- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
himm sizmisin pardon ya o zaman: ) konuya onay veren benim bende yemeğin içeriğine değilde teknik içeriğine yani tarifin sunumuna fotoğraflara bakıyorum.
Maklube için itiraz geldi, üşenmedim araştırdım Arapça kökenli Maklube kelimesinin anlamı ters çevrilmiş (kalıplanmış) pilav olarak karşıma çıktı. Üşenmedim maklubedunyasi.com sitesinin sahibini aradım ona sordum, etli pilav olarak kabul edilebileceğini ifade etti. Yani hem pilav hem de et yemekleri kategorisine uygun olacağı ifade edildi. Bu sebeple maklube yemeğine verilen oylar geçerlidir.
Sizlerden ricam ben bu konuda uzman olmadığımı ifade ettim bir gönüllü varsa burayı o takip etsin, yemeklerde sorun varsa başvuru sırasında buna engel olsun.
Bu benim cahilliğime geldi, eğer sorun benim cahillik ile bu yemeği bu kategoriye kabul etmem ise ben diğer yarışmacılardan özür diliyorum.
Yemek tadında bir aktivite yapalım demiştim ama ağız tadım malesef bozuldu... Sağda solda yazılacağına gönül isterdi ki İLK GÜN bu şikayet dile getirilseydi.
adminsiniz diye pardon degil erkeksiniz diye pardonsizin bilmemeniz normal yani
ama bi de boyle karisik konular oldugunda tarif yayinlanmadan once arastirilsa:26nceden tepkiler dusunulerek bu tarife onay verilmistir falan dense bunlar olmayacakti belki
yani bunlar benim dusuncelerim diger arkadaslari bilmem
Son düzenleme: