• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
: ) konuya onay veren benim bende yemeğin içeriğine değilde teknik içeriğine yani tarifin sunumuna fotoğraflara bakıyorum.

Maklube için itiraz geldi, üşenmedim araştırdım Arapça kökenli Maklube kelimesinin anlamı ters çevrilmiş (kalıplanmış) pilav olarak karşıma çıktı. Üşenmedim maklubedunyasi.com sitesinin sahibini aradım ona sordum, etli pilav olarak kabul edilebileceğini ifade etti. Yani hem pilav hem de et yemekleri kategorisine uygun olacağı ifade edildi. Bu sebeple maklube yemeğine verilen oylar geçerlidir.

Sizlerden ricam ben bu konuda uzman olmadığımı ifade ettim bir gönüllü varsa burayı o takip etsin, yemeklerde sorun varsa başvuru sırasında buna engel olsun.

Bu benim cahilliğime geldi, eğer sorun benim cahillik ile bu yemeği bu kategoriye kabul etmem ise ben diğer yarışmacılardan özür diliyorum.

Yemek tadında bir aktivite yapalım demiştim ama ağız tadım malesef bozuldu... Sağda solda yazılacağına gönül isterdi ki İLK GÜN bu şikayet dile getirilseydi.
himm sizmisin pardon ya o zaman:1:
adminsiniz diye pardon degil erkeksiniz diye pardon:1:sizin bilmemeniz normal yani:1:
ama bi de boyle karisik konular oldugunda tarif yayinlanmadan once arastirilsa:26:onceden tepkiler dusunulerek bu tarife onay verilmistir falan dense bunlar olmayacakti belki
yani bunlar benim dusuncelerim diger arkadaslari bilmem:17:

Son düzenleme:
Arkadaşlar sonuçta işin içinde et varmı ? var;bence itiraz etmeden oylarımızı kullandık ,yönetimde araştırmış her iki kategoriyede girer denmiş bence sonucu beklemekten başka söylenecek pek bir şey yok artık,hem arkadaşlarımız onca emek sarfettiler öyle değilmi:) emeğe saygı, yemeğe devam :))[/

Merhaba;

Yarışmaya katılmamdaki amacımın en başından beri ''EĞLENMEK'' olduğunu vurguluyorum,bu hep böyle olacak.
Et yemekleri kategorisini yarışma başından beri beklediğimi,beni tanıyan yakın dostlarım arkadaşlarım çok iyi biliyorlar.
Bu tarifi yapmadan önce bende araştırdım ve sevgili Kazen'in de söylediği gibi et yemeklerine uygun olacağına emin olduktan sonra sunumumu gerçekleştirdim.
Fakat gördüğüm o ki;
Kategorinin bulunduğu konu başlığı dışında her yerde bu konunun bi izi hakim...
Sunumu gerçekleştiren benim,yemeği hazırlayan benim....ama benden başka herkes söz sahibi olmuş,soru işaretleri arasında kaybolmuş.
Ben akıllarda en ufak bir soru işareti bile kalıyor olmasından büyük rahatsızlık duydum,bunca emek ve uğraş hiçe sayılarak...
Gördüğünüz gibi şu anda yarışmayı önde götürüyorum ve bu tabloyu görmek bile beni son derece mutlu etmeye yetti de arttı bile.
Benden sonra gelen arkadaşlarımdan herhangi birinin birinci olmasınada böylelikle katkım olacağını düşünüyorum,bu da ayrı bi haz!
Benim yemeğimi beğenip,inceleyip,güzel yorumlarıyla yanımda olan ve oylamada tercihini benden yana kullanan 99 arkadaşıma canı gönülden teşekkür ediyorum ve aynı zamanda da kendilerinden özür dileyerek bi sonraki kategorilerde görüşmek üzere yarışmadan çekilmek istediğimi bilginize sunuyorum...
Herkese iyi eğlenceler....:34:

Merhaba;

Yarışmaya katılmamdaki amacımın en başından beri ''EĞLENMEK'' olduğunu vurguluyorum,bu hep böyle olacak.
Et yemekleri kategorisini yarışma başından beri beklediğimi,beni tanıyan yakın dostlarım arkadaşlarım çok iyi biliyorlar.
Bu tarifi yapmadan önce bende araştırdım ve sevgili Kazen'in de söylediği gibi et yemeklerine uygun olacağına emin olduktan sonra sunumumu gerçekleştirdim.
Fakat gördüğüm o ki;
Kategorinin bulunduğu konu başlığı dışında her yerde bu konunun bi izi hakim...
Sunumu gerçekleştiren benim,yemeği hazırlayan benim....ama benden başka herkes söz sahibi olmuş,soru işaretleri arasında kaybolmuş.
Ben akıllarda en ufak bir soru işareti bile kalıyor olmasından büyük rahatsızlık duydum,bunca emek ve uğraş hiçe sayılarak...
Gördüğünüz gibi şu anda yarışmayı önde götürüyorum ve bu tabloyu görmek bile beni son derece mutlu etmeye yetti de arttı bile.
Benden sonra gelen arkadaşlarımdan herhangi birinin birinci olmasınada böylelikle katkım olacağını düşünüyorum,bu da ayrı bi haz!
Benim yemeğimi beğenip,inceleyip,güzel yorumlarıyla yanımda olan ve oylamada tercihini benden yana kullanan 99 arkadaşıma canı gönülden teşekkür ediyorum ve aynı zamanda da kendilerinden özür dileyerek bi sonraki kategorilerde görüşmek üzere yarışmadan çekilmek istediğimi bilginize sunuyorum...
Herkese iyi eğlenceler....:34:

teşekkürler... bende oyumu kullanayım 100. olayım. Yarışmadan çekilmenizi ve gerekçelerinizi haklı buluyoruz. Bir sonraki yarışmada görüşmek üzere...

