• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
O halde Kazen görev başına lütfen Elossa 'yı ikna edermisin :50:

yok yok bu konuda bence ısrar etmeyin, bir karar alınmış ona saygısızlık olur.

Dediğim gibi hata benden kaynaklandı, faturanın Ellosa'ya kesilmesi hoş olmadı ben bu tarifi et yemeği kabul ettim ama ismi bile ters çevrilmiş pilav olarak geçiyor. Sonuçta olayın tek sorumlusu benim bilgisizliğim, yemek konusunda cahilliğim oldu.

yok yok bu konuda bence ısrar etmeyin, bir karar alınmış ona saygısızlık olur.

Dediğim gibi hata benden kaynaklandı, faturanın Ellosa'ya kesilmesi hoş olmadı ben bu tarifi et yemeği kabul ettim ama ismi bile ters çevrilmiş pilav olarak geçiyor. Sonuçta olayın tek sorumlusu benim bilgisizliğim, yemek konusunda cahilliğim oldu.

Bende aynı düşünür ve her zaman alınan karara sayg duymayı yeğlerim;ancak bu olay bir başka ilkgün iti,raz olsaydı tamam başımla beraber ,neden sonuca 3 gün kala ?

dediğiniz gibi daha 3 gün var oylarda nasıl bir değişim olacağını kimse bilemez... bakarsınız 3. giden oy patlaması yapar...

evet olabilir en yakın 2.olduğu için söyledim
yani elossa nın ben yarışmadan çekiliyorum o yüzden birinci oluyorsunuz yorumu hoş değildi onu belirtmek istedim :34:

Sevgili WEİSS yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım,amacım kimseyi yargılamak yada kızdırmak değil ama bencede herkes arkadaşına oy veriyor.Bende bundan sonraki yarışmalara bu nedenle katılmamayı planlamıştım açıkçası.
Birde yemeğime harika enfes muhteşem deyip sonrasında ellerine sağlık canım diye mesaj yazdığı bir başkasına oy verilmesi beni açıkçası çok şaşırttı.Benim amacım sadece eğlenmek işin hediye kısmı şurada dursun.Bu yüzden kimseye kızmak tavır almak konuşmamak gibi bir durumum hiç olmadı bu saatten sonrada olmaz zaten.Sonuçta herkes sevdiğine oy verecek bunda da kimseye alınma durumu söz konusu bile olamaz en azından benim adıma.
SEVGİLER

Ahahaha oyunu geri alamıyorsun tatlım:1:Sana şaka gibi gelir ama yemin ederim ki şu 1 ay içerisinde tam 5 defa çiğ köfte yaptım daha bugün arkadaşım aradı nolur bize köftenden yap malzemesi neyse getirelim dediler.Ne yapayım buyursun gelsinler baş göz üstüne yaptım valla canım.Sen nerede isen bana adres ver Adanada isen inan ki beklerim buyur gel hemen yapayım canım.Senin samimiyetin yeter:16:

Hem isimler gizli tutulsun hemde mutfak olabildiğince kamufle edilsin :1:çünkü kullanılan eşyalardan mutfağın dekorundan kimin olduğu anlaşılabilir:24::32:
Yinede güzel bir yarışma oldu herkes kendi içinde elbette birincİ.Önemli olan emek ise herşey ona göre değerlendirilmeli.:46:

ben bazı arkadaşları elinden tanıyorum. eldiven taksınlar:1:

canım neden çekiliyosun ki, sonuçta başlamıştın bitireydin keşke
burada kk da kendi aramızdayız, yemekleri tadmıyoruz, tadıcı bi juri yok,
yani öyle uluslararası standartlarda çok ciddi bi yarışma değil bizimki
ufak tefek yanlış anlaşılmalar ya da hatalar olabilir yarışmada böyle böyle gelişecek

malesef 30 yıldır patlıcan ağzıma koymadım :)

Anladım,siz patlican sevmeyenlerdensiniz ..Aslında hiçbir besin degeri olmayan,içerisinde nikotin olan bir sebze olarak biliriz patlicanı..Ama kalori degeri düşük,içerisinde A,C ve B vitaminleri ile kasiyum,fosforve demir vitaminleri olan bir sebzedir..Birçokta faydası vardır ;Düşük kalorili ve doyurucudur. 100 gram patlıcan yalnızca 24 kaloridir. Doyurucu olması sayesinde tok tutar ve kilo kontrolüne yardımcı olur.

Patlıcan B-kompleks vitaminleri açısından da zengindir. Bu vitaminler vücudumuzda üretilemez ve besinlerden elde edilmeleri gerekir. B vitamini, sağladığı tüm faydaların yanında, vücudumuzdaki yağ ve karbonhidratın yakılması için de gereklidir. Eksikliği durumunda, vücudun kilo alma eğilimi artar.

