oooo neler olmuş yaaa, şaşırdım valla...
elossa cekılmemelıydı bence yarısmadan.. maklube etli pilavdır evet ama işin içinde et var sonucta.
"pilav yapmıs" diye yapılan yorumlar hos değildir.
ozaman sebze ile et yemeği yapanlarada patlıcan yemeği bu mu dicez? abant kebabı, alinazik vs...
tabakta bir ana malzeme vardır evet, yanına da yardımcı yemekler garnıturler konur.. pilav, makana, püre vs...
maklube de et+pilavdır. et yada pirinc olmazsa maklube olmaz
datlucadu arkadasımız da mantarlı et sote yaptı, tabagın ortasına pilav koydu kenarlarını yemeğiyle süsledi (bence guzel bi sunum, hiç aklıma gelmemişti oyle bır sunum, ben olsam yanyana koyardım kesın)
iki keredir sırf eglencesıne katılıyorum yarısmaya, önceden de katılırdım kesın ama görmemiştim, tesadufen gordum katıldım.. gene katılıcam, hep katılıcam
ben insanlara bıseyler katıyorumdur illaki ve katılan arkadaslarda bana cok sey katıyor. bence guzel bı uygulama bu yarısma :)
sanal ortamda kazanılacak birincilik neden bu kadar onemlı, nıye bu kadar abartılıyor anlamadım :44:
demekki hersey eğlencesine geyiğine değilmiş diye düşünmekten kendımı alamıyorum...
Aynen bende bundan bahsediyorum.
O halde kimin ne kadar oy aldigina, begenildigine, onay aldigina bakmadan.
Arzumun ali nazikine- Aaaa bu yogurtlu patlicanli et diyelim.
Nevrestenin sarmasina- Aaaa bu sebzeli et diyelim.
Sey-ren nin tantunisine- Aaa bu ekmek arasi et diyelim.
Yani diyelimde diyelim.
Onay almis, oy almis kime ne?
Maksat elestiri olsun.
Sadece et olmadigi sürece, emegede saygim yoksa ben burada ki arkadaslari öyle bir elestiririm ki, akillara ziyan yani.
Sonucta tarif onay almis, oy almis, yarsa itiraz en basta yapmak yoksa en azindan biraz emege saygi demek gerek!
Yarismaya katilan arkadaslarin hepsinin eline, emegine saglik. Hepsi birbirinden güzel tarifler.
Iyi paylasimlar.