenenleri kabul etmisim demektir
e giderken de kimseye laf sokmaya gerek de yoktur bu durumda
bu arada Kazenle daha yeni arayi duzeltmisken bozmak istemem ama soylemeseydim catlardim
bi not daha elossayi ve konusu gecen diger arkadaslari da ayni derecede tanirim.
arkadasim senin sorularinin cevabini ben kendi adima daha ilk msj imda cevapladimYazmayayim diyorumda, huyum kurusun, söylemeden edemeyecegim.
Sonkez yazacagim.
Nevar bunda diyorsunuzda arkadaslar.
Allah askina hanginiz olsa üzülsez, gücenmez, alinmaz yahu.
Herkes süper anlayisli, alcakgönüllü, mütevazi, ilimlida ben mi alinganim demeye basladim.
Su yarismaya katilanlara tek tek soralim, yarismada önde giderken böyle bir konusma yapilsa hangisi üzülmez, kalbi kirilmaz.
Eglenmek icin olabilir ama demek ki birinci olmakta önemli ki insanlar oy kullananlarin cetelesine bakiyor. Ne zaman üye olmus bilmem ne diye.
Ayrica ahklisiniz, bende bugün üye olanin bugün oy kullanabilmesini dogru bulmuyorum.
Ama forumun su bölümüne girince herkesi takdir ediyorum.
Mesela bu bölümde, arzumun ali nazikine bakarken " ay uzun zamandir yapmamistim, yapayim bi" diye gecirdim icimden.
Nevrestenin biftek sarmasini denemek istedim, tantuninin adini okumam yetti canimin cekmesi icin.
Ama eminim ki hepsi takdir görmek istiyor, eline saglik denilsin, oy verilmesede gönlü alinsin istiyor.
Arkadasin arkadasa oy vermesini ilk mesajimda da belirttigim gibi anlayabiliyor ama adil midir denilirse adil bulmuyorum.
Bunun icinde isimler gizlensin diyorum.
Ama "Elosanin yemegi kategori disi" dedikten sonra yarismaci kirilip cekilince yarismadan, kalkip "haksizlik edilmemistir, cocukca davrandi, küsüp gitmek ne demek" demek bence iki kat kiricidir.
Herkes kendine dönsün, düsünsün, onay veren Kazen, oy veren üyeler ama cok oy alinca elestirilen ve kirilan Elossa.
Lütfen biraz empati.
Su yukarda tarifi olan bütün arkadaslara soruyorum.
Yarismayi önde götürürken acaba böyle bir elestiri alsalar, hangisinin kalbi kirilmaz, hangisi üzülmez ve yarismadan cekilmeyi düsünmez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?