Patlıcan lif açısından da zengindir. Bu sayede sindirim sisteminde görülebilecek çeşitli kanser türlerine karşı vücudu korurken, sindirim sistemi içindeki faydalı bakterilerin çoğalmasını sağlayarak bağışıklık sistemimizi de güçlendirir.

Patlıcanın içindeki lif ve diğer maddelerin, zararlı kolesterolü düşük, faydalı kolesterolü de yüksek seviyelerde tutmaya yaradığını ortaya çıkaran araştırmalar yapılmıştır.

Patlıcan manganez, demir, bakır ve potasyum gibi mineraller açısından da zengindir. Bu minerallerden manganezin antioksidan özelliklere sahipken potasyum, tansiyonun düzenlenmesinde ektilidir.

Patlıcanın antioksidan değeri de oldukça yüksektir. Kabuğundaki antioksidan özellikli maddeler, vücudu yaşlanmanın etkilerine karşı korumaya ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.

Patlıcanın kabuğunda aynı zamanda nikotin de bulunur. Bitki bunu, bitki yiyen böceklere karşı kendini savunmak için üretir. Ancak patlıcanın içerdiği nikotin miktarı, insan vücudu için zararlı olabilecek miktarlarda değildir.
Yemenizi tavsiye ederim :34:

Elossa yarismadan cekilmis olabilir.
Bende oy kullanmayacagimi söylemistim ama oy kullandim ve Elossa ya verdim oyumu.
Cok büyük haksizlik oldugunu düsünüyorum.
Elossa yi tanimam, bir selamimiz bile yok.
Acilan bir konu hakkinda yorum yaparken bile karsilasmadim o derece yani.
Sadece bir bir baslikta hemserim oldugunu ögrendim.
Ama bu davranisiminda hemserilikle en ufak bir alakasi yok.
Yarismaya katilmis mi? Katilmis.
Tarifi onay almis mi? Almis.
Bundan öncede yarisan kategoriye uymayan tarif olmus mu? olmus.
Ona ses cikarilmamis mi? Cikarilmamis.
Simdi bu tarif bu kategoriye uygun degil diye elestirmek, o kadar ki, olaylari yarismacinin yarismadan cekilmesi noktasina kadar getirmek ne kadar etik ve adil bir davranis?
Ben Elossa ya haksizlik edildigini düsünüyorum.
Belki 1. olmayacakti, belki son anda baska bir tarif atak yapip öne gececekti ama benim bu kategoride birincim Elossa dir.
Ilk mesajimda da söyledigim gibi, tarifi kategoriye uygun bulmuyorsak, bu yarisma baslamadan dile gitirilmeliydi. Yarisma balayip, cok oy alinca bu elestiriyi yapmak inanin hic hos olmadi.
Emek veren, hevesle yarismaya katilan bir kisinin kalbini kirmaktan ileri gitmedi.
Ikinci söylemek istedigim seyde, hala isimlerin gizli olmasi taraftariyim, birakin haber veren versin, oda o kisinin insanligina kalmis birsey.
Böylece biraz daha adil bir ortam olusabilir.
Neyse ya ben gercekten üzüldüm Elossa nin maruz kaldigi duruma.
Iyi paylasimlar.

canım neden çekiliyosun ki, sonuçta başlamıştın bitireydin keşke
burada kk da kendi aramızdayız, yemekleri tadmıyoruz, tadıcı bi juri yok,
yani öyle uluslararası standartlarda çok ciddi bi yarışma değil bizimki
ufak tefek yanlış anlaşılmalar ya da hatalar olabilir yarışmada böyle böyle gelişecek

ayrıca , elossanın çekilmesi sonrasındaki taboya göre birinci olan arkadaşta (ki tabiki ben oluyorum o:60:) birinciliğin tadını çıkarmayacak bence. ona da haksızlık olacak elossanın çekilmesi. :50:

Anladım,siz patlican sevmeyenlerdensiniz ..Aslında hiçbir besin degeri olmayan,içerisinde nikotin olan bir sebze olarak biliriz patlicanı..Ama kalori degeri düşük,içerisinde A,C ve B vitaminleri ile kasiyum,fosforve demir vitaminleri olan bir sebzedir..Birçokta faydası vardır ;Düşük kalorili ve doyurucudur. 100 gram patlıcan yalnızca 24 kaloridir. Doyurucu olması sayesinde tok tutar ve kilo kontrolüne yardımcı olur.

Patlıcan B-kompleks vitaminleri açısından da zengindir. Bu vitaminler vücudumuzda üretilemez ve besinlerden elde edilmeleri gerekir. B vitamini, sağladığı tüm faydaların yanında, vücudumuzdaki yağ ve karbonhidratın yakılması için de gereklidir. Eksikliği durumunda, vücudun kilo alma eğilimi artar.