teşekkürler... bende oyumu kullanayım 100. olayım. Yarışmadan çekilmenizi ve gerekçelerinizi haklı buluyoruz. Bir sonraki yarışmada görüşmek üzere...

Sevgili Kazen;
Çok teşekkür ederim 100.olman büyük onur benim için,seni sunumumda görmek hepsinden önemlisi...
Kolay gelsin:34:

Orda dur bakalım Ellossa ;neden havlu attın hemen söyle bakalım :kkk: ben çekilmene razı değilim :45:

yarışmadan çekilmeni desteklemiyorum elossam
ortada hak edilmiş kazanılmış onlarca oy var
burda bir haksızlık varsa buna uğrayan sensin şu durumda:19:

bence de yarismadan cekilmek dogru olmaz
madem yonetim onay verdi o zaman devam etmesi gerekiyor
daha yarismanin bitmesine 2 gun var
kimin birinci olacagi belli olmaz
bu sekilde birinciligi nevreste de istemez bence

Kazen, hemen kabul ettin yani sende yok böyle bir şey,ortada dökülmüş bir emek var nasıl bir iki itiraza yenik düşülüyor anlayamadım ki:50:

Tariflerimiz yayınlanmadan önce inceleniyor zaten..Önce onay verilip yayınlanıyor,yani bu kategoride öyle oldu,ara sıcaklar kategorisinde onaylanmadan incelenmeden hemen yayınlanmıştı..Örnek veriyorum ara sıcaklarda bir tarifi ben ara sıcak olarak degilde çorba olarak görmüştüm ve bu fikrimide paylaşmıştım..

Maklube yemegi et ile pişirilen bir yemektir.Ana malzemesi pirinç,salata ve et oldugundan sanki pilav kategorilerinede girebilecek bir tarif gibi geldi banada,bu yorumları okuyunca..Fakat patlican ile sunulan et yemeklerinede sebze yemegi gibi yorumlar edip pilav kategorisine girebilecek bir yemege oy kullananlarda oldu,ilginç..
O zaman et hariç hiçbir malzemenin katılmadıgı tarifler paylaşılmalıydı bu durumda.Böyle oldugundada çok fazla tarifler olmazdı sanırım..

Sonuçta bu bir yarışma oldugu için ne tür bir önlem alınsada oylamalarda arkadaş çevresi destegi gibi bir önlemin önüne geçilemiyecekti,bence..Ya katılmayacaksın,yada bu tür şeylere kulak tıkayacaksın :36:
Benim ilgiç buldugum bir olayda uzun süre hiç foruma girmemiş,yorum yapmamış üyelerin bile sadece oy kullanmak için foruma girip oy kullanması oldugu.Bu kategoride maillig yöntemi ile haber verildi,sebep buda olabilir diyeceksiniz..Ama kafa karıştırıcı,acaba dedigimiz şeyler olabiliyor işte her zaman..
Fikirler,öneriler tabiki getirecegiz,yazacagız.İnsanın fikri neyse zikride odur mantıgına katılmıyorum..Herkes fikrini özgürce yazabilmeli,içinde tutmamalı.Başka yerlerde yazılan fikirleri eleştirmek,sitem etmek falan gülünç.Birinci olurken herşey iyi güzel ama sonuncu gitseniz eminim sizde aynı şeyleri düşünebilirsiniz :34: Aklınızda acabalar döner durur..
Yarışmaya ilk katıldıgımda birincilik için katılmıştım.Tam birinci giderken bir gecede bir anda fark atarak oy degişimi yaşanması beni şaşırttı tabi,kim olsa şaşırırdı.Şİmdi sadece paylaşım yapmak için katılıyorum,firsatım oldukça tabi.Aynı kişilerin yarışıp birbirine oy vermesi kadar adil olunan bir yarışma kategorisinde geliyor bana bu yarışmada (Bana herşey yakışır programında yarışmacıların birbirine yaptıkları gülünç yorumlar gibi,haksız puanlamalar gibi..)
Amaç eglenmek,paylaşım yapmak,yorum bildirmek,fikir yazmak..Böyle düşününce baktımki daha güzel geldi banada,sizde öyle yapın bence,takılmayın diger şeylere :34:
Sevgilerimi sunuyorum :42:

elossa seninle sorunum yok ama daha yarışmanın bitmesine 3 gün var ve 2.olan kişiyle aranda açık ara fark yok ki
yani bu durumda neler olacağı hiç belli olmaz heran herşey olabilir
ama bu cümlenle anca ben yarışmadan çekilirsem birinci olursun gibi oluyor
yarışmadan çekilecek birşey yok
bundan önce ki yarışmalarda da sorunlar çıktı ama kimse çekilmedi hiç gerek yok bence çekilmeye :34:

