O halde Kazen görev başına lütfen Elossa 'yı ikna edermisin
ben tantuni resimlerini eklendiği günden beri göremiyorum:44:
Ali Nazik sevmezmisiniz ??Denemenizi,mutlaka yemenizi tavsiye ederim O da çok güzel lezzetli bir yemektir
yok yok bu konuda bence ısrar etmeyin, bir karar alınmış ona saygısızlık olur.
Dediğim gibi hata benden kaynaklandı, faturanın Ellosa'ya kesilmesi hoş olmadı ben bu tarifi et yemeği kabul ettim ama ismi bile ters çevrilmiş pilav olarak geçiyor. Sonuçta olayın tek sorumlusu benim bilgisizliğim, yemek konusunda cahilliğim oldu.
dediğiniz gibi daha 3 gün var oylarda nasıl bir değişim olacağını kimse bilemez... bakarsınız 3. giden oy patlaması yapar...
Sevgili WEİSS yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım,amacım kimseyi yargılamak yada kızdırmak değil ama bencede herkes arkadaşına oy veriyor.Bende bundan sonraki yarışmalara bu nedenle katılmamayı planlamıştım açıkçası.
Birde yemeğime harika enfes muhteşem deyip sonrasında ellerine sağlık canım diye mesaj yazdığı bir başkasına oy verilmesi beni açıkçası çok şaşırttı.Benim amacım sadece eğlenmek işin hediye kısmı şurada dursun.Bu yüzden kimseye kızmak tavır almak konuşmamak gibi bir durumum hiç olmadı bu saatten sonrada olmaz zaten.Sonuçta herkes sevdiğine oy verecek bunda da kimseye alınma durumu söz konusu bile olamaz en azından benim adıma.
SEVGİLER
Ahahaha oyunu geri alamıyorsun tatlımSana şaka gibi gelir ama yemin ederim ki şu 1 ay içerisinde tam 5 defa çiğ köfte yaptım daha bugün arkadaşım aradı nolur bize köftenden yap malzemesi neyse getirelim dediler.Ne yapayım buyursun gelsinler baş göz üstüne yaptım valla canım.Sen nerede isen bana adres ver Adanada isen inan ki beklerim buyur gel hemen yapayım canım.Senin samimiyetin yeter
Hem isimler gizli tutulsun hemde mutfak olabildiğince kamufle edilsinçünkü kullanılan eşyalardan mutfağın dekorundan kimin olduğu anlaşılabilir
Yinede güzel bir yarışma oldu herkes kendi içinde elbette birincİ.Önemli olan emek ise herşey ona göre değerlendirilmeli.
malesef 30 yıldır patlıcan ağzıma koymadım :)
canım neden çekiliyosun ki, sonuçta başlamıştın bitireydin keşke
burada kk da kendi aramızdayız, yemekleri tadmıyoruz, tadıcı bi juri yok,
yani öyle uluslararası standartlarda çok ciddi bi yarışma değil bizimki
ufak tefek yanlış anlaşılmalar ya da hatalar olabilir yarışmada böyle böyle gelişecek
ansiklopedi gibi hatunAnladım,siz patlican sevmeyenlerdensiniz ..Aslında hiçbir besin degeri olmayan,içerisinde nikotin olan bir sebze olarak biliriz patlicanı..Ama kalori degeri düşük,içerisinde A,C ve B vitaminleri ile kasiyum,fosforve demir vitaminleri olan bir sebzedir..Birçokta faydası vardır ;Düşük kalorili ve doyurucudur. 100 gram patlıcan yalnızca 24 kaloridir. Doyurucu olması sayesinde tok tutar ve kilo kontrolüne yardımcı olur.
Patlıcan B-kompleks vitaminleri açısından da zengindir. Bu vitaminler vücudumuzda üretilemez ve besinlerden elde edilmeleri gerekir. B vitamini, sağladığı tüm faydaların yanında, vücudumuzdaki yağ ve karbonhidratın yakılması için de gereklidir. Eksikliği durumunda, vücudun kilo alma eğilimi artar.
Patlıcan lif açısından da zengindir. Bu sayede sindirim sisteminde görülebilecek çeşitli kanser türlerine karşı vücudu korurken, sindirim sistemi içindeki faydalı bakterilerin çoğalmasını sağlayarak bağışıklık sistemimizi de güçlendirir.
Patlıcanın içindeki lif ve diğer maddelerin, zararlı kolesterolü düşük, faydalı kolesterolü de yüksek seviyelerde tutmaya yaradığını ortaya çıkaran araştırmalar yapılmıştır.
Patlıcan manganez, demir, bakır ve potasyum gibi mineraller açısından da zengindir. Bu minerallerden manganezin antioksidan özelliklere sahipken potasyum, tansiyonun düzenlenmesinde ektilidir.
Patlıcanın antioksidan değeri de oldukça yüksektir. Kabuğundaki antioksidan özellikli maddeler, vücudu yaşlanmanın etkilerine karşı korumaya ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.
Patlıcanın kabuğunda aynı zamanda nikotin de bulunur. Bitki bunu, bitki yiyen böceklere karşı kendini savunmak için üretir. Ancak patlıcanın içerdiği nikotin miktarı, insan vücudu için zararlı olabilecek miktarlarda değildir.
Yemenizi tavsiye ederim
ansiklopedi gibi hatun
Ohhooo....Bende ne cevherler var sen bir bilsen
avatradan cevherlerin bir kısmını tahmin edebilyorum
öhö öhömneyse konu dışına çıkmayım.
yemeklerinden belli canım
avatradan cevherlerin bir kısmını tahmin edebilyorum
öhö öhömneyse konu dışına çıkmayım.
yemeklerinden belli canım
:92: Avatardan konuştururum ben
Acaba bundan sonraki kategori ne olacak :44: Çorbamızı içtik,ara sıcaklar geldi yedik,deniz ürünlerinide yedik,ana yemek..Pilavlar olur sanırım,ama tavuk yemekleride var sonra köfteler abovvvİşimiz iş Tatlılar en çok merak ettigim çeşitler paylaşımlar olacak.Nitekim ben o kategoride yokum sanırım çünkü inanılmaz tarifler,süslemeler görüyorum paylaşımlarda Süslemeler usta pastacılara şapka çıkarır şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?