Patlıcan lif açısından da zengindir. Bu sayede sindirim sisteminde görülebilecek çeşitli kanser türlerine karşı vücudu korurken, sindirim sistemi içindeki faydalı bakterilerin çoğalmasını sağlayarak bağışıklık sistemimizi de güçlendirir.

Patlıcanın içindeki lif ve diğer maddelerin, zararlı kolesterolü düşük, faydalı kolesterolü de yüksek seviyelerde tutmaya yaradığını ortaya çıkaran araştırmalar yapılmıştır.

Patlıcan manganez, demir, bakır ve potasyum gibi mineraller açısından da zengindir. Bu minerallerden manganezin antioksidan özelliklere sahipken potasyum, tansiyonun düzenlenmesinde ektilidir.

Patlıcanın antioksidan değeri de oldukça yüksektir. Kabuğundaki antioksidan özellikli maddeler, vücudu yaşlanmanın etkilerine karşı korumaya ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.

Patlıcanın kabuğunda aynı zamanda nikotin de bulunur. Bitki bunu, bitki yiyen böceklere karşı kendini savunmak için üretir. Ancak patlıcanın içerdiği nikotin miktarı, insan vücudu için zararlı olabilecek miktarlarda değildir.
Yemenizi tavsiye ederim :34:
ansiklopedi gibi hatun:27:

şuan eminim bi kaç kadın monitöre dolu gözlerle bakıyor, üzüldüm açıkcası, sağlık olsun diyelim, önümüzdeki yarışmada tatlı yiyelim tatlı konuşalım:34:

avatradan cevherlerin bir kısmını tahmin edebilyorum:27::27:
öhö öhöm :68:neyse konu dışına çıkmayım.
yemeklerinden belli canım :34:

:9::9::92: Avatardan konuştururum ben :34:
Acaba bundan sonraki kategori ne olacak :44: Çorbamızı içtik,ara sıcaklar geldi yedik,deniz ürünlerinide yedik,ana yemek..Pilavlar olur sanırım,ama tavuk yemekleride var sonra köfteler abovvv :53::52: İşimiz iş :4: Tatlılar en çok merak ettigim çeşitler paylaşımlar olacak.Nitekim ben o kategoride yokum sanırım çünkü inanılmaz tarifler,süslemeler görüyorum paylaşımlarda :53: Süslemeler usta pastacılara şapka çıkarır şeklinde :46:

:9::9::92: Avatardan konuştururum ben :34:
Acaba bundan sonraki kategori ne olacak :44: Çorbamızı içtik,ara sıcaklar geldi yedik,deniz ürünlerinide yedik,ana yemek..Pilavlar olur sanırım,ama tavuk yemekleride var sonra köfteler abovvv :53::52: İşimiz iş :4: Tatlılar en çok merak ettigim çeşitler paylaşımlar olacak.Nitekim ben o kategoride yokum sanırım çünkü inanılmaz tarifler,süslemeler görüyorum paylaşımlarda :53: Süslemeler usta pastacılara şapka çıkarır şeklinde :46:

şu kategori layıkıyla bi bitsinde bakarız hele onlara :1:

elossa yarismadan cekildiyse neden hala oy veriliyor?yoksa Kazenin 1000 kaplan gucundeki oyunu mu test ediyoruz:1:ondan bi suphemiz yok:1:

bu arada elossa nin yarismadan cekilmesinin gerekcesini aciklamasi gerekiyor bence
benim bildigim kadariyla sebeb 3-5 kisinin kendi aralarinda arkadaslarina sevgilerini gostermek icin kendi topiklerinde "bence sen birinci olmalisin cunku diger arkadasin yaptigi pilav" demesi.
zaten arkadaslarin ellosanin yemegini kotulemek gibi bi niyetleri olsa kendi aralarinda konusmak yerine gelir burda soylerlerdi.
elossa ortaligi ayaga kaldirmasa zaten bunu kimse de bilmeyecekti
ben de duysam boyle bir seyi evet uzulurdum ama eger yemegimden kuskum yoksa gidip de ortaligi ayaga kaldirmak yerine gidin de suralari okuyun bu yemek o kategoriye uygun diyip cikardim
ben eger yemegime guveniyorsam bu yemegin gercekten bu kategoriye ait oldugunu dusunuyorsam yarismadan cekilmem
eger cekiliyorsam da kimse kusura bakmasin o zaman soylenenleri kabul etmisim demektir
e giderken de kimseye laf sokmaya gerek de yoktur bu durumda

bu arada Kazenle daha yeni arayi duzeltmisken bozmak istemem ama soylemeseydim catlardim:1:
bi not daha elossayi ve konusu gecen diger arkadaslari da ayni derecede tanirim.

Son düzenleme:

Benden de firara destek cadım :))

$cadı.jpg

Back