Kazen, hemen kabul ettin yani sende yok böyle bir şey,ortada dökülmüş bir emek var nasıl bir iki itiraza yenik düşülüyor anlayamadım ki:50:

çekilsin, çekilsin:27::27::27::27::27:

tabiki kesinlikle şaka yapıyorum. her yarışmada çekişme olur, birazcık hırs olur, itişme olur ama herşeyi dozunda bırakmaktır önemli olan. yarışmak bu demektir zaten. ayrıca oylamanın bitmesine bir gün kalmış (15. sondu sanırm), eğer bu konudan şikayet olan varsaydı onu daha oylama başlamadan önce ifade etmeliydi. ben yarışmaya katılan ben dahi hiç bir arkadaşın , elossa nın tarifinden şikayetçi olduğunu düşünmüyorum. işi o kadar kişinin oyunu hiçe sayarak elossayı yarışma dışı bırakmaya götürmek yarışmaya olan güveni azaltır. bu saatten sonra kimsede yarışmaya katılma hevesi kalmaz. ve bizde bu güzel ve faydalı aktiviteden mahrum kalırız. ayrıca dedğim gibi 100 oy almış, bence çekilmesine iki kişi karar vermeyin o 100 kişiye danışın. referanduma gidin:1:

elossa seninle sorunum yok ama daha yarışmanın bitmesine 3 gün var ve 2.olan kişiyle aranda açık ara fark yok ki
yani bu durumda neler olacağı hiç belli olmaz heran herşey olabilir
ama bu cümlenle anca ben yarışmadan çekilirsem birinci olursun gibi oluyor
yarışmadan çekilecek birşey yok
bundan önce ki yarışmalarda da sorunlar çıktı ama kimse çekilmedi hiç gerek yok bence çekilmeye :34:

dediğiniz gibi daha 3 gün var oylarda nasıl bir değişim olacağını kimse bilemez... bakarsınız 3. giden oy patlaması yapar...

unutmayın bir yarışta ikinciyi geçen birinci olamaz ;)

çekilsin, çekilsin:27::27::27::27::27:

tabiki kesinlikle şaka yapıyorum. her yarışmada çekişme olur, birazcık hırs olur, itişme olur ama herşeyi dozunda bırakmaktır önemli olan. yarışmak bu demektir zaten. ayrıca oylamanın bitmesine bir gün kalmış (15. sondu sanırm), eğer bu konudan şikayet olan varsaydı onu daha oylama başlamadan önce ifade etmeliydi. ben yarışmaya katılan ben dahi hiç bir arkadaşın , elossa nın tarifinden şikayetçi olduğunu düşünmüyorum. işi o kadar kişinin oyunu hiçe sayarak elossayı yarışma dışı bırakmaya götürmek yarışmaya olan güveni azaltır. bu saatten sonra kimsede yarışmaya katılma hevesi kalmaz. ve bizde bu güzel ve faydalı aktiviteden mahrum kalırız. ayrıca dedğim gibi 100 oy almış, bence çekilmesine iki kişi karar vermeyin o 100 kişiye danışın. referanduma gidin:1:

Ben boşuna demiyorum bak benim cadımda bu yarışmada ama haktan adaletten de yana bencede oy kullanan 100 kişinin hiç fikri alındı mı? itiraz ediyorum en azından ben başlatıyorum hadi bakalım:kkk:

Ben oyumu Ev Yapımı Lavaş-Mersin Tantuni / sey_ren e kullandım :46: Aslında benim tarifim enn güzeliydi ama şımarıklık yapıp kendime oy vermeyi uygun görmedim :9: İçlerinde en iştahımı açan,gözümü doyuran,o anda kalkıp tantuni yapmaya cesaret veren yada dışarı çıkıp Tantuni yemege götürecek cazibeyi bana bu tarif verdi..:46: Hayırlı olsun :42:

dediğiniz gibi daha 3 gün var oylarda nasıl bir değişim olacağını kimse bilemez... bakarsınız 3. giden oy patlaması yapar...

unutmayın bir yarışta ikinciyi geçen birinci olamaz ;)

O halde Kazen görev başına lütfen Elossa 'yı ikna edermisin :50:

Ben oyumu Ev Yapımı Lavaş-Mersin Tantuni / sey_ren e kullandım :46: Aslında benim tarifim enn güzeliydi ama şımarıklık yapıp kendime oy vermeyi uygun görmedim :9: İçlerinde en iştahımı açan,gözümü doyuran,o anda kalkıp tantuni yapmaya cesaret veren yada dışarı çıkıp Tantuni yemege götürecek cazibeyi bana bu tarif verdi..:46: Hayırlı olsun :42:

ben tantuni resimlerini eklendiği günden beri göremiyorum:44:

Back